Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεις οτι η μητρικη σου δεν υποστηριζεται αλλα δεν το λεει πουθενα αυτο,τοτε πολυ απλα την επιστρεφεις πισω παιρνεις τα χρηματα σου και αγοραζεις αλλη.Το ιδιο και αν εχεις ηδη την μητρικη και αγοραζεις τον xeon αλλα στην πορεια βλεπεις οτι δεν τον υποστηριζει.Τον επιστρεφεις πισω,παιρνεις τα χρηματα σου και αγοραζεις κατι αλλο.

Δηλαδη αυτος δεν ειναι I7???Και κοστιζει μολις 20ευρω παραπανω απο τον Xeon περιπου https://www.skroutz.gr/s/7327665/Intel-Core-i7-6700-Box.html

τον xeon τον πηρα 230ευρω ,τωρα εσυ γιατι σωνει και καλα θελεις να επιτεθεις δεν το καταλαβαινω .

δεν το ανοιξα το θεμα για να κλαφτω αλλα να ενημερωσω για την αλλαγη πλευσης .τωρα εσυ γιατι ενοχλεισαι ....

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τον xeon τον πηρα 230ευρω ,τωρα εσυ γιατι σωνει και καλα θελεις να επιτεθεις δεν το καταλαβαινω .

δεν το ανοιξα το θεμα για να κλαφτω αλλα να ενημερωσω για την αλλαγη πλευσης .τωρα εσυ γιατι ενοχλεισαι ....

Γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο γιαυτο. Εκτως των παραπανω που αναφερω που πολυ ομορφα στεκουν,καθεσαι μετα και μου πετας για χρηματικη διαφορα απο i7 της ταξης των 130ευρω(χωρις να εξηγεις οτι τον πηρες φθηνοτερα)και παει λεγοντας.

Αν το θεωρεις επιθεση και δεν ξερω και εγω τι αλλο επειδη καθομαι και εξηγω αυτονοητα πραγματα τι να σου πω.

Δεν το ανοιξες το θεμα για να κλαφεις αλλα για ενημερωση???

παραγγειλα για pc ενα skylake xeon e31230v5 και μια μητρικη z170 με ολα τα καλουδια για να ανακαλυψω οτι η microsoft -ιντελ για να μην χανει πωλησεις απο τους i7 , ουσιαστικα ενω ειναι 1151 χρειαζεται μητρικη με intel c232 κυκλωμα με αποτελεσμα ολες οι παλιες μητρικες z170 να ειναι ασυμβατες. ΚΑτι τετοιο δεν υπηρχε με τις προηγουμενες γενιες xeon.οποτε καλυτερα να πηγαινει καλα η amd για να μην εχουμε αυτες τις τακτικες

Τα παραπανω δηλαδη ειναι για ενημερωση ετσι?  :rolleyes:  :rolleyes:

Δημοσ.

εισαι εριστικος και  ισχυριζεσαι οτι παραπληροφορω .μολις κερδισες μια θεση στο ignore list κριμα που ατομα αρεσκονται στο flame παρ στο διαλογο . αντε και καλη συνεχεια.

Δημοσ.

εριστικος και παραπληροφορω .μολις κερδισες μια θεση στο ignore list κριμα που ατομα αρεσκονται στο flame παρ στο διαλογο . αντε και καλη συνεχεια.

Διαλογο οταν ο μονος λογος που ανοιξες το θεμα ειναι για να κραξεις την intel για μια αντικειμενικα κακη κινηση της σε συγκεκριμενους επεξεργαστες???? Μου αναφερεις για χρηματικη διαφορα των 130ευρω μεταξυ xeon και i7 skylake πραγμα που δεν ισχυει.Σε ρωτανε 2 συμφορουμητες απο που και ως που η Intel εχει σχεση με την Microsoft και τους δινεις ενα γενικο link απο το site του Anandtech και φυσικα ουτε και ποτε απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα.Αυτα δηλαδη δεν ειναι παραπληροφορηση. 

Επισης και απο τις αλλες συμμετοχες γιατι ολως τυχαιως δεν βλεπω διαλογο αλλα αντιλογο????

Αλλα ειπαμε οι αλλοι ειναι οι κακοι.

Α και τελος στο αλλο θεμα που ανοιξες δεν ειδα να κανεις διαλογο με τους συμφορουμιτες για δικο σου θεμα που σε ενδιεφερε.

Anyways αν ειναι να μπαινω σε τετοια ατομα το ignore list τοτε χαλαλι :)

• Like 1
Δημοσ.

Διαλογο οταν ο μονος λογος που ανοιξες το θεμα ειναι για να κραξεις την intel για μια αντικειμενικα κακη κινηση της σε συγκεκριμενους επεξεργαστες???? Μου αναφερεις για χρηματικη διαφορα των 130ευρω μεταξυ xeon και i7 skylake πραγμα που δεν ισχυει.Σε ρωτανε 2 συμφορουμητες απο που και ως που η Intel εχει σχεση με την Microsoft και τους δινεις ενα γενικο link απο το site του Anandtech και φυσικα ουτε και ποτε απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα.Αυτα δηλαδη δεν ειναι παραπληροφορηση. 

Επισης και απο τις αλλες συμμετοχες γιατι ολως τυχαιως δεν βλεπω διαλογο αλλα αντιλογο????

Αλλα ειπαμε οι αλλοι ειναι οι κακοι.

Α και τελος στο αλλο θεμα που ανοιξες δεν ειδα να κανεις διαλογο με τους συμφορουμιτες για δικο σου θεμα που σε ενδιεφερε.

Anyways αν ειναι να μπαινω σε τετοια ατομα το ignore list τοτε χαλαλι :)

μαλιστα το οτι ισχυει οτι λεω με τις νεους xeon ουτε καν να το σχολιασεις , οτι επιτεθεσαι σε καθετι ουτε και αυτο ,χαλαλι φιλε μου σιγουρα με ατομα που τους ενδιαφερει μονο να επιτεθονται ουτε καν να βλεπω τα σχολια τους δνε αξιζει, εσυ το μονο που κανεις ειναι να επιτεθεσαι οπως και στον αλλο που θεωρει οτι οποιος το ψαχνει τρωει την δουλεια του τεχνικου

Δημοσ.

Αν ειχες κατσει και μελετησει όλα αυτά που εχεις γραψει δεν θα την ειχες πατησει , αλλα ειπαμε βλέπουμε καναδυο videos και παιρνουμε διπλωμα "τεχνικου".

φιλαρα , αν ειναι καθε φορα που κατεβαινει μιας εταιριας κατι αλλο καθομαι να μελετω εως τις λεπτομερειες τι παιζει αλλη δουλεια δεν θα εκανα, και να σου πω για στησιμο υπολογιστη δεν χρειαζομαι τεχνικο ,μια χαρα εστησα pc και μονος μου και που σαι στηνω pc εδω και 10 χρονια , εχω φιλους μου πανεπιστημιου πληροφορικης που δεν ασχολουνται το ιδιο και ποτε δεν με ειρωνευτηκαν για τις γνωσεις μου ,αλλα πισω απο τα πληκτρολογια ειναι ευκολο να μιλα κανεις

Και στην Amd οι πιο ζεστοι και ακριβοι της επεξεργαστες τυπου 9590 παρολο που γραφουν Am3+ πρεπει να ψαξει καποιος για να δει σε ποιες μητρικες ταιριαζουν λογω TDW.Αν καποιος παρει μια μητρικη των 70πχ ευρω(επειδη δεν το εψαξε παραπανω) επειδη γραφει Am3+την εκατσε την βαρκα.

Δημοσ.

Και στην Amd οι πιο ζεστοι και ακριβοι της επεξεργαστες τυπου 9590 παρολο που γραφουν Am3+ πρεπει να ψαξει καποιος για να δει σε ποιες μητρικες ταιριαζουν λογω TDW.Αν καποιος παρει μια μητρικη των 70πχ ευρω(επειδη δεν το εψαξε παραπανω) επειδη γραφει Am3+την εκατσε την βαρκα.

και συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια ,καταρχας xeon και ι7 την ιδια ενεργεια θενε,και εδω

βλεπεις μια μητρικη των 50ευρω που περνει xeon 1150 χωρις κανενα θεμα ,στους 1151 θενε ειδικες μητρικες ξαφνικα  εξου και το κατηγορω...

και τελος μαζι σου και καλη συνεχεια...

Δημοσ.

μαλιστα το οτι ισχυει οτι λεω με τις νεους xeon ουτε καν να το σχολιασεις , οτι επιτεθεσαι σε καθετι ουτε και αυτο ,χαλαλι φιλε μου σιγουρα με ατομα που τους ενδιαφερει μονο να επιτεθονται ουτε καν να βλεπω τα σχολια τους δνε αξιζει, εσυ το μονο που κανεις ειναι να επιτεθεσαι οπως και στον αλλο που θεωρει οτι οποιος το ψαχνει τρωει την δουλεια του τεχνικου

Ειδες πουθενα να σου ειπα οτι η Intel καλα εκανε και εκανε οτι εκανε.Ειναι οπως εγραψα και παραπανω μια αντικειμενικα ΚΑΚΗ κινηση.Κοινως σε πραγματα που ισχυουν(με την κακη εννοια)δεν χρειαζεσαι επιβεβαιωση σε αυτο.Ναι ειναι πατατα της Intel αυτο,οπως χειροτερη πατατα ειναι που ανεβασε τις τιμες στους επεξεργαστες της προσφεροντας λιγες αλλαγες απο τους προηγουμενους.

Λες οτι επιτιθεμαι σε σενα που ουτε σε ξερω.Αφου σε οτι πραγματα σου εχω πει και εγω και οι αλλοι δεν απαντας.

Το ιδιο και παραπανω σου εξηγω τι εννοω οταν λεω οτι παραπληροφορεις(με επιχειρηματα)εσυ και αυτο και ολα τα αλλα τα αποφευγεις και δεν απαντας. Μετα τι διαλογο δηλαδη περιμενεις να κανεις με αλλους,οταν δεν παραδεχεσαι πρωτα εσυ ο ιδιος τα λαθη σου που στα εχω αναφερει ποσες φορες πιο πισω,και εγω και οι αλλοι συμφορουμητες???Για τα περι τεχνικου δεν συμφωνω με την αποψη που ειπωθηκε οπως και κανεις αλλος οπως ειδες.

και συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια ,καταρχας xeon και ι7 την ιδια ενεργεια θενε,και εδω

βλεπεις μια μητρικη των 50ευρω που περνει xeon 1150 χωρις κανενα θεμα ,στους 1151 θενε ειδικες μητρικες ξαφνικα  εξου και το κατηγορω...

και τελος μαζι σου και καλη συνεχεια...

Εγω μιλησα για αντιστοιχο παραδειγμα(που το εχουμε πετυχει κιολας στο Insomnia μερικες φορες)για τους πιο ζεστους Amd επεξεργαστες,και απο ατομα που οντως πηραν χειροτερη μητρικη απο αυτη που επρεπε και μετα ανοιγανε θεματα ψαχνοντας να δουν τι παιζει. Καλη συνεχεια και απο μερα στο ignore list :)

Δημοσ.

παραγγειλα για pc ενα skylake xeon e31230v5 και μια μητρικη z170 με ολα τα καλουδια για να ανακαλυψω οτι η microsoft -ιντελ για να μην χανει πωλησεις απο τους i7 , ουσιαστικα ενω ειναι 1151 χρειαζεται μητρικη με intel c232 κυκλωμα με αποτελεσμα ολες οι παλιες μητρικες z170 να ειναι ασυμβατες. ΚΑτι τετοιο δεν υπηρχε με τις προηγουμενες γενιες xeon.οποτε καλυτερα να πηγαινει καλα η amd για να μην εχουμε αυτες τις τακτικες

Καλημερα,πριν κανεις την αγορα αυτην ψαχτηκες καθολου στα forum του εξωτερικου?Eιδες δλδ οτι υποστηριζεται στο z170?Για το 1150 ξερω τι παιζει..Γλιτωνες ενα 50αρι παιρνωντας xeon αντι για i7..Εξωτερικο ομως...Ελλαδα δεν κοιταξα τιμες..Αν δεν ψαχτηκες και πηγες <ετσι> δεν σου φταιει κανεις..

Δημοσ.

αντι να αναρωτηθεις τι παιζει λες αυτο ,ε λοιπον ανηκουν στον ιδιο ομιλο...

ξεχνας οτι η intel-microsoft ηταν η ιδια εταιρια πριν λιγα χρονια φανταζομαι ...

facepalm-captain.png

Τι blitzkrieg ασχετοσύνης είναι αυτό σαββατιάτικα...

• Like 5
Δημοσ.

Εχεις καποιο λινκ η εστω κατι για να εξηγησεις τι εννοεις? Απο που και ως που ηταν η ιδια εταιρια?

Η ερωτηση εγινε.Και η απαντηση στο σχολιο 18 http://www.anandtech.com/ 

Μετα εγω ειμαι ο κακος/επιθετικος/εκτως θεματος που δεν κανω για διαλογο κλπ. Και να του το αναφερω πιο μετα οτι το link που ανεβασε δεν λειτουργει και να μην απαντα....

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, απλά δεν υπάρχει λόγος για σοβαρή συζήτηση με αυτά που διαβάζουμε.

https://www.microsoft.com/en-us/mtc/partners/intel.aspx

σοβαρη συζητηση με επιχειρηματα μηλα και αχλαδια σιγουρα δεν γινεται και προφανως οταν κανεις δεν ψαχνει τπτ... ,στο θεμα καμια συνεισφορα και ουτε καν οι πλειστοι που απαντησαν δεν ειχαν ιδεα απο xeon και εριξαν ενα search ,και  η διαφορα τιμων που ειρωνευεσαι

http://www.amazon.de/Intel-BX80662E31230V5-Prozessor/dp/B015T33JW8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459001539&sr=8-1&keywords=xeon+1230v5

http://www.amazon.de/Intel-i7-6700K-Prozessor-Cache-LGA1151/dp/B010T6DQTQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459001576&sr=8-1&keywords=6700

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...