frapes87 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας Καινούργιο σπίτι να δούμε τί internet θα βάλουμε!!! Πρώτη μου επιλογή ήταν η forthnet λόγω του ότι δέν έχω ούτε κεραία στην ταράτσα και με το 3play μου φάνηκε πολύ καλή προσφορά, αλλά δυστυχώς μπήκα στο site τους και δέν καλύπτει την περιοχή μου παρά μόνο δορυφορικό internet οπότε έφαγα πακέτο. Στο πατρικό μου εδώ και πολλά χρόνια έχω ΟΤΕ μπορώ να πώ ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από ταχύτητα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το internet όσο ψηλότερα γίνεται και μετά απεριόριστα σταθερά (άμα έχει και τίποτα λεπτά καλοδεχούμενα). Επίσης με ενδιαφέρει να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη σύνδεση internet και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. To VDSL ξεχάστε το. Εχω βάλει διευθύνσεις στα sites και δέν έχουμε ίνες
chsam Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ή ταχύτητα ίντερνετ είναι ίδια σε οποιοδήποτε εταιρεία κ αν πας, αφού ρόλο παίζει η απόσταση κ η καλωδίωση σου.
frapes87 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ή ταχύτητα ίντερνετ είναι ίδια σε οποιοδήποτε εταιρεία κ αν πας, αφού ρόλο παίζει η απόσταση κ η καλωδίωση σου. I know man είδα τιμές και η vodafone είναι η πιο φθηνή αλλά έχει καλή εξυπηρέτηση ή κάθε λίγο και λιγάκι θα πέφτει το internet και θα με παίζουν πινγκ πονγκ με τον ΟΤΕ????
bill2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 το πικ πονγκ το είχα εγώ στη forthnet μια τεχνικός δικό τους μια ΟΤΕ εδώ μέσα θα ακούσεις πολλά έμενα η hol δεν μου φέρθηκε καλά άλλος για τον ΟΤΕ αλοος για τη cyta και πάει λέγοντας εσύ σε ποια θες αν και νομίζω ότι η hol θα σου είναι καλή άλλα από θέμα αξιοπιστίας μπορεί να είναι ακριβός είναι πρώτος ο ΟΤΕ
chipakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Κατ αρχήν μιλάω για Γαλάτσι δεν ξέρω για άλλες περιοχές.........ΟΤΕ και ξερό ψωμί ...... Μιας και δεν θα σε έχει μπαλάκι με κανέναν αφού διαθέτει ο ίδιος δίκτυο δικό του από την αρχή έως το τέλος. Η Vodafone και HOL όταν είχα βάλει με έκανε μπαλάκι στον ΟΤΕ . Να κάθομαι να παρακαλάω την HOL και να τους λέω καλά βρε παιδιά 3500 χιλιόμετρα οπτικών ινών διαφημίζεται στην τηλεόραση μία ίνα δεν περάσατε από το Γαλάτσι?? και να με κοροιδεύουν αλύπητα. Εκοψα λοιπόν τη Vodafone και HOL πήγα στον ΟΤΕ και ησύχασα.
bill2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ακου εγω εχω οτε 50 μια χαρα η θεια μου hol 24 μια χαρα ενας φιλος μου forthnet24 μια χαρα η κοπελα μου wind 24 μια χαρα οποτε σχετικα με αυτα αυτες σου προτεινω που υτης δοκιμασα
lazarnik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ειναι αναλογα την περιοχη και την απόσταση. Εγω εχω φορθνετ και δεν την αλλάζω με καμια. Ειμαι πληρως ικανοποιημένος σε ολα, απο ταχυτητα πιανω 22 σταθερα απο τα 24 χωρις αποσυνδεσεις κτλ. Αλλα αφου λες δεν φτανει εκει η φορθνετ ισως να εχεις θεμα και με τις αλλες εταιρείες, οποτε καλητερα πανε σε οτε.
bill2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 φιλε βαλε οτε αφου δεν καλυπτεσαι απο forthnet βεβαια κανε μια αναζητηση hol kai wind να δεις μπας και
frapes87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Vodafone και Wind έχουν ίδιες τιμές και έχω ελεγξει ότι με καλύπτουν δικτυακά. Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι το ναταβατζιλίκι του ΟΤΕ. Και πότε θα έρθουν να μου ανοίξουν γραμμή άμα θέλω να κάνω σύνδεση σε άλλη εταιρεία. Λογικά ΟΤΕ θα βάλω όπως λέτε για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αλλά πολύ νταβατζιλίκι ρε πουστη μου αυτο
dbconan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κατ αρχήν μιλάω για Γαλάτσι δεν ξέρω για άλλες περιοχές.........ΟΤΕ και ξερό ψωμί ...... Μιας και δεν θα σε έχει μπαλάκι με κανέναν αφού διαθέτει ο ίδιος δίκτυο δικό του από την αρχή έως το τέλος. Η Vodafone και HOL όταν είχα βάλει με έκανε μπαλάκι στον ΟΤΕ . Να κάθομαι να παρακαλάω την HOL και να τους λέω καλά βρε παιδιά 3500 χιλιόμετρα οπτικών ινών διαφημίζεται στην τηλεόραση μία ίνα δεν περάσατε από το Γαλάτσι?? και να με κοροιδεύουν αλύπητα. Εκοψα λοιπόν τη Vodafone και HOL πήγα στον ΟΤΕ και ησύχασα. Φιλε μου κατι εχεις μπερδεψει...Η HOL και η καθε hol πιστευεις οτι δεν θελουν να σε εξυπηρετησουν σωστα.? Δεν νομιζω..αυτο ειναι κατανοητο απο ολους μας πιστευω.. Παρακαλαγες την hol γιατι πολυ απλα δεν ΜΠΟΡΕΙ να κανει κατι παραπανω η μαλλον δεν την αφηνουν να κανει κατι παραπανω οπως και τις αλλες εταιριες.Οταν δεν αφηνουν να ψαξουν τα κουτια οι τεχνικοι της οποιας εταιριας, ο ΟΤΕ και περιεμενει ο αλλος 1 μηνα να ερθουν να ενωσουν 2 ριμαδια καλωδιακια,φταιει η καθε εταιρια.?Οταν δινουν βλαβη για κοινο ραντεβου με τον ΟΤΕ και δεν ερχονται ποτε ,φταιει η εταιρια.?? Και ποσα αλλα!!! Ας μην κρυβομαστε,ΟΣΟ ο χαλκος και ολα ειναι στον ΟΤΕ ,τοτε η κατασταση (και θα χειροτερευει)θα ειναι ετσι,ο πελατης να παρακαλα μια εταιρια και η εταιρια να παρακαλα τον ΟΤΕ να κουνησει τα ποδια του.Και βασικα δεν παρακαλαμε καν ελληνες ,αλλα τους Γερμανους να μας φτιαξουν κατι καλο στην χωρα μας...μιας και το μετοχικο πακετο του ΟΤΕ ειναι στην Τελεκομ... Και δεν στα γραφω ουτε για να σε τσαντισω,ουτε να το παιξω πονηρος,αλλα ετσι ειναι τα πραγματα....Αυτος που κρατα το μαχαιρι εχει και το πρωτο κομματι στο πεπονι..Οι αλλοι απλα περιμενουν 1
frapes87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Φιλε μου κατι εχεις μπερδεψει...Η HOL και η καθε hol πιστευεις οτι δεν θελουν να σε εξυπηρετησουν σωστα.? Δεν νομιζω..αυτο ειναι κατανοητο απο ολους μας πιστευω.. Παρακαλαγες την hol γιατι πολυ απλα δεν ΜΠΟΡΕΙ να κανει κατι παραπανω η μαλλον δεν την αφηνουν να κανει κατι παραπανω οπως και τις αλλες εταιριες.Οταν δεν αφηνουν να ψαξουν τα κουτια οι τεχνικοι της οποιας εταιριας, ο ΟΤΕ και περιεμενει ο αλλος 1 μηνα να ερθουν να ενωσουν 2 ριμαδια καλωδιακια,φταιει η καθε εταιρια.?Οταν δινουν βλαβη για κοινο ραντεβου με τον ΟΤΕ και δεν ερχονται ποτε ,φταιει η εταιρια.?? Και ποσα αλλα!!! Ας μην κρυβομαστε,ΟΣΟ ο χαλκος και ολα ειναι στον ΟΤΕ ,τοτε η κατασταση (και θα χειροτερευει)θα ειναι ετσι,ο πελατης να παρακαλα μια εταιρια και η εταιρια να παρακαλα τον ΟΤΕ να κουνησει τα ποδια του.Και βασικα δεν παρακαλαμε καν ελληνες ,αλλα τους Γερμανους να μας φτιαξουν κατι καλο στην χωρα μας...μιας και το μετοχικο πακετο του ΟΤΕ ειναι στην Τελεκομ... Και δεν στα γραφω ουτε για να σε τσαντισω,ουτε να το παιξω πονηρος,αλλα ετσι ειναι τα πραγματα....Αυτος που κρατα το μαχαιρι εχει και το πρωτο κομματι στο πεπονι..Οι αλλοι απλα περιμενουν Γι αυτό δυστυχώς μαλλον θα παραδοθώ στον κωλο ΟΤΕ. Το καταλαβαίνω αυτό που λές γι αυτο το λόγο το λεω νταβατζιλίκι.
chipakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πόσο δίκιο έχεις. Καθόλου δεν με τσάντισες αλλά με έβαλες να σκεφτώ, το μόνο κακό είναι ότι η HOL μου έστειλε μύνημα λέγοντάς μου.....Κύριε λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε διότι υπάρχει πολύς θόρυβος στη γραμμή σας και θα πιστώσουμε όλο το ποσόν στον λογαριασμό σας. ..... Δεν μπορώ να πω φέρθηκαν με επαγγελματισμό και αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι και μιας και τα λέμε ας πούμε κάτι ακόμα. Αφού αποχώρησε η HOL δεν ήθελε να αποχωρήσει η Vodafone και μου έλεγε ότι πρέπει να πληρώνω για την δική της παροχή που ήταν η σταθερή τηλεφωνία,εγώ είχα στραβώσει διότι τι θα κάνουμε τώρα ?? ότι μπορούμε σου πουλάμε και φάτο??? τέλος πάντων μου τηλεφώνησε εισπρακτική τους είπα ότι με κατακορόιδεψαν και θα πάω στον δικηγόρο μου και τελικά αποφάσισαν κι αυτοί να μου πιστώσουν το λογαριασμό αλλά μου ζήτησαν πίσω τον εξοπλισμό. Εχω βάλει τον εξοπλισμό κοντά στην εξώπορτα ώστε την επόμενη μέρα που θα πάω για δουλειά να πάω να τους τον παραδώσω παίρνει η πεθερά μου τη σακούλα ολόκληρη την πετάει στα σκουπίδια γιατί νόμιζε ότι είναι για πέταμα. Τελικά τους έδωσα 75 ευρώ για τον εξοπλισμό και απαλλάχτηκα. Κάνω αίτηση στον ΟΤΕ και 10 ημέρες μετά έχω μια χαρά Internet και μια χαρά τηλεφωνία. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι τώρα θυμάμαι 2 φορές μόνο τους έχω πάρει τηλέφωνο γιατί δεν είναι γρήγορο το Internet όμως δεν έχω ούτε μία τυχαία αποσύνδεση . Γενικά αν εξαιρέσω το κόστος που δίνω 40 ευρώ το μήνα με 6 ώρες κινητά απεριόριστη σταθερή και Internet όλα πάνε καλά..... Νταβατζιλίκι δεν λέω αλλά κάνουν την δουλειά τους σωστά όταν οι άλλοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν ή δεν πληρώνονται.....δεν έχει σημασία.Αυτά παιδιά από την δική μου εμπειρία, τον Αύγουστο θα κάνω μία προσπάθεια να τους ζητήσω χαμηλότερη τιμή λόγω που θα είμαι παλιός πελάτης και βλέπουμε.
dbconan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και μονο που με hol ειχες θορυβο και μετα στα ιδια καλωδια ακριβως ειχες καμπανα γραμμη ,τα λεει ολα... Η ετσι μας κανουν να πιστεψουμε απο OTE....Εργαζομενος μεσα στον ΟΤΕ ,σε παρεα μας εχει πει οτι κανουν πασες της γραμμες που ειναι χαλια και κρατανε τις καλες για παρτη τους...Τυχαιο οτι ολα μετα την εισοδο του πελατη,ολα μαγικα λυνονται.?? Οταν βαζεις ΟΤΕ τοτε μαγικα ολα πανε ρολοι και πετα η γραμμη μας. ..Τεσπα δεν βγαινει ακρη,οσο ο OTE εχει τον χαλκο θα κανει οτι θελει....Για εξοπλισμους και τετοια θεματα ,ειναι πλεον σε καθε εταιρια τα κλασικα,αλλες πιο φανατικα ,αλλες πιο λιγο... Και οσο για το αν κανουν σωστα την δουλεια τους,αυτο ειναι μονο για το δικο τους κομματι,για οτι νοικιαζουν σε παροχους,αστα.... Τον ειχα σχεδον 10 χρονια...Ακομα κλαιω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα