tsaptsap Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Κοιτα απο κατω και δωσε ολο τον κωδικο απο το λαπτοπ Αυτο που κατεβασες απο την amd σου περασε τους drivers της intel 4600 τιποτα αλλο Σε αυτο το σημειο αρχιζω να αμφιβαλω αν εχει δευτερη καρτα
iceman33221 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 1)ελεχτης απλων επικοινωνιων PCI 2)Ελεγχτης διαυλου SM http://i.imgur.com/5wwDA1v.jpg αυτο ειναι αυτο που μου ζητησες?
nikοs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Οι drivers για το μηχάνημά σου για windows 7 αυτοί και gia windows 10 αυτοί κάνε απεγκατάσταση τους προηγούμενους restart και μετά πέρνα αυτούς που γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της lenovo. Πέρνα τους drivers για τις συσκευές που δεν έχεις περάσει επίσης. Κοιτα απο κατω και δωσε ολο τον κωδικο απο το λαπτοπΑυτο που κατεβασες απο την amd σου περασε τους drivers της intel 4600 τιποτα αλλοΣε αυτο το σημειο αρχιζω να αμφιβαλω αν εχει δευτερη καρτα Είπαμε εσύ έχεις μεγάλη εμπειρία και πέρασαν πολλλλααααα μηχανήματα από τα χέρια σου... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2016 από nikοs
mphxths Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Γνωμη μου να περασεις και τους drivers των 2 συσκευων που δεν εχουν μπας και (ειδικα οσον αφορα την 2η συσκευη) εχουν καμμια σχεση με την καρτα γραφικων... 1
iceman33221 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Οι drivers για το μηχάνημά σου για windows 7 αυτοί και gia windows 10 αυτοί κάνε απεγκατάσταση τους προηγούμενους restart και μετά πέρνα αυτούς που γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της lenovo. Πέρνα τους drivers για τις συσκευές που δεν έχεις περάσει επίσης. Είπαμε εσύ έχεις μεγάλη εμπειρία και πέρασαν πολλλλααααα μηχανήματα από τα χέρια σου... αγαπητε εαν δεις σε προηγουμενο μηνυμα θα δεις οτι κατεβασα αυτους τους drivers κ εχω γραψει τα μηνυματα που μου εβγαλε καθε φορα που το προσπαθησα. εαν μπορεις δες τα ειναι στην προηγουμενη σελιδα. Γνωμη μου να περασεις και τους drivers των 2 συσκευων που δεν εχουν μπας και (ειδικα οσον αφορα την 2η συσκευη) εχουν καμμια σχεση με την καρτα γραφικων... δν μπορω να βρω τα drivers...κ οταν παω να κανω αυτοματο Update Να τα βρει μονο του μου λεει οτι δν βρισκει κατι...
mphxths Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 1)ελεχτης απλων επικοινωνιων PCI 2)Ελεγχτης διαυλου SM Το 1ο πρεπει να εχει σχεση με lan/wifi/bluetooth το 2ο συνηθως περιλαμβανεται στους drivers του chipset...εχουν περαστει ?
nikοs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Τσέκαρε μήπως η κάρτα είναι απενεργοποιημένη απ τα bios ή μήπως υπάρχει επιλογή μέσα στα bios για switchable graphics. Να προσθέσω επίσης πως σε πολλά ξένα φόρουμ αναφέρουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...Αν δεν βγάλεις άκρη μήπως να επικοινωνούσες με την lenovo;
tsaptsap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το συστημα συμπερυφερεται σαν να μην εχει δευτερη καρτα Κοιτα το bios μαλλον εχει επιλογη για switchable graphics (http://www.tonymacx86.com/mavericks-laptop-support/143654-lenovo-g510-haswell-cpu.html) (Ασχετο project μονο για να δειξω το bios) Ολα τα υπολοιπα chipset drivers κλπ εφ οσον σου την εμφανιζει στην διαχείριση συσκευών Καποιος αλλος αναφερει προβλημα στη μητρικη 09-10-2014 12:56 AM Finally fixed the problem..Unfortunately I had to send my Lenovo back to the manufacterer ( in my case Germany ) because my motherboard was malfunctioning..so they put in a new oneand now everything runs smoothly..changing the Switchable graphics option works and it is using the AMD card..They took my computer away for a couple of weeks, but in the long run I think it was worth it..plus I didn't pay anything..So I advise everyone to contact the manufacturer..the motherboard could be your problem.. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-B-and-G-Series-Notebooks/Lenovo-G510-switchable-graphics-problem/td-p/1646268
iceman33221 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ποια ρυθμιση πρεπει να αλλαξω? το bios ειναι κατι το οποιο δν εχω πειραξει ποτε... οσον αφορα τα drivers tou chipset επισης. μετα απο μια κακη εμπειρια με εναν φιλο που προσπαθησε να κανει Update sta drivers του bios κ μου την εκαψε... http://i.imgur.com/9NgUfqm.jpg http://i.imgur.com/vnit35w.jpg http://i.imgur.com/5jOJpAV.jpg επισης η χαζομαρα ειναι οτι του εχει λειξει η εγγυηση απο την Lenovo κ εχει αλλους 6 μηνες μονο επισκευη απο το e-shop.οποτε δεν μπορει να το στειλει στην εταιρια ο βλακας...
mphxths Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Στο graphics device βαζεις switchable graphics (πανω που θα εγραφα και γω για bios-απενεργοποιημενη καρτα με προλαβανε ) Το 2ο ειναι ασχετο που δειχνεις στην φωτο αλλα το βαζεις enable (intel virtual technology->enable) Ισως να μην σου χρειαστει , αλλα δεν κανει κακο να ειναι ενεργοποιημενο.
iceman33221 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 δν ηξερα για αυτο τραβηξα κ τις 2 φωτο μηηηπως κ ειναι κατι απο τα 2 :$ το εκανα. τωρα στην διαχειριση συσκευων μου εβγαλε κ μια τριτη συσκευη με ! κ γραφει "ελεγχτης βιντεο"
mphxths Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 δν ηξερα για αυτο τραβηξα κ τις 2 φωτο μηηηπως κ ειναι κατι απο τα 2 :$ το εκανα. τωρα στην διαχειριση συσκευων μου εβγαλε κ μια τριτη συσκευη με ! κ γραφει "ελεγχτης βιντεο" ε αυτη ειναι η δευτερη καρτα ...λογικο... για παλεψε με τους drivers τωρα..
iceman33221 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 εβαλα πάλι τους drivers απο το site της lenovo κ τωρα βλεπει κ τις 2 καρτες γραφικων. οποτε λογικα ολα καλα! update τα drivers να τα κανω? η να αφησω αυτα που μολις κατεβασα? 1
nikοs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Είδες που τελικά ήταν το bios...Άφησε αυτά που κατέβασες...γενικά να προτιμάς του drivers που δίνουν οι εταιρίες.
iceman33221 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μωρε εγω να τα προτιμησω αλλα ειναι κ ενος χρονου παλιες... δν σε αμφισβητησα αγαπητε. εγω απλα το bios το φοβαμαι και δν το ξερω σχεδον καθολου περα απο 2-3 βασικες αλλαγες οποτε δν το πειραζω Σας ευχαριστω παντως για την βοήθεια. να στε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα