Bspus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δηλαδη το "ιδια εταιρια" το στηριζεις στο link που τους αναφερει ως technology partners? Ειδες ποσα logos αλλων εταιριων επισης περιλαμβανει? Για το καθενα εχει και μια αντιστοιχη σελιδα.
forgotten Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δηλαδη το "ιδια εταιρια" το στηριζεις στο link που τους αναφερει ως technology partners? Ειδες ποσα logos αλλων εταιριων επισης περιλαμβανει? Για το καθενα εχει και μια αντιστοιχη σελιδα. ανοιξα το θεμα για να το σχολιασω αυτό ή να αναφερω οτι οι νεοι xeon αποφασισαν οτι χρεαιζεται ειδικο chip εστω και αν διαφημιζονται ως 1151 socket
NT1G Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 https://www.microsoft.com/en-us/mtc/partners/intel.aspx σοβαρη συζητηση με επιχειρηματα μηλα και αχλαδια σιγουρα δεν γινεται και προφανως οταν κανεις δεν ψαχνει τπτ... ,στο θεμα καμια συνεισφορα και ουτε καν οι πλειστοι που απαντησαν δεν ειχαν ιδεα απο xeon και εριξαν ενα search ,και η διαφορα τιμων που ειρωνευεσαι http://www.amazon.de/Intel-BX80662E31230V5-Prozessor/dp/B015T33JW8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459001539&sr=8-1&keywords=xeon+1230v5 http://www.amazon.de/Intel-i7-6700K-Prozessor-Cache-LGA1151/dp/B010T6DQTQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459001576&sr=8-1&keywords=6700 Νε, τι; Microsoft was founded by Paul Allen and Bill Gates on April 4, 1975... Intel Corporation was founded on July 18, 1968 by semiconductor pioneers Robert Noyce and Gordon Moore... Ίδια εταιρία λέμε... Ενδιαφέρον επίσης που συγκρίνεις με i7 6700K και όχι με τον i7 6700 για να βρεις κάτι να πεις για την τιμή. Core i7-6700 Prozessor (3,4GHz) Λες και έχουν όλοι δυνατότητα αγοράς από amazon. ανοιξα το θεμα για να το σχολιασω αυτό ή να αναφερω οτι οι νεοι xeon αποφασισαν οτι χρεαιζεται ειδικο chip εστω και αν διαφημιζονται ως 1151 socket Η intel πάντως αυτό γράφει Sockets Supported : FCLGA1151. Το οτι θέλει άλλες μητρικές/chipset ήταν γνωστό από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν. 2
conkal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 επειδη τωρα το ψαχνω υπαρχουν xeon που μπαινουν χωρις κολπα ειναι socket 775 οχι 771 http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Xeon/L3360.html ή χρειαζεται πατεντα και δω? Παω πασο - ειχα λαθος για τα μισα τουλαχιστον, μαλλον επρεπε να το ψαξω περισσοτερο. Εχω xeon παρεπιπτοντως σε Χ58 . Γενικα οι xeon δεν ειναι φουλ συμβατοι ακομη και στο Χ58 με τις απλες 1366 μητρικες . πχ εμενα δεν μου βλεπει καποια στοιχεια στο bios (οπως multi 22 ). Ενας που ειχα δοκιμασει 1155 στην μητρικη που ειχα δεν επαιζε. μαλλον δεν ηταν συμβατος με την μητρικη που ειχα τοτε (P67 ) παρολο που ειχα τελευταιο bios, οποτε υπεθεσα οτι θα ηθελε αλλο chipset χωρις να το ψαξω . Εισαι σιγουρος οτι θα παιξει σε οποιαδηποτε καλη 775 ? Γενικα παντως αν θελει καποιος xeon παιρνει το high-end socket και το 775/115Χ δεν ειναι τετοιο. Παρεπιπτοντως ο TS παρηγγειλε μια μητρικη και εναν επεξεργαστη που δεν ηταν στην λιστα της μητρικης και θελει να δουλεψει... δεν φταιει η ιντελ για αυτο.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ενας ακομα ελληνας μπακαλης που νομιζει οτι ξερει τα παντα. Το οτι χρειαζονται ειδικο chipset επειδη ετσι γουσταρει η intel ωραιο συμπερασμα, ενημερωμενο και ευφυες. Αμα ηταν compatible με εξτρα κοστος η μειωμενη αποδοση (γενικοτερα καποιο compromise) παλι θα κλαιγοσουνα αρα γιατι μπαινεις στον κοπο. Ειναι σαν να λεω "πω για τον π. η intel θα μπορουσε να βγαζει μονο i7 και να τους πουλαει στην τιμη των i3 και να εχει παλι κερδος". Καπιταλισμος ειναι, αμα δεν σ αρεσει υπαρχει και η κινα 5
duffyduck Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καπιταλισμος ειναι, αμα δεν σ αρεσει υπαρχει και η κινα κομμουνιστικος καπιταλισμος
CrimsonSky_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 κομμουνιστικος καπιταλισμος Καλα αυτο ετσι το πεταξα για το encore μην δινεις βαση 3
duffyduck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ναι φιλε μου το καταλαβα, μην αγχωνεσαι, πλακα κανω. Δεν εχω πολιτικες ή κομματικες αγκυλωσεις, ειμαι ελευθερος
keravnos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 forgotten, on 26 Mar 2016 - 11:07 AM, said:φιλαρα , αν ειναι καθε φορα που κατεβαινει μιας εταιριας κατι αλλο καθομαι να μελετω εως τις λεπτομερειες τι παιζει αλλη δουλεια δεν θα εκανα, και να σου πω για στησιμο υπολογιστη δεν χρειαζομαι τεχνικο ,μια χαρα εστησα pc και μονος μου και που σαι στηνω pc εδω και 10 χρονια , εχω φιλους μου πανεπιστημιου πληροφορικης που δεν ασχολουνται το ιδιο και ποτε δεν με ειρωνευτηκαν για τις γνωσεις μου ,αλλα πισω απο τα πληκτρολογια ειναι ευκολο να μιλα κανεις Δεν αλλαζεις cpu και motherboard κάθε μερα οποτε αυτό που εγραψες είναι ακυρο , οσο για τις γνωριμίες σου με πανεπιστημια κλπ να τους πεις να ενημερώνονται και αυτοι περισσοτερο για να μην πετανε τα λεφτουδάκια τους αντε και καλη σου μερα .
Alchemist` Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά συνοψήζοντας τον προβληματισμό του TS αυτός έχει να κάνει με το εξής: ενώ είναι Pin-compatible η cpu με το socket-motherboard, δέχεται το σωστό voltage κτλπ, επιτηδευμένα δεν λειτουργεί ο συνδυασμός για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις κάτι ακριβότερο. Τακτικές δηλαδή φάσης "θα μπορούσε το mapaphone να δέχεται έναν οποιονδήποτε usb φορτιστή αλλά εγώ θα βάλω proprietary καλώδιο για να πάρεις τον δικό μου φορτιστή τον οποίο στον πουλάω 50 ευρώ γιατί έτσι γουστάρω". Εάν ισχύει κάτι τέτοιο (δεν έχω αγοράσει-διαβάσει σχετικά με xeon ποτέ στην ζωή μου), το παράπονο του T.S. είναι βάσιμο. Γιατί πέσατε όλοι να τον φάτε? Ναι, ΟΚ, θα μπορούσε να αποφύγει την πατάτα ψάχνοντάς το καλύτερα... Ναι, πέταξε και κάνα-δύο τσιμεντόλιθους περί MS-intel... Η τακτική της Intel όμως δεν παύει να χρήζει κραξίματος (εφόσον ισχύει ο ισχυρισμός του επαναλαμβάνω)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα