mix@lis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σε όλους, Παιδιά έχω το εξής θέμα, θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση 24άρα για την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου η οποία όμως θα είναι τοποθετημένη λίγο ψηλά στον τόιχο ώστε όταν είναι ξαπλωμένοι να μπορούν να βλέπουν πιο άνετα. Όταν όμως βάλαμε δοκιμαστικά μια άλλη τηλεόραση(22αρα samsung t22c300ew) παρατήρησα οτι όταν είσαι ξαπλωμένος η οθόνη δεν φαίνεται καθόλου καλά είναι σχεδόν μάυρη και δεν μπορείς να δείς.Να υποθέσω οτι αυτό οφείλεται στην γωνία θέασης; Επειδή δεν ξέρω πολλά απο τηλεοράσεις μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε μία tv η οποία να ανταποκρίνεται στην πιο πάνω ιδιαιτερότητα;Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα ούτε αν ειναι led lcd κλπ...Επίσης και crt(αν υπάρχουν) δεν με πειράζει. Ευχαριστώ πολύ!
heavyrain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Κοιταξε σε lg, που εχουν καλυτερες γωνιες θεασης 1
mix@lis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σας, λέω να πάρω αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/tv-lg-24lf450b-24-led-hd-ready-p-PER.157720 . Αλλά δεν γράφει τι γωνία θέασης έχει.Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ!
graphist83 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ότι και να πάρεις σε κάθετη γωνία δεν θα παίζει σωστά. Θα βάλεις οπωσδήποτε βάση τοίχου με κάθετη κλίση. Η επιλογή σου είναι οκ 1
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μια χαρά τα λεει ο graphist. Οι εταιρείες δίνουν βάση στον οριζόντιο άξονα. Πάρε βάση που να δέχεται κάθετη κλίση και υπολόγισε η κάθετος στο κέντρο της οθόνης να πέφτει στο σημείο που είναι το κεφάλι οτιαν ειναι ξαπλωμένοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα