Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα ρουτερ zte και το λαμπακι lan αναβοσβηνει.δεν θα επρεπε να ηταν σταθερο?το λαμπακι της ethernet δηλαδή.απο τι ξερω πρεπει να ειναι σταθερο. και το λαμπακι του ιντερνετ πρεπει να αναβοσβηνει μονο.ξερει κανεις τι γινετε?

Δημοσ.

Σωστά δουλεύει το ρούτερ σου! Πρέπει να αναβοσβήνει όταν χρησιμοποιείται η θύρα του Ethernet και σβήνει όταν είναι σβηστός Ο υπολογιστής. Συνήθως παραμένει σταθερή η ένδειξη όταν δεν χρησιμοποιείται το ίντερνετ.

Δημοσ.

Σωστά δουλεύει το ρούτερ σου! Πρέπει να αναβοσβήνει όταν χρησιμοποιείται η θύρα του Ethernet και σβήνει όταν είναι σβηστός Ο υπολογιστής. Συνήθως παραμένει σταθερή η ένδειξη όταν δεν χρησιμοποιείται το ίντερνετ.

Όταν λες πρόβλημα δεν έχεις ίντερνετ?

Στο manual του router λέει τί πρεσβεύει η κάθε ένδειξη, αν και γενικά ι σχύει αυτό που είπε ο johnmegarythmos.

το μανουαλ λεει όταν αναβοσβηνει τα δεδομενα λαμβάνονται η αποστελονται μεσω της επαφης εθερνετ ενώ όταν είναι μονιμα αναμενο η επαφη εθερνετ είναι σε κατασταση επικοινωνιας.το πρόβλημα είναι ότι στο παλιο ρουτερ το λαμπακι της εθερνετ αναβοσβηνε σπανια.ενώ η ταχυτητα που κατεβαζω είναι ιδια με παλια,όταν ανοιγω  ένα σιτε αργη να φορτωσει τη σελιδα αντι να φορτωσει με τι μια μου βγαζει σιγα σιγα τις φοτο του σιτε λες και εχω 56κ .χααχαχαχ παντως εσεις λετε ότι τα λαμπάκια πρεπει να λειτουργουν ετσι?για να ξερω τι να πω σε αυτους που θα το παω πισω.

Δημοσ.

Βάλε το παλιό ρουτερ να δεις πως πάει.

Το zte είναι για πέταμα

Νομιζω οτι ουτε για τα σκουπιδια δεν κανουν...Και εκει αχρηστα θα ειναι... :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...