10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σε τι δείγμα btw? Το Stack Overflow ισχυρίζεται ότι πραγματοποίησε την πλέον περιεκτική και ολοκληρωμένη έρευνα για developers που έχει διεξαχθεί έως σήμερα, αφού στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 56.000 προγραμματιστές από 173 χώρες. Στο development που αφορά σε φορητές συσκευές, οι περισσότεροι αναπτύσσουν εφαρμογές για το Android και λιγότεροι για το iOS (61,9% έναντι 47,5%) ωστόσο η Swift χρησιμοποιείται τώρα σχεδόν από το 33% των developers. Η Swift επίσης ήταν η δημοφιλέστερη γλώσσα μεταξύ των συμμετεχόντων, μετά την Rust. Αυτό τώρα,διαβάζεται ποικιλοτρόπως. Μπορώ να καταννοήσω κάποιον web dev να τρέχει mac os για ορισμένες,ίσως και αρκετές,περιπτώσεις,,αλλά αν αυτά είναι αποτελέσματα βάσει ανάπτυξης εφαρμογών για ios,χωρίς να υποννοώ πως είναι πλασματικά ή υποκειμενικά,είναι το ,λιγότερο, αδιάφορα. Έχει λεφτά το μαντρί της απλ,λογικό η απλ γκλίτσα να χρησιμοποείται περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Arrow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Να πάνε να κάνουν server administation σε Windows & OS X 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro98 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 μαθαν ολοι πλεον τα mac osx…οταν πηρα το 2008 τον πρωτο μου imac ολοι με κοροιδευαν….τωρα τα εμαθε και η κουτση μαρια..καλιο αργα παρα αργοτερα….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 πές τα, οι ψάρακλες... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δηλαδή υπάρχει developer, εν έτη 2016 που χρησιμοποιεί SVista???? Όχι, δεν είναι καθόλου μούφα... Επίσης, από το SO: "In some sections we've augmented the results with insights gleaned from the activity of Stack Overflow's 40 million monthly visitors." Κοινώς, πειράξαμε τα αποτελέσματα γιατί δεν βγαίνανε όπως τα θέλαμε Anyway, η έρευνα λέει πολλά πράγματα πέρα από τα λειτουργικά και πολλά από τα αποτελέσματα, προσωπικά δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα αληθοφανή. Συγκεκριμένα για τα λειτουργικά όμως, είναι περί ορέξεως. Και σε Win μπορείς να γράψεις κώδικα, και σε Mac και σε Linux. Είναι καθαρά τι βολέβει τον καθένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εκτός του ότι οι αριθμοί είναι πολύ χαμηλοί (56000 Developers μόνο; ) θα ήθελα να ξέρω ειλικρινά και δεν ειρωνεύομαι καθόλου,για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσει κάποιος mac για developing πέραν του βασικού κώδικα;Για servers χρησιμοποιούμε linux,για γραφικά windows (μιας και οι mac απ ό,τι ξέρω δεν έχουν πολύ δυνατές κάρτες γραφικών) άρα mac χρησιμοποιεί ο κόσμος μόνο για software και για ήχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Richard Axel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μάλιστα, οι περισσότεροι developers ε; Απο το 9of5 is moufa.Στο Linux πάρα πολλοί χρησιμοποιούν mac laptop γιατί έχει κατευθείαν κονσόλα και μπαίνουν με την μια με remote στους linux server τους.Δεν χρησιμοποιούν osx αλλά apple μηχανήματα έχει διαφορά.Πολλοί windows developers παίζουν με parallels σε apple μηχανήματα Τέλος it's man's world χαχαχhttp://stackoverflow.com/research/developer-survey-2016 VI. Gender Men 92.8% Women 5.8% Other 0.5% Prefer not to Disclose 1.0% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μούφες!! Είναιι γνωστό ότι όλοι οι developers χρησιμοποιούν Linux που σε αναβάζει 3 επίπεδα πάνω απο το σημείο που είσαι με μια απλή εγκατάσταση,οι περισσότεροι εξ αυτών αγοράζουν MacBook Pro, Mac Pro ΑΛΛΑ τρέχουν LINUX!!! Get over it!! Σε 1 βδομάδα απ΄όταν έβαλα Linux μπορούσα να χακάρω τον χρόνο !! Βέβαια όλα αυτά θα αλλάξουν με τα universall apps της Microsoft που ήδη έχει αρχίσει να ανεβαίνει,έχει βουήξει το net με το ότι πουλήθηκαν 4 Windows Phones την τελευταία εβδομάδα(2 στο Λονδίνο, 1 στο Τόκυο κι ένα στην Πάτρα), απ΄ότι δείχνει σαρώνει με τα Windows 10 σε mobile,desktop,iot,αυτοκίνητα,κιθάρες,σαξόφωνα,ντουζιέρες,νιπτήρες και λαχανικά. Πουλάει σαν ζεστό ψωμί, πως το λένε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 μαθαν ολοι πλεον τα mac osx…οταν πηρα το 2008 τον πρωτο μου imac ολοι με κοροιδευαν….τωρα τα εμαθε και η κουτση μαρια..καλιο αργα παρα αργοτερα….. Και εγω το 2008 πηρα τον πρωτο μου, αλλα δεν με κοροιδευε κανενας.Αντιθετως επεισα και καποιους και πηραν και αυτοι, και με ευγνωμονουν απο τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δηλαδή υπάρχει developer, εν έτη 2016 που χρησιμοποιεί SVista???? Όχι, δεν είναι καθόλου μούφα... ο συγκάτοικος μου και συνάδελφος μηχανολόγος έχει λάπτοπ με vista (ποτέ δεν έχει κάνει format) και τρέχει κάποια προγράμματα και φτιάχνει ιστοσελίδα με php,καλά φαντάσου του έβαλα τσόντα στην εκκίνηση να παίζει κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής και κόλλαγε ο bs και προλάβαινε και το έκλεινε πριν καν μπορέσει να παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ο συγκάτοικος μου και συνάδελφος μηχανολόγος έχει λάπτοπ με vista (ποτέ δεν έχει κάνει format) και τρέχει κάποια προγράμματα και φτιάχνει ιστοσελίδα με php,καλά φαντάσου του έβαλα τσόντα στην εκκίνηση να παίζει κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής και κόλλαγε ο bs και προλάβαινε και το έκλεινε πριν καν μπορέσει να παίξει Χαχαχαχα, καλά το παίρνω πίσω τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εκτός του ότι οι αριθμοί είναι πολύ χαμηλοί (56000 Developers μόνο; ) θα ήθελα να ξέρω ειλικρινά και δεν ειρωνεύομαι καθόλου,για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσει κάποιος mac για developing πέραν του βασικού κώδικα;Για servers χρησιμοποιούμε linux,για γραφικά windows (μιας και οι mac απ ό,τι ξέρω δεν έχουν πολύ δυνατές κάρτες γραφικών) άρα mac χρησιμοποιεί ο κόσμος μόνο για software και για ήχο; Αυτη ειναι η εννοια του δειγματος αγαπητε. Ειναι πολυ δυσκολο να παρουν ολο τον πληθυσμο, για αυτο και γινεται επιλογη δειγματος. Τωρα το αν το εχουν επιλεξει με τα σωστα κριτηρια ειναι αλλο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 μαθαν ολοι πλεον τα mac osx…οταν πηρα το 2008 τον πρωτο μου imac ολοι με κοροιδευαν….τωρα τα εμαθε και η κουτση μαρια..καλιο αργα παρα αργοτερα….. Αστα και εγω οταν επιασα το καλοκαιρι του 2007 (Αυγουστος) το πρωτο iphone που το ειχε φερει ενας γνωστος τραγουδιστης απο Αμερική, μου ελεγαν τι ειναι αυτο και γιατι εχει μονο ενα κουμπι, τι σοϊ τηλεφωνο ειναι αυτο χωρίς κουμπια; Με κοροϊδευαν, τωρα τα εμαθε και η κουτση μαρια..καλιο αργα παρα αργοτερα….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα