Kourkounatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος LG G2 16GB το οποιο αρχιζει σιγα σιγα και τα "παιζει".Οποτε ηρθε η ωρα να παρω καινουργιο κινητο μιας και το χω 2 χρονια και δεν υποστηριζεται πια απο την LG.Σκεφτομαι για την αγορα του Samsung Galaxy Note 4 αλλα περιμενω να βγει στην αγορα το 5 μπας και πεσει λιγο η τιμη του Μου αρεσει παρα πολυ το μεγεθος του αλλα και το stylous,και φυσικα η καμερα του.Θα ηθελα αν εχετε αλλη προταση με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα (χωρις το πενακι εννοειται) με το Note 4, περιπου στα 400€. Ευχαριστω!!
Swimmer21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Και εγω ψαχνομαι για κινητο κοντα στα λεφτα που λες, και παω προς το LG G4 (στα 300-320 ευρω).. Το σκεφτομαι ομως μηπως ανεβω στα 470-490 ευρω για το Nexus 6p που κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο κινητο στην αγορα αυτη τη στιγμη μαζι με το S7..
Kourkounatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Και εγω ψαχνομαι για κινητο κοντα στα λεφτα που λες, και παω προς το LG G4 (στα 300-320 ευρω).. Το σκεφτομαι ομως μηπως ανεβω στα 470-490 ευρω για το Nexus 6p που κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο κινητο στην αγορα αυτη τη στιγμη μαζι με το S7.. Ναι οντως το Nexus 6 ειναι κινηταρα.Αλλα το Note 4 ηταν ο ερωτας μου απλα τοτε αγορασα το G2
Swimmer21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ναι οντως το Nexus 6 ειναι κινηταρα.Αλλα το Note 4 ηταν ο ερωτας μου απλα τοτε αγορασα το G2 Ε αν εχεις κολλημα παρτο.. Ετσι κι αλλιως καλο κινητο ειναι. Αφου θα τα δωσεις αυτα τα λεφτα τσεκαρε και το LG V10 (οθοναρα, μεγαλη μπαταρια, πολυ καλη φωτογραφικη και με 4GB RAM + sd card) και ξανασκεψου το για το Nexus 6p
Kourkounatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ε αν εχεις κολλημα παρτο.. Ετσι κι αλλιως καλο κινητο ειναι. Αφου θα τα δωσεις αυτα τα λεφτα τσεκαρε και το LG V10 (οθοναρα, μεγαλη μπαταρια, πολυ καλη φωτογραφικη και με 4GB RAM + sd card) και ξανασκεψου το για το Nexus 6p Οκ,σε ευχαριστω!!! 1
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγω παλι θα σου προτεινω αυτα 1. https://www.skroutz.gr/s/7401406/Sony-Xperia-Z5-32GB.html 2.https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html 1
BACK12345 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Προτεινω κι εγω το moto x style, το z5 compact λογω χαμηλης τιμης και lg g4
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ΑΝ σου αρεσει τοσο το note 4 χτυπα το γτ μπορει να το μετανιωσεις παλι κ να λες γτ δν το πηρα Μεχρι 400 ευρω θα σου προτεινω το xperia Ζ5 μιας κ το θεωρω ολοκληρωμενο τηλεφωνο(εχει δυνατο soc,αδιαβροχο,στερεο ηχεια,πολυ καλη μπαταρια,αριστη καμερα,καλη οθονη,καρτα επεκτασης μνημης,ειναι ομορφο,ειναι φρεσκο στην αγορα) Μετα θα εβαζα το moto x style(οθοναρα,ικανοποιητικη καμερα,ηχειαρες,αδιαβροχο,πολυ καλη κατασκευη,αριστο λογισμικο, καλο soc) Aν μπορεις να πας για nexus 6p μιας κ προταθηκε η να περιμενεις να πεσει η τιμη τοτε ναι αξιζει να το κανεις..Για εμενα ειναι καλυτερο κ απο Ζ5 κ απο moto κ απο lg v10
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγω παλι θα σου προτεινω αυτα 1. https://www.skroutz.gr/s/7401406/Sony-Xperia-Z5-32GB.html 2.https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html 1.Αστειο οταν τα χρηματα φτανουν για Note 4 και nexus 6p να βαζουμε το κατωτερο Z5.Μονο το μεγεθος και η συμπαθητικη μπαταρια ειναι στα υπερ του κινητου αυτο. 2.Οχι μονο και μονο λογω υψηλης τιμης και αθλιας μπαταριας.Εχει τα καλα των Motorola απο πλευρας update και pure android αλλα η αναλυση δυστηχως και ο επεξεργαστης λειτουργουν αρνητικα για το κινητο(οπως και στο G4)καταστρεφοντας την μπαταρια. Επιπλεον,τραγικα μικρη διαθεσιμοτητα σε καταστηματα. 1
Belisarius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 1.Αστειο οταν τα χρηματα φτανουν για Note 4 και nexus 6p να βαζουμε το κατωτερο Z5.Μονο το μεγεθος και η συμπαθητικη μπαταρια ειναι στα υπερ του κινητου αυτο. 2.Οχι μονο και μονο λογω υψηλης τιμης και αθλιας μπαταριας.Εχει τα καλα των Motorola απο πλευρας update και pure android αλλα η αναλυση δυστηχως και ο επεξεργαστης λειτουργουν αρνητικα για το κινητο(οπως και στο G4)καταστρεφοντας την μπαταρια. Επιπλεον,τραγικα μικρη διαθεσιμοτητα σε καταστηματα. Κι εγώ είμαι από τους λίγους ( ; ) που πιστεύουν οτι το Z5 είναι μόνο για fans της Sony. Ακόμα και σε σύγκριση με ένα κινητό του 2014 όπως το Note 4. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα