raven77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλημέρα κι απο μένα. Ψάχνω ένα τάμπλετ 10". Κατα καιρους έχω αγορασει ταμπλετ ως 100€ με μεγάλη αποτυχία μπορώ να πω και ψάχνω για ενα καλο πλεον. Το budget ειναι ως 400€ max. Ipad δεν με ενδιαφέρει( δυσχρηστο να φορτώνεις αρχεια, μικρη μη επεκτασιμη μνημη). Μετα απο λιγο ψάξιμο κατέληξα σε δυο. Στο Lenovo 2 A10-70 στα 200€ και στο samsung s2 9.7 στα 360 € περιπου. Η χρήση που το θέλω ειναι ταινιες, pdf περιοδικα και ιντερνετ. Τα βαρια παιχνιδια δε με ενδιαφέρουν. Επίσης σημαντικο ειναι πως θέλω να μου βγαλει καμια διετια τουλ., να δέχεται αναβαθμίσεις και να μην έχει κολλήματα καθε τρεις και λίγο (είμαι καμμένος απο τα προηγουμενα ταμπλετακια) και να έχει καλή οθόνη Αξιζει το samsung τα 160€ παραπάνω η να παω στο lenovo? υπάρχει καλύτερη λύση στα 10" απο αυτά τα δυο?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Φιλε καλημερα. Ετσι ειμουν και εγω πριν λιγο καιρο(3 εβδομαδες). Πηρα το Xperia Z2 tablet απο εδω(250€)και ησυχασα. Καινουριο θα το βρεις παραπανω αλλα αν το βρεις οπως και εγω σε καλη τιμη χτυπατω. Το ταμπλετ δεν παιζετε. Μπορεις να κλικαρεις στο Google και να δεις χαρακτηριστικα. Αυτα απο εμενα. Καλη αναζητηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Φιλε καλημερα. Ετσι ειμουν και εγω πριν λιγο καιρο(3 εβδομαδες). Πηρα το Xperia Z2 tablet απο εδω(250€)και ησυχασα. Καινουριο θα το βρεις παραπανω αλλα αν το βρεις οπως και εγω σε καλη τιμη χτυπατω. Το ταμπλετ δεν παιζετε. Μπορεις να κλικαρεις στο Google και να δεις χαρακτηριστικα. Αυτα απο εμενα. Καλη αναζητηση... το εχω τσεκαρει. 330 το βρισκω. Μεταχειρισμενο δε με ενδιαφερει. Κι αν ειναι να δωσω 330 για το z2 δινω 30€ παραπανω και παιρνω το samsung s2 που ειναι καλυτερο κι απο το z4 σε ταχυτητα. ευχαριστω παντςσ για την απαντηση Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από raven77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ζ2 μονοδρομος.4:3 οθονη που εχει το samsung και με λαθος εργονομια για να το κρατος σαν κινητο, ειναι απλα τραγικο,οταν τα παντα κινουνται σε 16:9 και 21:9.Και μην αρχησουν το παραμυθι του 4:3 καποιοι, γιατι θα αρχησω και εγω το παραμυθι οτι γουσταρω να παιζω παιχνιδια καλυτερα σε 17αρα 5:4 παρα σε 24 1920χ1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Και γιατι να μην παρω το Lenovo που εχει και 130 ευρω φθηνότερα; Το z2 μου φαινεται πολυ ακριβό για αυτο που ´προσφερει.με 60 ευρω παραπανω πας σε air2 και με 30 ευρω σε Samsung s2 τα οποία περα απο το 4:3 ειναι συγκρίσιμα με το z4 της Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγω παντως σου ειπα. Δες και τη μου ειχαν πει τα παιδια http://www.insomnia.gr/topic/600013-sony-xperia-tablet-z2-16gb-%CE%AE-samsung-galaxy-tab-s2-8-4g-32gb/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις ,αλλά δυστυχώς δεν δίνω 340 περιπου ευρώ για το z2. αν είχε 400 το z4 θα τα εδινα. Αν έχει κανείς ένα απο τα Lenovo ή το s2 και μπορεί να βοηθήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Παντως εαν συγκρινεις το Lenovo 2 A10-70 με το Z2 ειναι σαν να συγκρινεις BMW η AUDI με HYUNDAI η ΚΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 οχι καμια σχεση. Απλά λέω πως στα λεφτα που εχει το sony παιρνω ενα ταμπλετ (το s2) το οποιο είναι ισαξιο με το sony z4. To θεμα δεν ειναι το sony αλλά αν αξίζει να δώσεις σχεδον 2πλασια λεφτα για το s2 ενω με τα μισα λεφτά παίρνεις το lenovo με FHD οθόνη και αξιοπρεπη στοιχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Φίλε έχουν περάσει από τα χέρια μου tab s/s2/iPad mini 3/iPad air 2/z4. Ίσως το μόνο που πλησιάζει στο ζ4 είναι το αιρ 2 και αυτό καθαρά για θέματα λειτουργικά λόγω απλ λογισμικό.Αντίστοιχα το ζ4 φοράει κλιν αντροιντ 6. Δυστυχώς κοστίζει 600ε αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Το σ2 είναι μια απόλυτη μετριότητα με καταπληκτική οθόνη. Στο μπατζετ σου ή πάνε σε μεταχειρισμένο η περίμενε μέχρι Πάσχα μπας και βγει καμία προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Φίλε έχουν περάσει από τα χέρια μου tab s/s2/iPad mini 3/iPad air 2/z4. Ίσως το μόνο που πλησιάζει στο ζ4 είναι το αιρ 2 και αυτό καθαρά για θέματα λειτουργικά λόγω απλ λογισμικό.Αντίστοιχα το ζ4 φοράει κλιν αντροιντ 6. Δυστυχώς κοστίζει 600ε αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Το σ2 είναι μια απόλυτη μετριότητα με καταπληκτική οθόνη. Στο μπατζετ σου ή πάνε σε μεταχειρισμένο η περίμενε μέχρι Πάσχα μπας και βγει καμία προσφορά. Προσφορά για το Ζ4 λες μάλλον έτσι? Aλλά και πάλι κατω απο 400 αποκλείεται να πέσει. Αλλιώς τι προτείνεις στα 400 ευρώ? Το air 2 δε με βολεύει αν και εχω και εγω και η γυναικα μου iphone και το ios ειναι εκπληκτικο αλλά σε δεσμεύει σε ταμπλέτα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από raven77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εχεις δουλεψει το Ζ2 και δεν σε καλυψε σε κατι.Εαν οχι προτεινω να το δουλεψεις, γιατι ειναι καταπληκτικο για τα χρηματα του, σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εχεις δουλεψει το Ζ2 και δεν σε καλυψε σε κατι.Εαν οχι προτεινω να το δουλεψεις, γιατι ειναι καταπληκτικο για τα χρηματα του, σε ολαΔεν έχω δουλέψει κανένα. Ούτε έχω πιάσει κανένα απο αυτά που αναφέρω στο 1ο post στα χέρια μου γιατι εδώ στην επαρχία δεν υπάρχουν πουθενά να τα δω. Ότι έχω δει απο youtube και η σύγκριση samsung με z4 και air2 μου δίνει την εντύπωση ότι για 40 € παραπάνω πάω σε samsung που συγκρίνεται με τα προαναφερθέντα και όχι με το z2.Θα συμφωνήσω πως αν έιχε το z4 400 € δε θα το συζητούσε κανείς καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Προσφορά για το Ζ4 λες μάλλον έτσι? Aλλά και πάλι κατω απο 400 αποκλείεται να πέσει. Αλλιώς τι προτείνεις στα 400 ευρώ? Το air 2 δε με βολεύει αν και εχω και εγω και η γυναικα μου iphone και το ios ειναι εκπληκτικο αλλά σε δεσμεύει σε ταμπλέτα. Ναι είχε παίξει στα 399 και εξαφανίστηκε. Όπως και το ιπαντ αιρ 2 στα 350 πέρσι Πάσχα. Όπως και το ζ3 στα 250 η 280 δεν είμαι σίγουρος πριν κάτι μήνες. Αυτά είναι καλές επιλογές vfm. Αυτή την στιγμή δεν προτείνω τπτ μέχρι 400. Δηλαδή αν πας στα ταμπ σ2 να δώσεις 390 η 430 το 4g που βλέπω σκρουτζ δεν αξίζει. Όπως επίσης 600 για το ζ4 παρόλο που είναι ρουκετα.Για λενοβο και Κίνα μεριά δεν γνωρίζω. Ξαναλεω είναι η άποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι είχε παίξει στα 399 και εξαφανίστηκε. Όπως και το ιπαντ αιρ 2 στα 350 πέρσι Πάσχα. Όπως και το ζ3 στα 250 η 280 δεν είμαι σίγουρος πριν κάτι μήνες. Αυτά είναι καλές επιλογές vfm. Αυτή την στιγμή δεν προτείνω τπτ μέχρι 400. Δηλαδή αν πας στα ταμπ σ2 να δώσεις 390 η 430 το 4g που βλέπω σκρουτζ δεν αξίζει. Όπως επίσης 600 για το ζ4 παρόλο που είναι ρουκετα.Για λενοβο και Κίνα μεριά δεν γνωρίζω. Ξαναλεω είναι η άποψη μου.Για το z4 μου το ειχαν πει παλιότερα για την προσφορά εννοω. Πάντως το samsung το παίρνω 360 μειωμένου ΦΠΑ του νησιού. Αυτό το βιντεάκι πάντως δείχνει το samsung ποιο γρήγορο απο το z4 https://youtu.be/eVRoJSSlhe8. Δεν έχω ιδέα ούτε καν πως είναι τα ταμπλετ αυτα κι ευχαριστώ για τη βοήθεια Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από raven77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα