nik5163 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Όπως λέει και ο τίτλος μου έπεσε ένας HDD 2,5' WD elemenys από μισό μέτρο περίπου σε σκληρή επιφάνεια. Τον συνέδεσα στο PC και δείχνει το περιεχόμενό του, επίσης το chkdsk δεν έβγαλε πρόβλημα. Προτείνετε να τον ελέγξω και μέ άλλο tool;
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 σε δισκο που εχει πεσει απο το μισο μετρο δεν θα εβαζα συμαντικα αρχεια, μπορει να μην φενετε τωρα το προβλημα αλλα μετα μπορει να στην κατσει. σε μηχανικο κομματι. δες το hd sentinel 1
nik5163 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ...δες το hd sentinel Θα τον ελέγξω, σε ευχαριστώ.
d_gkal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 το πιο πιθανο ειναι να μην εχει προβλημα. παιζει ρολο και σε τι επιφανεια επεσε βασικα, εφοσον λες σε σκληρη, ισως να βγαλει κανα κουσουρι
Mr_Terror Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν εχεις σημαντικα αρχεια στον δισκο κρατησε ενα backup. Βαλε τον δισκο για 3-4 μερες να δουλευει καθημερινα πολλες ωρες.Ετσι θα ζοριστει και αν εχει προβλημα απο το πεσιμο ισως να βγαλει προβλημα. Και περνα τον απο το επισημο διαγνωστικο της WD,Κανε το φουλ τεστ που κραταει ωρες.
nik5163 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Έτρεξα το HD sentinel και δεν έβγαλε πρόβλημα. Και περνα τον απο το επισημο διαγνωστικο της WD,Κανε το φουλ τεστ που κραταει ωρες. Θα τον τεστάρω + ένα backup. Ευτυχώς δεν έχει μέσα αρχεία 100% κρίσιμα, αλλά στενοχωρήθηκα που μου έπεσε. Τελοσπάντων άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο... 1
Mr_Terror Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ατυχηματα δυστυχως ειναι στο προγραμμα.Ευτυχως μαλλον δεν εχει παθει ζημια ο δισκος σου. Εγω εχασα δισκο 4TB γεματο ταινιες και διαφορα αλλα αρχεια.Μεγαλη πικρα.Τον εριξαν κατω απο μεγαλη αποσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα