Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε Καλημέρα , νοικιάζω το ισόγειο μιας μεζονέτας ( το έχει μετατρέψει σε ξεχωριστό σπίτι 75τμ-ξεχωριστή είσοδος απο το δικό της επάνω ) απο πάνω μένει η ιδιοκτήτης στην υπόλοιποι μεζονέτα αλλα 110τμ . θελω να ρωτήσω , ρολόι της ΔΕΔΔΗΕ υπάρχει μόνο ένα και εμένα το διαμέρισμα το έχει με έναν ηλεκτρονικό μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα. ο λογαριασμός όταν έρχεται τον μοιραζόμαστε δια του 2 Επειδή δεν γνωρίζω , είναι παράνομο να υπάρχει ένα ρολόι; Φαντάζομαι η απο πάνω κάνει τρελή οικονομία ώστε να μην σε επιβαρύνει στην μοιρασιά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Προφανως ο επανω ...κυριος εκανε διαχωρισμο της οικοδομης χωρις να τηρησει τοιυς κανονες της πολεοδομιας και τωρα δεν μπορει να κανει διαχωρισμο παροχης 2
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, Γιάννης Platano said: Προφανως ο επανω ...κυριος εκανε διαχωρισμο της οικοδομης χωρις να τηρησει τοιυς κανονες της πολεοδομιας και τωρα δεν μπορει να κανει διαχωρισμο παροχης Ή απλά δεν έχει όρεξη να μπει στις διαδικασίες και στα έξοδα που απαιτούνται για να γίνει διαχωρισμός παροχών(αλλαγές στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση, βεβαιώσεις από Δήμο, κτλ).
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ πολύ παιδιά , εγώ που μπορώ να προβώ σε καταγγελία ;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 59 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά , εγώ που μπορώ να προβώ σε καταγγελία ; Eχεις βρει σπίτι;
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δηλαδή η απο πάνω μπορεί να μαγιρεύει κάθε μέρα στο φούρνο να βάζει στεγνωτήριο πλυντήριο κάθε μέρα κλιματισμό και να πληρώνεις και εσύ τα δικά της. Προφανώς και όταν έγινε ο διαχωρισμός οι κανόνες πήγαν περίπατο καθώς όταν χτίστηκε το σπίτι θα το θέλανε όλο ενιαιο. Επίσης λογικά έχεις και ένα λογαριασμό νερού υποθέτω που πάλι θα πηγαίνετε χ2. Ένα τηλέφωανκι σε πολεοδομία νομίζω αρκεί. 1
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, soteras είπε Δηλαδή η απο πάνω μπορεί να μαγιρεύει κάθε μέρα στο φούρνο να βάζει στεγνωτήριο πλυντήριο κάθε μέρα κλιματισμό και να πληρώνεις και εσύ τα δικά της. Προφανώς και όταν έγινε ο διαχωρισμός οι κανόνες πήγαν περίπατο καθώς όταν χτίστηκε το σπίτι θα το θέλανε όλο ενιαιο. Επίσης λογικά έχεις και ένα λογαριασμό νερού υποθέτω που πάλι θα πηγαίνετε χ2. Ένα τηλέφωανκι σε πολεοδομία νομίζω αρκεί. Γενικά λήγει το συμβόλαιο μου και δεν έχει φερθεί καθόλου ωραία , μισάνθρωπος . Όποτε επειδή τώρα το έμαθα ότι είναι παράνομο αυτό και τοσο καιρό πλήρωνα κ νερό στην μέση όπως είπατε , θέλω να της κάνω καταγγελία . Η μεζονέτα είναι 3ων ορόφων κ έκανε πληρως ξεχωριστό διαμέρισμα το κάτω λίγο πριν μπω εγώ , όποτε προσπαθώ να μάθω τα βήματα για καταγγελία Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από UpToDate_
soteras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε Γενικά λήγει το συμβόλαιο μου και δεν έχει φερθεί καθόλου ωραία , μισάνθρωπος . Όποτε επειδή τώρα το έμαθα ότι είναι παράνομο αυτό και τοσο καιρό πλήρωνα κ νερό στην μέση όπως είπατε , θέλω να της κάνω καταγγελία . Η μεζονέτα είναι 3ων ορόφων κ έκανε πληρως ξεχωριστό διαμέρισμα το κάτω λίγο πριν μπω εγώ , όποτε προσπαθώ να μάθω τα βήματα για καταγγελία Νόμιζω μια καταγγελία στην πολεοδμία αρκέι. Γενικά το κάθε διαμέρισμα έχει δικό του ρολόι σε όλα τα οποία γυρνάς στο όνομα σου ότνα μένεις μέσα. Η καραμέλα που λένε κάποιο έχει ένα κεντρικό και μετά ο πίνακας αυτό και βάσει υπολογισμού αυτό είναι τρίχες κατσαρές. 1
jimmy1966 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε Γενικά λήγει το συμβόλαιο μου και δεν έχει φερθεί καθόλου ωραία , μισάνθρωπος . Όποτε επειδή τώρα το έμαθα ότι είναι παράνομο αυτό και τοσο καιρό πλήρωνα κ νερό στην μέση όπως είπατε , θέλω να της κάνω καταγγελία . Η μεζονέτα είναι 3ων ορόφων κ έκανε πληρως ξεχωριστό διαμέρισμα το κάτω λίγο πριν μπω εγώ , όποτε προσπαθώ να μάθω τα βήματα για καταγγελία στο ηλ.μισθωτηριο στο Ταξις τι αρ,παροχης εχει;
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε στο ηλ.μισθωτηριο στο Ταξις τι αρ,παροχης εχει; Το κεντρικό ρολόι της
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 37 minutes ago, soteras said: Νόμιζω μια καταγγελία στην πολεοδμία αρκέι. Γενικά το κάθε διαμέρισμα έχει δικό του ρολόι σε όλα τα οποία γυρνάς στο όνομα σου ότνα μένεις μέσα. Η καραμέλα που λένε κάποιο έχει ένα κεντρικό και μετά ο πίνακας αυτό και βάσει υπολογισμού αυτό είναι τρίχες κατσαρές. Μια καταγγελία στην πολεοδομία έχει βάση μόνο αν υπάρχει κάποια πολεοδομική παράβαση, τα ρολόγια και οι παροχές δεν την αφορούν.
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μια καταγγελία στην πολεοδομία έχει βάση μόνο αν υπάρχει κάποια πολεοδομική παράβαση, τα ρολόγια και οι παροχές δεν την αφορούν. Άρα απευθύνομαι που ; Στην ΔΕΔΔΗΕ;
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, UpToDate_ said: εμένα το διαμέρισμα το έχει με έναν ηλεκτρονικό μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα. ο λογαριασμός όταν έρχεται τον μοιραζόμαστε δια του 2 Εγώ δεν κατάλαβα το εξής : αφού έχει ηλεκτρονικό μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα, γιατί μοιράζεστε τον λογαριασμό δια του δύο; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από MauroPaltoudias 4
hp8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, UpToDate_ είπε θελω να ρωτήσω , ρολόι της ΔΕΔΔΗΕ υπάρχει μόνο ένα και εμένα το διαμέρισμα το έχει με έναν ηλεκτρονικό μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα. εμένα το διαμέρισμα το έχει με έναν ηλεκτρονικό μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα. Ξεκινάμε από τα βασικά Συμβόλαιο έχεις κάνει ? (χλωμό το βλέπω) η τα δίνεις μαύρα Από την στιγμή που έχεις μετρητή ενδιάμεσο πληρώνεις μόνο ότι κατανάλωση κάνεις και στα λοιπά δήμο , ερτ κλπ το ποσοστό σου συμφωνα με τα τμ σου Το θέμα ειναι Εσυ αν δικαιούσαι επιδόματα πως τα παιρνεις ? Έχεις λογαριασμό στο όνομα σου ? 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και ειναι παρανομο ...Καθε σπιτι πρεπει να εχει την δικη του παροχη ειναι μεζονέτα απ ότι γράφει (νοικιάζω το ισόγειο μιας μεζονέτας) Αν τα τετραγωνικά στη ΔΕΗ και στο δήμο ειναι δηλωμένα και πληρώνονται τέλη κλπ όλα μια χαρά ειναι Δες το σαν εξ αδιαιρέτου Το θέμα ειναι αν έχει κάνει μισθωτήριο και αν έχει πάρει την παροχή στο όνομα του Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από hp8
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, soteras said: Νόμιζω μια καταγγελία στην πολεοδμία αρκέι. Σε ΔΕΔΔΗΕ. Η ΥΔΟΜ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Δεν υπάρχει κάποια πολεοδομική παράβαση, για να βεβαιώσει. 1 hour ago, soteras said: Η καραμέλα που λένε κάποιο έχει ένα κεντρικό και μετά ο πίνακας αυτό και βάσει υπολογισμού αυτό είναι τρίχες κατσαρές. Υπάρχουν και οι υποπίνακες διανομής (συνηθέστατο σε ενιαίες κατοικίες με πάνω από μια στάθμη). Υπάρχει σχετικό ερώτημα εδώ. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα