Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. ενα φιλαρακι εχει αγορασει αυτο το λαπτοπ :

http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g510-59-415873-156-intel-core-i7-4700mq-4gb-1tb-amd-radeon-r7-m265-free-dos-p-PER.910297

δν μπορει ομως να παιξει παιχνιδια του λεει οτι δν υποστηριζει η καρτα γραφικων του.εχει 2 πανω. μια amd kai mia intel. οταν κατεβασα απο την amd το προγραμμα που εχουν για να δεις πια καρτα γραφικων εχεις μου εβγαζε οτι εχει μεσα μονο την amd.

http://i.imgur.com/Fy3Pt7M.jpg

τι μπορω να κανω για να δει την καρτα? μπηκα στο site κ πηγα να βρω την καρτα γραφικων κ εκανα τις επιλογες : Notebook Graphics-R7 series - Win 7 x64

οταν ομως το κατεβαζω το αρχειο κ το κανω εγκατασταση κανει κυριολεκτικα 10 sec Κ μετα μου λεει οτι ολα ειναι ετοιμα :S αλλα παλι οταν τρεχω το αρχειο για αναγνωριση της καρτας παλι μου βγαζει μονο την Ιντελ.

τι μπορω να κανω? εχει κατι η καρτα?Η το λαπτοπ?

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του laptop, φοράει την AMD Radeon R7 M265.

Κατέβασε τους drivers για την κάρτα αυτή και εγκατέστησέ τους.

Δημοσ.

θα κατεβάσεις τον driver που δίνει η lenovo για την συγκεκριμένη κάρτα και έπειτα μέσα απ τον catalyst θα ορίσεις το exe του παιχνιδιού να τρέχει με υψηλές επιδόσεις.

Δυστυχώς η amd και σε αυτον τον τομέα ειναι πίσω, μιας και μπορεί οι 2 κάρτες να συνυπάρχουν αλλα ΔΕΝ λειτουργει ανεξάρτητα απο την ιντελ(κάτι που γίνεται σε λαπτοπ με ιντελ και nvidia)

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του laptop, φοράει την AMD Radeon R7 M265.

Κατέβασε τους drivers για την κάρτα αυτή και εγκατέστησέ τους.

τους εχω κατεβασει αλλα κανει εγκατασταση σε 10 δευτερα κ μετα απο απορια κ μονο τρεχω το προγραμμα της amd για να μου δειξει ποια καρτα εχω κ μου λεει παλι μονο την amd.

θα κατεβάσεις τον driver που δίνει η lenovo για την συγκεκριμένη κάρτα και έπειτα μέσα απ τον catalyst θα ορίσεις το exe του παιχνιδιού να τρέχει με υψηλές επιδόσεις.

Δυστυχώς η amd και σε αυτον τον τομέα ειναι πίσω, μιας και μπορεί οι 2 κάρτες να συνυπάρχουν αλλα ΔΕΝ λειτουργει ανεξάρτητα απο την ιντελ(κάτι που γίνεται σε λαπτοπ με ιντελ και nvidia)

τους κατεβασα κ μου λεει οτι δν εχω την υποστηριζομενη καρτα γραφικων :mad: εκει ειναι που κολαω... να κατεβασω κ της intel Μηπως?

Δημοσ.

τους εχω κατεβασει αλλα κανει εγκατασταση σε 10 δευτερα κ μετα απο απορια κ μονο τρεχω το προγραμμα της amd για να μου δειξει ποια καρτα εχω κ μου λεει παλι μονο την amd.

τους κατεβασα κ μου λεει οτι δν εχω την υποστηριζομενη καρτα γραφικων :mad: εκει ειναι που κολαω... να κατεβασω κ της intel Μηπως?

θα ξηλώσεις ΟΛΟΥΣ τους DRIVERS.

θα κατεβάσεις απο λενόβο τον ιντελ.

τον περνάς και ριστάρτ.

θα περάσεις τον AMD

εισαι έτοιμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι να κατεβασω απο λενοβο τους drivers? μετα θα κανουν update? ρωταω γιατι οι drivers που εχει το site της εταιριας ειναι απο το 2014

και γιατι πρωτα να βαλω τους drivers της Ιντελ? εγκυκλοπαιδικα ρωταω.

edit:

εκανα οτι ειπες κ μολις πηγα να βαλω τα drivers ths intel μου εβγαλε το εξης μηνυμα :

"ΤΟ συγκεκριμενο συστημα δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις για την εγκατασταση του λογισμικου."

Και βαζοντας της amd μου εβγαλε το εξης μηνυμα :"No appropriate driver to be installed"

τι κανω τωρα?

Επεξ/σία από iceman33221
Δημοσ.

Γιατί αυτή είναι η διαδικασία ώστε να παίξουν και οι 2 κάρτες δυστυχώς.

αλλες εταιρίες έχουν τον ιντελ driver μέσα στον catalyst αλλες δίνουν 2 drivers αλλα πρέπει πρώτα να μπει της ιντελ.

Δημοσ.

Η καρτα (amd) φαινεται στο device manager τουλαχιστον ?(με θαυμαστικο/οτιδηποτε?)

Αν ναι , τοτε δεν εχει προβλημα και απλα χρειαζεται drivers..αν δεν φαινεται...Houston we have problem.

Δημοσ.

Η καρτα (amd) φαινεται στο device manager τουλαχιστον ?(με θαυμαστικο/οτιδηποτε?)

Αν ναι , τοτε δεν εχει προβλημα και απλα χρειαζεται drivers..αν δεν φαινεται...Houston we have problem.

οχι δν την δειχνει καν. μονο την ιντελ εχει... τωρα του εκοψα τα ποδια... τον βλεπω να το στελνει πισω για ελεγχο στο Ησοπ... μηηηπως κ σωζεται κατι...

Δημοσ.

Διαχειρηση συσκευων >Προσαρμογεις οθονης

Σου δειχνει 2?

Πηγαινε Ιδιοτητες της 2ης καρτας > λεπτομεριες

Θα δεις κατι με pci_ven κανε ενα copy paste εδω η στο google

Δημοσ.

Απο τη δικη μου εμπειρια με δικαρτα συτηματα πρεπει να τις δειχνει και τις δυο

Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλο το μοντελο?

Οι λεπτομερειες της πρωτης παραπεμπουν κανονικα σε intel 4600 

Αυτη ειναι του επεξεργαστη

Δημοσ.

Απο τη δικη μου εμπειρια με δικαρτα συτηματα πρεπει να τις δειχνει και τις δυο

Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλο το μοντελο?

Οι λεπτομερειες της πρωτης παραπεμπουν κανονικα σε intel 4600 

Αυτη ειναι του επεξεργαστη

κ τι προτινεις να κανω δλδ? δν εχει αλλη καρτα. αλλα τελικα καταφερα κ περασα κατι drivers της amd. αλλα κ παλι δν την δειχνει στην "Διαχειρηση Συστηματος"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...