Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Έχω ένα home cinema το οποίο στην παλιά τηλεόραση το κούμπωνα με scart και έπαιζε ήχο από την τηλεόραση. Η νέα τηλεόραση όμως δεν έχει scart. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα μπορέσω να το κάνω να παίξει?

Έχω ένα component to rca που το κουμπώνω στο jack των ηχείων της τηλεόρασης. Στη συνέχεια το ενώνω με ένα rca to scart για να πάει στο home cinema, αλλά και πάλι δεν παίζει. Υπ'όψιν  ότι το scart είτε το ρυθμίζω στο in είτε στο out, έχω τα ίδια αποτελέσματα.

Δε θέλω να το δώσω το home cinema γιατί είναι άριστο. Αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει, θα με σώσει από το να το δώσω!

Δημοσ.

Μηπως πρεπει να βαλεις την τηλεοραση να δινει ηχο απο το jack ; φανταζομαι αλλες εισοδους πχ οπτικη δεν εχει ε;

Δημοσ.

Η τηλεόραση έχει οπτική, αλλά το home cinema δεν έχει.

Από το jack δίνω. Άλλωστε όταν κουμπώνω το jack τότε ο ήχος σταματά εντελώς και μετά το ενώνω με το δεύτερο καλώδιο. Το θέμα είναι πως δε βγάζει ποτέ ήχο από τα ηχεία.

Δημοσ.

θα το συνδέσεις με hdmi για να στείλεις εικόνα - ήχο στην tv .Για να πάρεις τα πράγματα είναι πιο δύσκολα βλέπω δεν έχει οπτική ινα (in) το sony. μονο audio out (mini jack) από εκεί ίσως μπορείς να πάρεις και να το δώσεις στο scart.

γενικά αυτά το all in one συστήματα είναι για πέταμα. Αν θέλεις σοβαρό σύστημα πας σε κομμάτια.  

http://www.cable-shop.gr/30173.html

τετοιο καλώδιο θέλεις που εχει in - out

Δημοσ.

Μα γι'αυτό δεν ανέφερα καν ότι έχει hdmi. Γιατί ήξερα εξ'αρχής ότι αυτό χρησιμοποιείται μόνο για να στείλει ήχο και εικόνα στην tv (κυρίως εικόνα).

Με το καλώδιο που έχω τώρα δεν κάνω δουλειά? Και αν πάρω αυτό που λες, πως το κουμπώνω στην τηλεόραση? Με το jack της ή με τα video-audio l-audio r?

Δημοσ.

δεν ξέρω τι καλώδιο έχεις για να σου πω, αυτό που σου έβαλα έχει και audio in και audio out. στην τηλεόραση θα πάρεις το αντίστοιχο καλώδιο αν βγαίνει από mini jack θα πάρεις καλωδιο mini jack σε rca (θηλυκό) .

υπάρχει και κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/4393934/HAMA-Scart-male-S-Video-3x-RCA-female-42357.html αν σε βολεύει

Δημοσ.

Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω ένα τέτοιο m4gUL8UB15p0PWeZixLxyYw.jpg

και ένα τέτοιο scart_to_rca_cable.jpg.

Το οποίο και δε λειτουργεί. Παίζει να φταίει που κάνω ένωση στην ένωση ενώ αν είχα μόνο ένα καλώδιο θα ήταν καλύτερα?

Να προσθέσω ότι πάνω στο scart της δεύτερης εικόνας έχω διακόπτη in/out.

Δημοσ.

Η φωτογραφία δεν είναι από το δικό μου καλώδιο. Απλά το βρήκα και το έβαλα στο post μου. Αλλά είχα σημειώσει στο τέλος ότι έχει το διακόπτη.

Πρέπει να κάνω και κάποια ρύθμιση στο home cinema ή την τηλεόραση??

Δημοσ.

απο τον ενισχυτή έχεις επιλέξει το κατάλληλο source (tv) ?? στην τηλεόραση δεν ξέρω αν έχει κάποια επιλογή στο μενου της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...