Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα   στην  παρέα..  χρειάζομαι   βοήθεια.  Θέλω  να  κάνω  μια  μικρή  αναβάθμιση  μνήμης,  από  2GB   που  έχω  να  τα  πάω  στα  4 GB .  Φορώ  την  συγκεκριμένη  μνήμη Kingston KVR800D2N5/2G DDR2  αλλά  δεν  την  βρίσκω  πουθενά  εδώ  στην  Ελλάδα..  Στην  Γερμανία  την  βρήκα    με  EUR 28,90.  Αλλά  βρήκα  και  αυτήν  εδώ  Samsung original 2 GB 240 pin DDR2-800 (PC2-6400)   EUR 18,29.  Μπορώ  να  βάλω  την  Samsung,  δηλαδή  να  έχω  μια  Kingston  2 GB   και  μια   Samsung 2 GB : .

Δημοσ.

amazon de.  Samsung original 2 GB 240 pin DDR2-800 (PC2-6400) 128Mx8x16 double side (M378T5663QZ3-CF7)

AMAZON DE.  Kingston KVR800D2N5/2G DDR2 PC800 2GB CL5 ValueRam

41FPz64%2B%2BiL.jpg61GdQ7KilPL._SL1000_.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ  δεν  μπορώ  να  καταλάβω,  ποια  η  διαφορά  ανάμεσα  στο     Kingston KVR800D2N5/2G DDR2 PC800 2GB CL5    

Και  στο     Kingston KVR800D2N6    DDR2 PC800 2GB CL6   

Γιατί  CL6  είναι  ποιο  φτηνή.   Και  βρήκα  και  εδώ  Ελλάδα. 

Δημοσ.

Εγώ  δεν  μπορώ  να  καταλάβω,  ποια  η  διαφορά  ανάμεσα  στο     Kingston KVR800D2N5/2G DDR2 PC800 2GB CL5    

Και  στο     [/size]Kingston KVR800D2N6    DDR2 PC800 2GB CL6   

Γιατί  CL6  είναι  ποιο  φτηνή.   Και  βρήκα  και  εδώ  Ελλάδα. 

Το cl5 συμαινει χαμιλωτερα timings πραγμα το οποιο συμαινει θεωρητικα οτι οσο ποιο χαμιλα timings τοσο το καλητερο.Πρακτικα ομως οχι και πολυ μεγαλη διαφορα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπε ο φίλος πάνω πολύ σωστά είναι μικρή η διαφορά στην πράξη.  Και cl6 μπορείς να βάλεις,  το cas latency όσο μικρότερο τόσο μεγαλύτερη ταχύτητα. cl5>cl6

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν  να  βάλουμε  λίγο  τα  πράγματα  στη  σειρά,  έχω  έναν  υπολογιστή     quad core  με    vista  και  φορεί  3  gb ram  το  Kingston KVR800D2N5/2G DDR2 PC800,  ένα  με  2 GB  και  ένα  με  1 GB..Καμιά  φορά  φτάνει  η  μνήμη  και  στο  80 – 90 %,  παιχνίδια  δεν  παίζω.. Ποιο  πολύ   και  ερασιτεχνικά   ασχολούμαι  με  Μετατροπές  βίντεο  και  τραγούδια  και  επεξεργασία  Φώτο.  Θα  βοηθούσε  αν  άλλαζα  το  1 GB  με  ένα  των  2 GB  :  και  είχα  αντί  για  3 GB,  4 GB ¨:  Δηλαδή  αν  το   CL6  είναι  ποιο  αργό  από  το  CL5   τη  διαφορά  θα  έβρισκα   :  

Επισκέπτης
Δημοσ.

διαφορές δεν θα δείς μεγάλες απο 3 σε 4gb πόσο μάλλον απο cl5 σε cl6 (nanoseconds)

Ποιά είναι η μητρική σου;

Δημοσ.

Το καλητερο πραγμα που μπορεις να κανεις αυτη την στηγμη με το υπαρχων PC ειναι:να βαλεις εναν 120gb ssd και να περασεις πανω του τα Windows 7 που ειναι 1000ες φορες καλητερα απο τα (σ)vista γιατι τα βιστα το μονο που μπορουν να κανουν σε ενα PC ειναι να το γονατισουν.Δεν εχουν καλη διαχειριση πορων.

• Like 1
Δημοσ.

Τα vista είναι 32-bit ή 64-bit? Δεν ξέρω αν τα έχεις γνήσια αλλά ποσώς με ενδιαφέρει γιατί αυτό το λειτουργικό είναι για πέταμα. Εκτός αν το έχεις στη δουλειά και δεν είναι δικό σου.

Δημοσ.

Πες την μητρικη σου εδω να τσεκαρουμε και τη συμβατοτητα. Δεν ειναι ολες οι μνημες συμβατες με ολες τις μητρικες κι ας ειναι ολα τους τα χαρακηριστικα ιδια

Δημοσ.

Σας  ευχαριστώ  όλους..  Απ’  ότι  κατάλαβα  με  λίγα  λόγια  δεν  έχω  να  κερδίσω  και  πολλά,  οπότε  το  αφήνω  έτσι.  Τώρα  για  την  μητρική  που  ρωτάτε,  που  να  ξέρω,  ρέπει  να  το  ανοίξω  για  να  δω.  Πάντως  σας  ευχαριστώ  πάλι  να  είστε  καλά.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να το ανοιξεις. κατεβασε το Link.png Site: CPU-Z και θα σου βγαλει ολα τα στοιχεια του υπολογιστη σου.

Φυσικα και εχεις να κερδισεις με 2 GB RAM επιπλεον ακυρο τωρα ειδα οτι εχεις ηδη 3 GB και θες να πας στα 4. Μικρη διαφορα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να το ανοιξεις. κατεβασε το Link.png Site: CPU-Z και θα σου βγαλει ολα τα στοιχεια του υπολογιστη σου.

Φυσικα και εχεις να κερδισεις με 2 GB RAM επιπλεον

άν διαβάσεις παραπάνω θα δείς οτι έχει 3gb ram θέλει να βγάλει το μονό και να βάλει άλλο ένα δυάρι σύνολο 4Gb

Θα δει ελάχιστες διαφορές το pc με vista και φυσικά όχι ο ίδιος.

Άν έχει 4 slot και υποστηρίζει παραπάνω η μητρική μετά δεν αξίζει λόγω οικονομικού, καλύτερα να μείνει με αυτό όσο μπορεί  μαζεύοντας για νεότερο μεταχειρισμένο με 200-250 μπορεί να βρεί normal μηχάνημα στα 300 και με κάρτα γραφικών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...