1kost1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αφού τελικά ξήλωσα ένα σωρό καλώδια και πάντα με ατσαλινα και από όλα τα κουτιά πέρασα άλλα καλώδια μεγαλύτερα γιατί στα κουτιά (στην πρίζα) ισα- ισα γινόταν η ένωση και μια μέρα δεν είχα τηλέφωνο πιστεύω ότι κάτι έκανα…. Λέω πιστεύω γιατί ακόμη η Vodafone δεν έχει γίνει η αλλαγή παροχου και βασικά είμαι στην αναμονή να δω τι ψάρια έπιασα (και αν έπιασα…… ) ειδωμεν!!!!! Αλλιώς τα μουντζώνω, και βάζω τον τεχνικό του δίνω και ένα 20αρικο και τα φτιάχνει…… δεν ξανά μένω χωρίς τηλέφωνο άλλη μέρα και να έχω την μητέρα μου (μεγάλη στα χρόνια) να μουρμουρίζει………
michalis2610 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 καλημερα 2 κολπακια που δουλευουν το ρουτερ θα εχει λογικα phone 1 kai 2 επισης οι καλωδιοσεις μεταξυ οροφων συνδεονται οποτε εχουμε και λεμε λυση 1 πριζα -> σπλιτερ -> ρουτερ -> phone 1 συσκευη τηλεφωνου και βαζεις καλωδιο απο phone 2 και το γυρνας στο σπλιτερ στην εισοδο phone ετσι σου γυρναει το σημα στην καλωδιοση σου και εχει τηλεφωνο σε ολες τισ πριζες σου λυση 2 αντικατασταση πριζας με διπλη 2 γραμμων περνεις την καλωδιοση της εισαγωγης την βαζεις στην μια εξοδο ολα τα υπολοιπα καλωδια στην δευτερη και παμε πριζα νο1 ->ρουτερ -> phone 1 συσκευη τηλεφωνου καλωδιο απο το phone 2 στη πριζα νο2 διαλεγεις και περνεις Σε υπερ-ευχαριστώ φίλε. Με γλίτωσες από πολύτιμο χρόνο να ψάχνω για λύση σε παρόμοιο πρόβλημα με τον OP.
argipen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 25/3/2016 στις 11:48 ΠΜ, anarionasp είπε καλημερα 2 κολπακια που δουλευουν το ρουτερ θα εχει λογικα phone 1 kai 2 επισης οι καλωδιοσεις μεταξυ οροφων συνδεονται οποτε εχουμε και λεμε λυση 1 πριζα -> σπλιτερ -> ρουτερ -> phone 1 συσκευη τηλεφωνου και βαζεις καλωδιο απο phone 2 και το γυρνας στο σπλιτερ στην εισοδο phone ετσι σου γυρναει το σημα στην καλωδιοση σου και εχει τηλεφωνο σε ολες τισ πριζες σου λυση 2 αντικατασταση πριζας με διπλη 2 γραμμων περνεις την καλωδιοση της εισαγωγης την βαζεις στην μια εξοδο ολα τα υπολοιπα καλωδια στην δευτερη και παμε πριζα νο1 ->ρουτερ -> phone 1 συσκευη τηλεφωνου καλωδιο απο το phone 2 στη πριζα νο2 διαλεγεις και περνεις ΑΥΤΟ! Φίλε είχα σπάσει το κεφάλι μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα