Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να κανω την εξεις ερωτιση αν γινεται σε ιδια τιλεφωνικη γραμμη να συνδεθουνε 2 ρουτερ ενα στο ενα δωματιο και αλλο στο αλλο για τον λογο πως ειναι μεγαλη αποσταση και ενας απο τους 2 δεν θα πειανει ιντερνετ !

Δημοσ.

Aν ειναι σε ενα ουδετερο δωματιο το ρουτερ μπορει να διαχειριστη και τους δυο υπολογιστες τραβωντας δυο καλωδια για εθερνετ?

Aν ειναι σε ενα ουδετερο δωματιο το ρουτερ μπορει να διαχειριστη και τους δυο υπολογιστες τραβωντας δυο καλωδια για εθερνετ?

Δημοσ.

Καλησπέρα.Το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι στην μεριά που έχω τον σταθερό υπολογιστή και το ρούτερ είναι στο πίσω πίσω δωμάτιο με ως αποτέλεσμα να μην πιάνουν καλά ή και καθόλου WIFI οι φορητές συσκευές στα άλλα δωμάτια.Εάν ισχύει να μην δουλεύει η ίδια γραμμή ίντερνετ σε δύο ρούτερ τότε θα μπορούσα να τοποθετήσω το υπάρχων ρούτερ σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού και να τραβήξω καλώδιο έθερνετ μέχρι το σταθερό υπολογιστή;Και πόσο μακρύ θα έπρεπε να είναι αυτό το καλώδιο ούτως ώστε να μην επηρεάζεται η μεταφορά δεδομένων στον σταθερό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι στην μεριά που έχω τον σταθερό υπολογιστή και το ρούτερ είναι στο πίσω πίσω δωμάτιο με ως αποτέλεσμα να μην πιάνουν καλά ή και καθόλου WIFI οι φορητές συσκευές στα άλλα δωμάτια.Εάν ισχύει να μην δουλεύει η ίδια γραμμή ίντερνετ σε δύο ρούτερ τότε θα μπορούσα να τοποθετήσω το υπάρχων ρούτερ σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού και να τραβήξω καλώδιο έθερνετ μέχρι το σταθερό υπολογιστή;Και πόσο μακρύ θα έπρεπε να είναι αυτό το καλώδιο ούτως ώστε να μην επηρεάζεται η μεταφορά δεδομένων στον σταθερό;

Ευχαριστώ.

μπορεις να εχεις δυο router οχι στην ιδια γραμμη ,αλλα να τα συνδεσεις μεταξυ τους με ethernet καλωδιο και να βαλεις το ενα σε bridge mode , ετσι το ενα θα ειναι το βασικο router και το αλλο θα δινει wifi στα αλλα δωματια. Το καλωδιο μπορει να ειναι μεχρι 20 μετρα αν θυμαμαι καλα για να μην υπαρχει προβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τι προτείνετε;Να βάλω και δεύτερο ρούτερ ή να τραβήξω καλώδιο έθερνετ,θα χρειαστούν γύρω στα 6μ,μέχρι τον σταθερό υπολογιστή;Εάν επιλέξω την πρώτη περίπτωση τότε πως θα συνδέσω τα δύο ρούτερ;Με τι καλώδιο; Ποια είναι η καλύτερη λύση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ θα έβαζα το ρουτερ για δοκιμή σε κεντρικό σημείο να δω αν παίζει σε όλο το σπίτι και θα τραβουσα καλώδιο στο pc.

Αν δουλεύει σωστά είναι καλύτερο από το να έχεις δύο ρουτερ.

• Like 1
Δημοσ.

Και οταν εχει 2 ρουτερ αυτο, σε που εχει κλειστο πρεπει να βγαζει το τηλ. καλωδιο απο πανω, αλλιως θα του συγχρονιζει στα μισα επειδη διπλοτερματιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τι προτείνετε;Να βάλω και δεύτερο ρούτερ ή να τραβήξω καλώδιο έθερνετ,θα χρειαστούν γύρω στα 6μ,μέχρι τον σταθερό υπολογιστή;Εάν επιλέξω την πρώτη περίπτωση τότε πως θα συνδέσω τα δύο ρούτερ;Με τι καλώδιο; Ποια είναι η καλύτερη λύση;

Ευχαριστώ.

Δες εδώ τρόπος νούμερο 4. Σχετικά με το καλώδιο, οτιδήποτε από CAT5e και πάνω θα κάνει την δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...