vasillis17 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 γεια σας θα ηθελα να κανω την εξεις ερωτιση αν γινεται σε ιδια τιλεφωνικη γραμμη να συνδεθουνε 2 ρουτερ ενα στο ενα δωματιο και αλλο στο αλλο για τον λογο πως ειναι μεγαλη αποσταση και ενας απο τους 2 δεν θα πειανει ιντερνετ !
chios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 μπορείς αλλά όταν ανοίγεις το ενα θα κλείνεις το άλλο και τ δυο μαζί δεν γίνεται
vasillis17 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Aν ειναι σε ενα ουδετερο δωματιο το ρουτερ μπορει να διαχειριστη και τους δυο υπολογιστες τραβωντας δυο καλωδια για εθερνετ? Aν ειναι σε ενα ουδετερο δωματιο το ρουτερ μπορει να διαχειριστη και τους δυο υπολογιστες τραβωντας δυο καλωδια για εθερνετ?
chios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 με ethernet κανονικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις
vasillis17 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ για τις συντομες απαντησεις
gogos2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.Το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι στην μεριά που έχω τον σταθερό υπολογιστή και το ρούτερ είναι στο πίσω πίσω δωμάτιο με ως αποτέλεσμα να μην πιάνουν καλά ή και καθόλου WIFI οι φορητές συσκευές στα άλλα δωμάτια.Εάν ισχύει να μην δουλεύει η ίδια γραμμή ίντερνετ σε δύο ρούτερ τότε θα μπορούσα να τοποθετήσω το υπάρχων ρούτερ σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού και να τραβήξω καλώδιο έθερνετ μέχρι το σταθερό υπολογιστή;Και πόσο μακρύ θα έπρεπε να είναι αυτό το καλώδιο ούτως ώστε να μην επηρεάζεται η μεταφορά δεδομένων στον σταθερό; Ευχαριστώ.
kalodrei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.Το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι στην μεριά που έχω τον σταθερό υπολογιστή και το ρούτερ είναι στο πίσω πίσω δωμάτιο με ως αποτέλεσμα να μην πιάνουν καλά ή και καθόλου WIFI οι φορητές συσκευές στα άλλα δωμάτια.Εάν ισχύει να μην δουλεύει η ίδια γραμμή ίντερνετ σε δύο ρούτερ τότε θα μπορούσα να τοποθετήσω το υπάρχων ρούτερ σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού και να τραβήξω καλώδιο έθερνετ μέχρι το σταθερό υπολογιστή;Και πόσο μακρύ θα έπρεπε να είναι αυτό το καλώδιο ούτως ώστε να μην επηρεάζεται η μεταφορά δεδομένων στον σταθερό; Ευχαριστώ. μπορεις να εχεις δυο router οχι στην ιδια γραμμη ,αλλα να τα συνδεσεις μεταξυ τους με ethernet καλωδιο και να βαλεις το ενα σε bridge mode , ετσι το ενα θα ειναι το βασικο router και το αλλο θα δινει wifi στα αλλα δωματια. Το καλωδιο μπορει να ειναι μεχρι 20 μετρα αν θυμαμαι καλα για να μην υπαρχει προβλημα. 1
gogos2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δηλαδή τι προτείνετε;Να βάλω και δεύτερο ρούτερ ή να τραβήξω καλώδιο έθερνετ,θα χρειαστούν γύρω στα 6μ,μέχρι τον σταθερό υπολογιστή;Εάν επιλέξω την πρώτη περίπτωση τότε πως θα συνδέσω τα δύο ρούτερ;Με τι καλώδιο; Ποια είναι η καλύτερη λύση; Ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εγώ θα έβαζα το ρουτερ για δοκιμή σε κεντρικό σημείο να δω αν παίζει σε όλο το σπίτι και θα τραβουσα καλώδιο στο pc. Αν δουλεύει σωστά είναι καλύτερο από το να έχεις δύο ρουτερ. 1
rfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Και οταν εχει 2 ρουτερ αυτο, σε που εχει κλειστο πρεπει να βγαζει το τηλ. καλωδιο απο πανω, αλλιως θα του συγχρονιζει στα μισα επειδη διπλοτερματιζει. 1
Lolarikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δηλαδή τι προτείνετε;Να βάλω και δεύτερο ρούτερ ή να τραβήξω καλώδιο έθερνετ,θα χρειαστούν γύρω στα 6μ,μέχρι τον σταθερό υπολογιστή;Εάν επιλέξω την πρώτη περίπτωση τότε πως θα συνδέσω τα δύο ρούτερ;Με τι καλώδιο; Ποια είναι η καλύτερη λύση; Ευχαριστώ. Δες εδώ τρόπος νούμερο 4. Σχετικά με το καλώδιο, οτιδήποτε από CAT5e και πάνω θα κάνει την δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα