Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το σύστημα; Δίσκος - μητρική κτλπ

Σίγουρα μέσα τα έχεις συνδέσει όλα;

Στο Bios τον βλέπει τον δίσκο;

Αν θες βοήθησε με λίγο παραπάνω με το τι εννοείς, σε bios δεν,πρόσεξα πουθενά να λέει για σκληρό, η μάρκα Είναι gigabyte

Δημοσ.

Είχα και εγώ πιο παλιά αυτό το πρόβλημα και αποδείχτηκε πως είχε πρόβλημα ο δίσκος. Τα παιδιά όμως μυ είχαν προτείνει κάποια πράγματα μήπως έφτιαχνε. Αν θες κάνε τα και εσύ.

Ποιόν δίσκο έχεις;

http://www.insomnia.gr/topic/558210-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-81/

Δημοσ.

Αν στο bios δεν σου λέει οτι έχεις συνδεμένο σκληρό κάτι δεν έχεις συνδέσει σωστά ή έχεις συνδέσει σε λάθος θύρα ή έχεις απενεργοποιήσει καμιά θύρα.

Μητρική μοντέλο όχι μάρκα.

Και δίσκο (μοντέλο) για να δούμε τι πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...;

Δε μας λες ποια windows περνάς. 

Δε μας λες ποιο είναι το σύστημα.

Τι λύση να σου δώσουμε.

Να απαριθμήσουμε όλες τις πιθανές αιτίες; Θα βαρεθούμε να γράφουμε και θα βαρεθείς να διαβάζεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μητρική ειναι gygabyte ga-h55m-s2

Δίσκος ειναι ο Seagate barracuda 7200.12

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...;

Δε μας λες ποια windows περνάς.

Δε μας λες ποιο είναι το σύστημα.

Τι λύση να σου δώσουμε.

Να απαριθμήσουμε όλες τις πιθανές αιτίες; Θα βαρεθούμε να γράφουμε και θα βαρεθείς να διαβάζεις.

Είχα 10 μέσα και μου πέταγε ένα damage process error κάπως έτσι λεγόταν και έκλεινε το PC , τώρα προσπαθώ να βάλω 7 αλλά δεν διχνει δίσκο. Δεν,ξέρω πολλά από PC και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω, πάντως μου βγαιζει συνέχεια ένα boot /bcd error κάπως έτσι
Δημοσ.

Κάνε ένα reset στο bios για αρχή (πας στο bios και πατάς load optimized defaults) και δες αν τον βλέπει μετά την επανεκκίνηση μέσα στο Standard CMOS features σε κάποιο απο τα IDE Channels (θα σου έχει το CDROM εκεί και άλλο ένα που θα είναι ο δίσκος κανονικά).

Αν δεν τον βλέπει πάλι κλείσε το PC και δοκίμασε να δώσεις ρεύμα στον δίσκο απο άλλο βύσμα και άλλαξε την θύρα που κουμπώνει στην μητρική.

Μετά δοκίμασε πάλι να δεις αν τον βλέπει στο παραπάνω menu.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνε ένα reset στο bios για αρχή (πας στο bios και πατάς load optimized defaults) και δες αν τον βλέπει μετά την επανεκκίνηση μέσα στο Standard CMOS features σε κάποιο απο τα IDE Channels (θα σου έχει το CDROM εκεί και άλλο ένα που θα είναι ο δίσκος κανονικά).

Αν δεν τον βλέπει πάλι κλείσε το PC και δοκίμασε να δώσεις ρεύμα στον δίσκο απο άλλο βύσμα και άλλαξε την θύρα που κουμπώνει στην μητρική.

Μετά δοκίμασε πάλι να δεις αν τον βλέπει στο παραπάνω menu.

Σε ευχαριστώ φίλε μου !!! Λειτούργησε! Όλα καλά είναι τώρα , έγινε το φορματ :) !!!

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου !!! Λειτούργησε! Όλα καλά είναι τώρα , έγινε το φορματ :) !!!

Προφανώς θα είχε χαλάσει η τροφοδοσία ρεύματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...