Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα σήμερα το Photographer για 3650 το οποίο έλεγε πως είναι κρακαρισμένο. Μολις το έβαλα στο κινητό μου έγραψε απο μόνο του πως θα χρεωθώ 18 ευρώ και άρχισε να στέλνει σαν τρελό μηνύματα σε έναν αριθμό ξένο. Έστειλε 8 μηνύματα σε αυτόν τον αριθμό. Λέτε να χρεωθώ 18 ευρώ με αυτά τα μηνύματα; Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι άν το κάθε μύνημα που έστελνε με χρέωνε απο 18 ευρώ. Την έκατσα...πείτε μου άν αυτό που έγινε μπορεί και να είναι κάτι σαν ιός ή πρόβλήμα γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά.

Δημοσ.

Σύνδεση έχω αλλά δέν είμαι σε ηλικία που πληρώνουν οι γονείς μου. Πήρα τηλ. την Vodafone και μου είπαν να περιμένω τον αναλυτικό μου λογαριασμό και τότε βλέπουμε αλλά μπορεί να είναι και λάθος. Και κάρτα να είχα μου είπαν θα το έβγαζε το ποσό που θα χρεωνόμουν μείων. κανένας άλλος ξέρει τίποτα;

Δημοσ.

ne alla me thn karta, thn petas me arnhtiko ypoloipo kai etsi den ta plhrwneis... an eine 8x20 eyrw...) anyway kalytera PRIKSE TOUS na sou poune poso logariasmo exeis kanei mexri ekeinh thn wra,.. ypothetw oti an exei diafora 160 eyra, tha to katalabeis... padws prepei na mporoune ama tous pieseis... edw mexri kai ote exei tetia yphresia den tha exei h vodafone? eksigise tous thn katastash kai fysika an exeis kai kanenan gnwsto akoma kalytera...

kwloK@tastash...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...