Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος μου έπεσε ένας HDD 2,5' WD elemenys από μισό μέτρο περίπου σε σκληρή επιφάνεια.

Τον συνέδεσα στο PC και δείχνει το περιεχόμενό του, επίσης το chkdsk δεν έβγαλε πρόβλημα.

Προτείνετε να τον ελέγξω και μέ άλλο tool;

Δημοσ.

σε δισκο που εχει πεσει απο το μισο μετρο δεν θα εβαζα συμαντικα αρχεια, μπορει να μην φενετε τωρα το προβλημα αλλα μετα μπορει να στην κατσει.

σε μηχανικο κομματι.

δες το hd sentinel

• Like 1
Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να μην εχει προβλημα. παιζει ρολο και σε τι επιφανεια επεσε βασικα, εφοσον λες σε σκληρη, ισως να βγαλει κανα κουσουρι

Δημοσ.

Αν εχεις σημαντικα αρχεια στον δισκο κρατησε ενα backup.

Βαλε τον δισκο για 3-4 μερες να δουλευει καθημερινα πολλες ωρες.Ετσι θα ζοριστει και αν εχει προβλημα απο το πεσιμο ισως να βγαλει προβλημα.

Και περνα τον απο το επισημο διαγνωστικο της WD,Κανε το φουλ τεστ που κραταει ωρες.

Δημοσ.

Έτρεξα το HD sentinel και δεν έβγαλε πρόβλημα.

Και περνα τον απο το επισημο διαγνωστικο της WD,Κανε το φουλ τεστ που κραταει ωρες.

Θα τον τεστάρω + ένα backup.

Ευτυχώς δεν έχει μέσα αρχεία 100% κρίσιμα, αλλά στενοχωρήθηκα που μου έπεσε. Τελοσπάντων άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο...

• Like 1
Δημοσ.

Ατυχηματα δυστυχως ειναι στο προγραμμα.Ευτυχως μαλλον δεν εχει παθει ζημια ο δισκος σου.

Εγω εχασα δισκο 4TB γεματο ταινιες και διαφορα αλλα αρχεια.Μεγαλη πικρα.Τον εριξαν κατω απο μεγαλη αποσταση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...