Georgekush Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Παιδιά έχει αισθητές διάφορες η οχι;αξίζει να δώσω τόσα λεφτά να το πάρω η να κρατήσω το 3;.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 η ερωτηση πιο πολυ ειναι αν εχεις προβληματα με τ Note 3...ξερω γω αν κολλαει η σε εχει αφησει καπου επειδη εχει λιγοτερη ραμ η επεξεργαστικη ισχυ απο τι θα επρεπε για να πηγαινει flow...αν οχι δεν υπαρχει λογος να παρεις το 5
elise Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 γιατι δεν κανεις απλα μια μεταβαση σε νοτε 4 με τα μισα χρηματα;
kataramenos32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 γιατι δεν κανεις απλα μια μεταβαση σε νοτε 4 με τα μισα χρηματα; Αυτο με τιποτα. Παραμελημενη και παρατημενη αυτη η συσκευη απο τη σαμμυ. Φιλε θα παθεις σιγουρα πλακα αν αναβαθμισεις σε Note 5 αλλα στη θεση σου αφου εφτασες ως εδω θα περιμενα το 6
ixthy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά το note 5 έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά;
kataramenos32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά το note 5 έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά; Οχι δεν κυκλοφορησε
Belisarius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν αξίζει η μετάβαση. Το Note 5 δεν παίρνει micro sd. Κι εγώ με το 3αρι είμαι. Το Note 6 είναι αυτό που θα αξίζει τη μετάβαση.
king2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Note 3 μεχρι να καει.Και μονο το ir remote που εχει αρκει για να μην πας σε αλλο note.Δουλευω ολα τα ηλεκτρονικα στο σπιτι με το κινητο απο τηλεοραση μεχρι air condition με peel remote.Αποσμωμενη μπαταρια περνει sd και μεταξυ μας ο sd800 ακομα κρατιεται παρα πολυ καλα.Δεν εχω βρει εφαρμογη που να κολλαει η παιχνιδι.Για να δουμε το note 6 τι θα λεει. Αν εχετε περασει και τα 2 χρονια εγγυησης βαζετε και μια cm13 και το κινητο παει πολυ πιο γρηγορα απο ολα τα καινουργια κινητα με sd820 και 4gb ram.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν αξίζει η μετάβαση. Το Note 5 δεν παίρνει micro sd. Κι εγώ με το 3αρι είμαι. Το Note 6 είναι αυτό που θα αξίζει τη μετάβαση. Note 3 μεχρι να καει.Και μονο το ir remote που εχει αρκει για να μην πας σε αλλο note.Δουλευω ολα τα ηλεκτρονικα στο σπιτι με το κινητο απο τηλεοραση μεχρι air condition με peel remote.Αποσμωμενη μπαταρια περνει sd και μεταξυ μας ο sd800 ακομα κρατιεται παρα πολυ καλα.Δεν εχω βρει εφαρμογη που να κολλαει η παιχνιδι.Για να δουμε το note 6 τι θα λεει. Αν εχετε περασει και τα 2 χρονια εγγυησης βαζετε και μια cm13 και το κινητο παει πολυ πιο γρηγορα απο ολα τα καινουργια κινητα με sd820 και 4gb ram. Σωστα αυτα που λετε αλλα απευθυντονται σε πολυ συγκεκριμενους αγοραστες.Την αποσπωμενη μπαταρια την εχουν ξεχασει ολοι και ουτε που τους ενδιαφερει πλεον με τα fast charging,power bank κτλ.Το ir blaster ειναι ακομα πιο κατω στη λιστα με τα ενδιαφεροντα.Η sd ειναι για πολλους μεγαλο θεμα αλλα παντα εξαρταται απο τη χρηση.Σε καποιους μεχρι και τα 12gb ειναι αρκετα
king2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σωστα αυτα που λετε αλλα απευθυντονται σε πολυ συγκεκριμενους αγοραστες.Την αποσπωμενη μπαταρια την εχουν ξεχασει ολοι και ουτε που τους ενδιαφερει πλεον με τα fast charging,power bank κτλ.Το ir blaster ειναι ακομα πιο κατω στη λιστα με τα ενδιαφεροντα.Η sd ειναι για πολλους μεγαλο θεμα αλλα παντα εξαρταται απο τη χρηση.Σε καποιους μεχρι και τα 12gb ειναι αρκετα Βρε ενταξει ο καθενας τη γνωμη του λεει.Τα 12gb δεν φτανουν ουτε για τις πρωτες 4 σεζον του how i met your mother.Βαλε και 15gb comics μουσικη φωτογραφιες παιχνιδια και ακομα και τα 96gb φανταζουν λιγα(64αρα καρτα+32gb stock).Αυτος που θα παρει note θα του φανουν λιγα τα 12gb πιστευω αλλιως αν του φτανουν ας παει σε κατι πιο φθηνο δεν χρειαζεται τοσο ακριβο κινητο. Προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο που γινετε.Βαζουν αχρηστα features οπως fingerprint κτλ και βγαζουν πραγματικα χρησιμες λειτουργιες οπως το ir blaster που δεν ειναι τιποτα να το βαλουν.Αντι για smartphone πηγαινουμε προς dumphone με ολα αυτα που βγαζουν.Και αν ηθελα dumphone θα επερνα iphone τα note ειναι καθαρα smartphone που κανουν τα παντα.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Βρε ενταξει ο καθενας τη γνωμη του λεει.Τα 12gb δεν φτανουν ουτε για τις πρωτες 4 σεζον του how i met your mother.Βαλε και 15gb comics μουσικη φωτογραφιες παιχνιδια και ακομα και τα 96gb φανταζουν λιγα(64αρα καρτα+32gb stock).Αυτος που θα παρει note θα του φανουν λιγα τα 12gb πιστευω αλλιως αν του φτανουν ας παει σε κατι πιο φθηνο δεν χρειαζεται τοσο ακριβο κινητο. Προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο που γινετε.Βαζουν αχρηστα features οπως fingerprint κτλ και βγαζουν πραγματικα χρησιμες λειτουργιες οπως το ir blaster που δεν ειναι τιποτα να το βαλουν.Αντι για smartphone πηγαινουμε προς dumphone με ολα αυτα που βγαζουν.Και αν ηθελα dumphone θα επερνα iphone τα note ειναι καθαρα smartphone που κανουν τα παντα. Συμφωνω μαζι σου γιατι και εμενα με βολευει αρκετα το ir blaster αλλα δυστυχως η ευτυχως ο κοσμος αυτα που βλεπει περισσοτερο ειναι οθονη,καμερα αντε και εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης. 1
Belisarius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πάντως το θέμα με το Note 5 δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά που έχει ή δεν έχει αλλά το γεγονός οτι πρέπει να το αγοράσεις από εξωτερικό και μάλιστα δυσανάλογα ακριβά με δεδομένο οτι παρουσιάστηκε Αύγουστο. Αν κάποιος έχει να διαθέσει πολλά λεφτά και να αγοράσει Note καλύτερα να περιμένει από την στιγμή που το Note 3 που ήδη έχει δεν είναι συσκευή για πέταμα αλλά το αντίθετο. Όσοι έχουμε Note 3 νομίζω το καταλαβαίνουμε οτι θέλουμε να αλλάξουμε για συγκεκριμένους λόγους και επειδή ΄΄μας τρώει΄΄, όχι επειδή έχουμε δυσκολία στο να κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Εγώ πχ του έχω και extended 6400mha μόνιμα πάνω του και θα πρέπει να συνηθίσω στην ιδέα του powerbank με το 6άρι που ελπίζουμε να έχει 4000mha τουλάχιστον από την στιγμή που το Edge έχει 3600mha. Αν θέλουν μπορούν να το κάνουν, ο,τιδήποτε λιγότερο θα είναι απλά δικαιολογίες.
heavyrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν παυει ακομα να ειναι αξιοπρεπεστατη συσκευη το νοτε 3, εγω πριν μισο χρονο το αποχωριστηκα( ετρεχε πολυ καλα με την 5.1.1) Το θεμα ειναι αν οντως σου λειπει κατι παραπανω απ το κινητο που χεις τωρα. Αισθητοτατη διαφορα θα δεις στη ποιοτητα κατασκευης και την καμερα και μετα ερχεται η οθονη. Μετα παμε στο touch id, ασυρματη φορτιση και υποστηριξη gear vr σε περιπτωση που σ ενδιαφερει.
king2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Gear vr παρήγγειλα ένα blitzwolf από banggood στα 25 ευρώ με χειριστήριο κάνει για όλες τις οθόνες μέχρι 6". Δεν έχω βρει ακόμα παραπονεμενο χρήστη NOTE 3 όλοι λένε τα καλύτερα. Και σπάνια χρήστης NOTE θα πάει σε κάτι άλλο πέρα από άλλο NOTE.
heavyrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αυτο που πηρες με 25€ δεν εχει καμια σχεση με το gear vr. Ειναι απλο headset vr που δουλευει με τις εφαρμογες του playstore και τους αισθητηρες του κινητου. Το gear vr ειναι με software της oculus και το headset εχει δικους του αισθητηρες. Πιστευω οτι ο μονος λογος καποιος να παει απο note σε κατι αλλο ειναι το μεγεθος, οπως εκανα πχ εγω. Μου χει λειψει αρκετα το πενακι βεβαια που κρατουσα σημειωσεις και σχεδιαγραματα πολυ συχνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα