Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραγγειλα για pc ενα skylake xeon e31230v5 και μια μητρικη z170 με ολα τα καλουδια για να ανακαλυψω οτι η microsoft -ιντελ για να μην χανει πωλησεις απο τους i7 , ουσιαστικα ενω ειναι 1151 χρειαζεται μητρικη με intel c232 κυκλωμα με αποτελεσμα ολες οι παλιες μητρικες z170 να ειναι ασυμβατες. ΚΑτι τετοιο δεν υπηρχε με τις προηγουμενες γενιες xeon.οποτε καλυτερα να πηγαινει καλα η amd για να μην εχουμε αυτες τις τακτικες

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η microsoft τι φταίει?

αντι να αναρωτηθεις τι παιζει λες αυτο ,ε λοιπον ανηκουν στον ιδιο ομιλο, αν σε καλυψα .... ωστοσο θα το διορθωσω θα βαλω και μια παυλα να μην σε ενοχλει

Δημοσ.

αντι να αναρωτηθεις τι παιζει λες αυτο ,ε λοιπον ανηκουν στον ιδιο ομιλο, αν σε καλυψα .... ωστοσο θα το διορθωσω θα βαλω και μια παυλα να μην σε ενοχλει

ΕΟΚ-ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο φαση ε? :-D

• Like 2
Δημοσ.

ΕΟΚ-ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο φαση ε? :-D

ξεχνας οτι η intel-microsoft ηταν η ιδια εταιρια πριν λιγα χρονια φανταζομαι ,αντι να επικεντρωθειται σε οτι λεω αναγεστε σε προτασεις μου ,τι παιζει δλδ οταν xeon v3 εμπαιναν σε socket 1150 και τωρα v5 θελουν ειδικο chip ενω ειναι 1151 socket

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβα,προς τι ακριβως η κλαψα??? Ποιος ειναι ακριβως ο λογος υπαρξης του θεματος ειπαμε???

Καλως ή κακως τα πραγματα εχουν οπως εχουν στους επεξεργαστες και μητρικες.Λιγο παραπανω ψαξιμο και χρονο θελει και εισαι αρχοντας.Να ναι καλα το internet για αυτο. Οσο για τα περι intel-amd-microsoft μονο οποιος εχει μετοχες/καταστηματα/εταιριες τον ενδιαφερουν αμεσα αυτα.

Ολα τα αλλα ουτε για διαλογο/κουβεντα δεν ειναι.

Ναι εχει η Intel το μονοπωλειο καλως ή κακως,τι κανουμε για αυτο???Κοιταζουμε και παλι τις καλυτερες value for money λυσεις.

Να μου εριχνες κραξιμο που οι τιμες εχουν ανεβει σε σχεση με πριν 1 με 1.5χρονο(που εβρισκες τοτε i5 με 160ευρω και i7 με 280-310ευρω να το καταλλαβω).

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβα,προς τι ακριβως η κλαψα??? Ποιος ειναι ακριβως ο λογος υπαρξης του θεματος ειπαμε???

Καλως ή κακως τα πραγματα εχουν οπως εχουν στους επεξεργαστες και μητρικες.Λιγο παραπανω ψαξιμο και χρονο θελει και εισαι αρχοντας.Να ναι καλα το internet για αυτο. Οσο για τα περι intel-amd-microsoft μονο οποιος εχει μετοχες/καταστηματα/εταιριες τον ενδιαφερουν αμεσα αυτα.

Ολα τα αλλα ουτε για διαλογο/κουβεντα δεν ειναι.

Ναι εχει η Intel το μονοπωλειο καλως ή κακως,τι κανουμε για αυτο???Κοιταζουμε και παλι τις καλυτερες value for money λυσεις.

Να μου εριχνες κραξιμο που οι τιμες εχουν ανεβει σε σχεση με πριν 1 με 1.5χρονο(που εβρισκες τοτε i5 με 160ευρω και i7 με 280-310ευρω να το καταλλαβω).

κραξιμο γιατι οι προηγουμενοι xeon εμπαιναν σε μητρικη 1150 χωρις πατεντεςς και τα τοιατα και τους δεχοταν η πιο φθηνη 1150 μεχρι την πιο ακριβη ενω τωρα θελεις ειδικη μητρικη για να δουλεψουν κουτσουρεμενη  παντα γιατι εως τωρα βρηκα ευρωπη 7 μοντελα και χωρις καολουδια. αν εσυ δεν αντιλαμβανεσαι τι παιζει δικο σου θεμα

• Like 1
Δημοσ.

κρινεις εσυ? γιατι δεν ενδιαφερει κανενα? καιρος να  υπαρχει πληροφορηση για να μην την πατουν ολοι. δλδ υποκειμενικα καλυπτουμε τα δις παγκοσμια γιατι δεν μας ενδιαφερει εμας ,ωραια λογικη

Γιατι δεν ενδιαφερει(σχεδον)κανενα???https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?keyphrase=xeon+e31230v5

Σχεδον ανυπαρκτη διαθεσιμοτητα και τσιμπημενη τιμη.Κοινως σε αυτα τα χρηματα επαιζαν μεχρι και socket 1150 οι αλλοι I7 που καλυπταν την πλειοψηφια του κοσμου.Ασε που πλεον μπορεις να βρεις και 6πυρηνο used i7 με εγγυηση με τα χρηματα αυτα.

Κοινως υπαρχουν πολλες επιλογες 

Δημοσ.

Γιατι δεν ενδιαφερει(σχεδον)κανενα???https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?keyphrase=xeon+e31230v5

Σχεδον ανυπαρκτη διαθεσιμοτητα και τσιμπημενη τιμη.Κοινως σε αυτα τα χρηματα επαιζαν μεχρι και socket 1150 οι αλλοι I7 που καλυπταν την πλειοψηφια του κοσμου.Ασε που πλεον μπορεις να βρεις και 6πυρηνο used i7 με εγγυηση με τα χρηματα αυτα.

Κοινως υπαρχουν πολλες επιλογες 

αστο φιλε ειλικρινα εισαι εκτος σχολιασμου .... ανυπαρκτη διαθεσιμοτητα i7 μεταχειρισμενα κλπ....

τελικα τι θελεις να πεις? Ειμαστε ενταξει με την intel?

Δημοσ.

αστο φιλε ειλικρινα εισαι εκτος σχολιασμου .... ανυπαρκτη διαθεσιμοτητα i7 μεταχειρισμενα κλπ....

τελικα τι θελεις να πεις? Ειμαστε ενταξει με την intel?

Ειπα οτι συμβιβαζεσαι και βλεπεις τι συμφερει την τσεπη σου. Οποιος πχ δεν μπορει να αγορασει i7 και του φτανουν για i5 τα χρηματα μπορει να παρει πχ τον https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html

ο οποιος κοστιζει 70ευρω φθηνοτερα απο τον ακριβοτερο i5 https://www.skroutz.gr/s/7289835/Intel-Core-i5-6600K-Box.html ή και σε Skylake τον i5 6500 και γλυτωνει 40ευρω+οτι χρηματα απο τις φθηνοτερες μητρικες.

Το ιδιο και σε I7.Οποιος θελει για πιο επαγγελματικη χρηση ενα I7 και διαθετει τα χρηματα για 6700κ προφανως και θα δωσει καποια παραπανω χρηματα να παει στον 5820.

Οσο για τους Xeon απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο και γιαυτο και η οποια διαθεσιμοτητα υπαρχει στην Ελλαδα.Κοινως???Προσφορα και ζητηση.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι η όλη κλαψα είναι γιατί έκανε πατάτα.

Το ότι ο ts δεν έχει επαφή με την τεχνολογία είναι άλλο θέμα :)

Το να ακούω για Xeon σε 1150 είναι άλλο κουφό πάρε και ένα τέτοιο σετ φίλε μου και κάνε ακόμη ένα θέμα να μας πεις το παράπονο σου.

Ας είμαστε λίγο σοβαροί....

Ή Intel πάντα είχε διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες αν εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπαρι ακόμα δεν φταίει άλλος!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι η όλη κλαψα είναι γιατί έκανε πατάτα.

Το ότι ο ts δεν έχει επαφή με την τεχνολογία είναι άλλο θέμα :)

Το να ακούω για Xeon σε 1150 είναι άλλο κουφό πάρε και ένα τέτοιο σετ φίλε μου και κάνε ακόμη ένα θέμα να μας πεις το παράπονο σου.

Ας είμαστε λίγο σοβαροί....

Ή Intel πάντα είχε διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες αν εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπαρι ακόμα δεν φταίει άλλος!!!

σοβαρομιλας δεν εχω υποψιν? ψαξε το πριν μιλησεις σου μιλαω απο συστημα με 1150 και xeon 1240v3

αντε μην θιξουμε την εταιρια και πληγωθειτε ,αντι να αναλογιστειτε τι παιζει που ξαφνικα σε skylake σηκωσε μοδα νεες ιδεες, μιλατε για  σοβαροτητα , ακομα και στο κουτι του επεξεργαστη λεει 1151 socket και αντε ψαξε  και τελος κανενα διαχωρισμο δεν ειχε σε αυτα τα δυο ,ψαξε το πριν μιλησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετοχές δεν έχω πουθενά αλλά δεν κραζω κάτι αν απλά δεν βολευει το όνειρο μου ;)
Ερώτηση το Z170 με τον κλειδωμένο Xeon τι τα ήθελες; Μήπως να πεις και λίγο για τα κλειδωμένα Xeon;

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

σοβαρομιλας δεν εχω υποψιν? ψαξε το πριν μιλησεις σου μιλαω απο συστημα με 1150 και xeon 1240v3

αντε μην θιξουμε την εταιρια και πληγωθειτε ,αντι να αναλογιστειτε τι παιζει που ξαφνικα σε skylake σηκωσε μοδα νεες ιδεες, μιλατε για  σοβαροτητα , ακομα και στο κουτι του επεξεργαστη λεει 1151 socket και αντε ψαξε  και τελος κανενα διαχωρισμο δεν ειχε σε αυτα τα δυο ,ψαξε το πριν μιλησεις

Ποια εταιρια να θιξουμε με i7 3χρονων ειμαι και αφορμη για αναβαθμιση δεν εχω γιατι ειναι οι διαφορες απο τους καινουργιους μικρες.Αλλοι που εχουν το μικροβιο της αναβαθμισης/overclock σε αυτους να πεις οτι τους θιγεις την εταιρια.

Το μονο οπως ειπα που ειναι για κραξιμο με τους skylake ειναι που ανεβηκαν πολυ οι τιμες,ειδικα και σε πιο φθηνους i5 σε σχεση με παλια.Το ολο καλο της υποθεσης ειναι οτι πεσανε οι τιμες στις μνημες.

Εστω λοιπον οτι εγινε αυτο που λες.Τον επιστρεφεις πισω στο καταστημα οπως τον πηρες,σου δινουν τα χρηματα σου πισω και αγοραζεις τον καταλληλο.Τι το ψειριζουμε το θεμα δεν καταλαβαινω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...