Gigixx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σας,εχω ενα ipad 3 wifi 32gb και σκεφτομουν να το αντικαταστησω με ενα ταμπλετ πιο συγχρονο.θα ηθελα να με ενημερωσετε καταρχην ποσο πιανει περιπου το ipad που εχω προς πωληση (για να δω τα αντιστοιχα σε τιμη που μπορω να βρω) και κατα δευτερον ενα αξιολογο -στα κυβικα του- ταμπλετ ωστε να μπορω να κανω καποια συγκριση μεταξυ αυτων. Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπερα φιλε. Και εγω το ipad 3 εχω εδω και 4 χρονια. Περιμενα πως και πως να ερθει το air 3 αλλα η apple εβγαλε την παπαρια που λεγετε pro 9.7 inch και ξενερωσα. Ιδιο σχεδον με το air 2 ειναι + οτι εχει πενακι για τους επαγγελματιες. Το air 2 ειναι σιγουρα καλο, αλλα το να χρυσοπληρωσεις ενα ταμπλετ που κλεινει σχεδον 2 χρονια, δεν ειναι και η πιο σοφη αγορα. Απο την αλλη εχεις το πολυ αξιολογο ταμπλετ της samsung to tab s2 το οποιο με τραβαει και μενα λιγο λογο superamoled οθονης, που ειναι ετη φωτος καλυτερη απο την φθηνια των ips που εχουν τα ipad. Γτ να ξερεις το παν στα ταμπλετ ειναι η οθονη. Περιμενα να βαλει η apple mia oled στο νεο της ipad αλλα τπτ.... Συνοπτικα λοιπον, βαλε ακυρο στο μεγαλο και μικρο pro. Στα τεχνικα το καλυτερο ειναι το air 2 αλλα το tab s2 εχει την πιο super οθονη που υπαρχει σε ταμπλετ. Ισως σ ενα χρονο η apple να βγαλει το air 3 και να ναι αυτο το ταμπλετ που ψαχνεις/χνω. Ισως παλι να μην το βγαλει ποτε. Και μαλλον αν το βγαλει θα του εχει παλι μια ips οθονη. Για το τι πιανει το ipad 3 στην αγορα δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigixx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.προσωπικα θελω να αποφυγω την apple γτ οπως ειπες την χρυσοπληρωνω για μικρες διαφορες μεταξυ των ταμπλετ.και η samsung επωνυμη μαρκα ειναι σε πιο λογικες τιμες.απλα εχω χασει λιγο το τι γινεται εκει.το tab 2 σε χαρακτηριστικα κ χρονολογικα απεχει πολυ απτο ipad 3? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ναι το tab s2 ειναι πολυ καλυτερο απο το ipad 3 (κυκλοφορισε το σεπτεμβριο του 15) Υπαρχει και ενα αλλο ταμπλετ της samsung, ειναι το galaxy view 18.4 inch https://www.skroutz.gr/s/8140171/Samsung-Galaxy-View-WiFi-18-4-32GB.html Ενα φεγγαρι σκεφτομουν να το παρω επειδη στο ταμπλετ βλεπω περιπου 80% βιντεο (twitch, youtube, σειρες και ταινιες) και το συγκεκριμενο εχει aspect ratio 16:9 δλδ τα βιντεο που θα προβαλεις θα τα βλεπεις σε full screen. Ενω στο ipad και στο tab s2 που εχουν 4:3 (καλο για διαβασμα) εχεις χοντρες μαυρες μπαρες πανω και κατω. Αλλα εχει καποια αλλα μειωνεκτηματα παλι και τουτο. Εσυ πως βλεπεις το συγκεκριμενο ταμπλετ και ποια ειναι η περισσοτερη χρηση που κανεις στο ταμπλετ σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigixx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ωραιο για καποιον π θελει το κατι παραπανω σε ταμπλετ.εγω,η χρηση π κανω ειναι κυριως στις ωρες του κρεβατιου πριν τον υπνο για σερφαρισμα,youtube,hearthstone ισως κανα twitch.κ επισης για διακοπες με ταινιες κ μουσικη. Απλα πλεον νιωθω να σερφαρω πολυ πιο γρηγορα κ ανετα με το κινητο (Α5) και απο θεμα ταχυτητας κ οθονης. Με τραβανε πολυ τα 3gb ram του tab s2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα