soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Σε ΔΕΔΔΗΕ. Η ΥΔΟΜ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Δεν υπάρχει κάποια πολεοδομική παράβαση, για να βεβαιώσει. Υπάρχουν και οι υποπίνακες διανομής (συνηθέστατο σε ενιαίες κατοικίες με πάνω από μια στάθμη). Υπάρχει σχετικό ερώτημα εδώ. Ναι αλλά εδώ μένει ο τύπος στον κάτω όρο και η άλλη από πάνω τελείως άγνωστοι μεταξύ τους τελείως διαφορετικές οικίες κάποτε ήταν μια που πλέον έσπασε σες δυο διαφορετικές αρά πρέπει να έχουν δυο διαφορετικές παροχές και όχι μια.
jimmy1966 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) στο μισθωτηριο αναγραφεται ο αρ.παροχης ΔΕΗ και οχι ο αρ.ρολογιου της ΔΕΗ.Τι ακριβως εχετε βαλει;Τα τετραγωνικα συμφωνουν;Εχει μπει το πραγματικο ενοικιο στο ενοικιαστηριο του Ταξις; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από jimmy1966
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, soteras said: Ναι αλλά εδώ μένει ο τύπος στον κάτω όρο και η άλλη από πάνω τελείως άγνωστοι μεταξύ τους τελείως διαφορετικές οικίες κάποτε ήταν μια που πλέον έσπασε σες δυο διαφορετικές αρά πρέπει να έχουν δυο διαφορετικές παροχές και όχι μια. Ναι, για αυτό έγραψα ΔΕΔΔΗΕ και όχι στην ΥΔΟΜ. Ο υποπινακας που προφανώς υπάρχει, έχει ξεμείνει πριν από την κατάτμηση. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από MauroPaltoudias
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 5 hours ago, UpToDate_ said: Άρα απευθύνομαι που ; Στην ΔΕΔΔΗΕ; Δεν είμαι σίγουρος. Βασικά δεν είμαι καν σίγουρος για το εάν είναι παράνομο ένα ρολόι να ρευματοδοτεί δύο κατοικίες, και αυτοί που - δείχνουν να - είναι σίγουροι πως απαγορεύεται δεν παραθέτουν κάποιον νόμο που να το απαγορεύει.
Doubt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, UpToDate_ είπε Γενικά λήγει το συμβόλαιο μου και δεν έχει φερθεί καθόλου ωραία , μισάνθρωπος . Όποτε επειδή τώρα το έμαθα ότι είναι παράνομο αυτό και τοσο καιρό πλήρωνα κ νερό στην μέση όπως είπατε , θέλω να της κάνω καταγγελία . Η μεζονέτα είναι 3ων ορόφων κ έκανε πληρως ξεχωριστό διαμέρισμα το κάτω λίγο πριν μπω εγώ , όποτε προσπαθώ να μάθω τα βήματα για καταγγελία Ψάξε για άλλο σπίτι και θα σου περάσει.
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν είμαι σίγουρος. Βασικά δεν είμαι καν σίγουρος για το εάν είναι παράνομο ένα ρολόι να ρευματοδοτεί δύο κατοικίες, και αυτοί που - δείχνουν να - είναι σίγουροι πως απαγορεύεται δεν παραθέτουν κάποιον νόμο που να το απαγορεύει. Είναι παρανομο κάργα όταν μπαίνει ενα ρολόι καταθέτεις σχέδιο ηλεκτρολογου που λεει το ρολοι θα ρευματοδοτει τοσες αναγκες κλπ αν του βαλεις πιο πολλες ενα θα ειναι το αποτελεσμα. Επίσης οι πολυκατοικιες πχ έχουν ενα ρολοιο για 40 διαμερισματα οχι η καθε οικια παει το ρολοι την
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, UpToDate_ είπε Καλημέρα , νοικιάζω το ισόγειο μιας μεζονέτας ( το έχει μετατρέψει σε ξεχωριστό σπίτι 75τμ-ξεχωριστή είσοδος απο το δικό της επάνω ) απο πάνω μένει η ιδιοκτήτης στην υπόλοιποι μεζονέτα αλλα 110τμ . θελω να ρωτήσω , ρολόι της ΔΕΔΔΗΕ υπάρχει μόνο ένα και εμένα το διαμέρισμα το έχει με έναν ηλεκτρονικό μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα. ο λογαριασμός όταν έρχεται τον μοιραζόμαστε δια του 2 Επειδή δεν γνωρίζω , είναι παράνομο να υπάρχει ένα ρολόι; Δεν στο είχε πει εξ αρχής?
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Just now, soteras said: Είναι παρανομο κάργα όταν μπαίνει ενα ρολόι καταθέτεις σχέδιο ηλεκτρολογου που λεει το ρολοι θα ρευματοδοτει τοσες αναγκες κλπ αν του βαλεις πιο πολλες ενα θα ειναι το αποτελεσμα. Επίσης οι πολυκατοικιες πχ έχουν ενα ρολοιο για 40 διαμερισματα οχι η καθε οικια παει το ρολοι την Συγνώμη αλλά που ξέρεις αν όντως το ηλεκτρολογικό σχέδιο της συγκεκριμένης παροχής που έχει κατατεθεί στον ΔΕΔΔΗΕ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Το έχεις δει; Που και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ισχυρισμό σου, δλδ ότι απαγορεύεται ένας μετρητής να ρευματοδοτεί δύο κατοικίες. Επίσης ο λόγος που οι πολυκατοικίες έχουν ξεχωριστό μετρητή για κάθε διαμέρισμα είναι ότι το καθένα είναι διαφορετική ιδιοκτησία, επειδή δεν σχετίζονται με κάποιο τρόπο, και όχι επειδή απαγορεύει κάποιος νόμος να έχουν κοινό. Αντιθέτως τα ξενοδοχεία ρευματοδοτούνται νομίμως από έναν μετρητή παρόλο που τα διαμερίσματα είναι αυτόνομα.
soteras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, Joshua21 είπε Συγνώμη αλλά που ξέρεις αν όντως το ηλεκτρολογικό σχέδιο της συγκεκριμένης παροχής που έχει κατατεθεί στον ΔΕΔΔΗΕ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Το έχεις δει; Που και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ισχυρισμό σου, δλδ ότι απαγορεύεται ένας μετρητής να ρευματοδοτεί δύο κατοικίες. Επίσης ο λόγος που οι πολυκατοικίες έχουν ξεχωριστό μετρητή για κάθε διαμέρισμα είναι ότι το καθένα είναι διαφορετική ιδιοκτησία, επειδή δεν σχετίζονται με κάποιο τρόπο, και όχι επειδή απαγορεύει κάποιος νόμος να έχουν κοινό. Αντιθέτως τα ξενοδοχεία ρευματοδοτούνται νομίμως από έναν μετρητή παρόλο που τα διαμερίσματα είναι αυτόνομα. Κάτι έχεις μπερδέψει.Το σπίτι από τη στιγμή που έχει σπάσει είναι δυο διαφορετικές ιδιοκτησίες με τον ιδίο ιδοκτήτη που σημαίνει ότι θέλλει άλλο ρολόι σε νερό ρεύμα κλπ.
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, soteras said: Κάτι έχεις μπερδέψει.Το σπίτι από τη στιγμή που έχει σπάσει είναι δυο διαφορετικές ιδιοκτησίες με τον ιδίο ιδοκτήτη που σημαίνει ότι θέλλει άλλο ρολόι σε νερό ρεύμα κλπ. Άντε πάλι... που ξέρεις ότι το συγκεκριμένο σπίτι έχει "σπάσει"? Έχεις δει κάποια σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας? Αποκλείεις την - υπόψιν συνηθισμένη - περίπτωση να παραμένει μία ιδιοκτησία και να νοικιάστηκε τμηματικά, η οποία όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά δηλώνεται και κανονικά στο taxis? Sorry αλλά τα αυθαίρετα συμπεράσματα και οι προσωπικές απόψεις του καθενός δεν αποτελούν επιχειρήματα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από Joshua21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα