Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!εχω το παραπανω συστημα με την παρακατω συνθεση

i7 4790

amd R7 370 4GB strix

mobo GA Z97 ds3h

16GB RAM 

case corsair carbide 200r

τα υπολοιπα δισκοι και τετοια δεν εχουν σημασια για το θεμα.

Το προβλημα μου ειναι το εξης.αυτη η σειρα ειναι πολλων ετων και κατα καιρους αλλαζουν τα components για να ταιριαζουν με τις απαιτησεις των καιρων.δεν αλλαζουν ΟΛΑ ομως.την  ια φορα μπορει να ειναι ο CPU την αλλη η μνημη η η καρτα γραφικων και μονο οταν συμπαρασερνει κατι μαζι του αλλαζει κι αυτο.το πισι το πηρα με δοσεις και δεν μπορουσα να φτιαξω το συστημα της επιλογης μου.γι αυτο και πηρα ετοιμο build.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.θελω να μαθω πιο τροφοδοτικο εχω γιατι μου φαινεται αρκετα παλιο και απλο για 1400 ευρω συστημα και νομιζω πως δεν θα μπορω να βαλω αργοτερα μια καλυτερη καρτα γραφικων αν δεν αλλαξω και τροφοδοτικο.!!πονοκεφαλος δηλαδη!εχει κανεις το ιδιο συστημα και ξερει?

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και διάβασε την ετικέτα του. Ότι γράφει πόσταρε το ή googlαρέ το για να δεις τι ψάρια πιάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί και διάβασε την ετικέτα του. Ότι γράφει πόσταρε το ή googlαρέ το για να δεις τι ψάρια 

θα ηθελα αλλα ετσι θα χασω την εγγυηση.δεν μπορω να βρω τροπο και καταντα γελειο

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.

Υπάρχει αυτοκόλλητο? Έχει χρώμα στις βίδες που 'σπάει' αν γυρίσουν?

Έχουν στάξει βουλοκέρι στο side panel και το έχουν σφραγίσει με το θυρεό των Αψβούργων?

Μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορείς να ανοίξεις το κουτί σου.

Μπορείς βέβαια να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία και να ζητήσεις

ότι πληροφορία θέλεις για το τροφοδοτικό.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχεις πολυ γελιο!!!με την καλη εννοια!!

ειχε ενα μανταλακι πλαστικο απο μεσα.τωρα το ανοιξα και δεν νομιζω να εχω προβλημα εγγυησης γιατι οπως αναφερει ρητα και ο οδηγος εδω δεν το αναφερει-αναγραφει πουθενα στο βιβλιο εγγυησης.μονο προφωρικα μοπυ το ειχαν πει σε μειλ.για το αξιο της αποριας το τροφοδοτικο ειναι ενα 

aerocool ckas 600w. ελεος...τετοιο τροφοδοτικο σε πισι 1400 ευρω...

Δημοσ.

εχεις πολυ γελιο!!!με την καλη εννοια!!

ειχε ενα μανταλακι πλαστικο απο μεσα.τωρα το ανοιξα και δεν νομιζω να εχω προβλημα εγγυησης γιατι οπως αναφερει ρητα και ο οδηγος εδω δεν το αναφερει-αναγραφει πουθενα στο βιβλιο εγγυησης.μονο προφωρικα μοπυ το ειχαν πει σε μειλ.για το αξιο της αποριας το τροφοδοτικο ειναι ενα 

aerocool ckas 600w. ελεος...τετοιο τροφοδοτικο σε πισι 1400 ευρω...

Πρεπει να το ρωτησω αλλα το pc το αγορασες ετοιμο απο Πλαισιο ή παρομοια καταστηματα?  :rolleyes:

καλησπερα σε ολους!εχω το παραπανω συστημα με την παρακατω συνθεση

i7 4790

amd R7 370 4GB strix

mobo GA Z97 ds3h

16GB RAM 

case corsair carbide 200r

τα υπολοιπα δισκοι και τετοια δεν εχουν σημασια για το θεμα.

Το προβλημα μου ειναι το εξης.αυτη η σειρα ειναι πολλων ετων και κατα καιρους αλλαζουν τα components για να ταιριαζουν με τις απαιτησεις των καιρων.δεν αλλαζουν ΟΛΑ ομως.την  ια φορα μπορει να ειναι ο CPU την αλλη η μνημη η η καρτα γραφικων και μονο οταν συμπαρασερνει κατι μαζι του αλλαζει κι αυτο.το πισι το πηρα με δοσεις και δεν μπορουσα να φτιαξω το συστημα της επιλογης μου.γι αυτο και πηρα ετοιμο build.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.θελω να μαθω πιο τροφοδοτικο εχω γιατι μου φαινεται αρκετα παλιο και απλο για 1400 ευρω συστημα και νομιζω πως δεν θα μπορω να βαλω αργοτερα μια καλυτερη καρτα γραφικων αν δεν αλλαξω και τροφοδοτικο.!!πονοκεφαλος δηλαδη!εχει κανεις το ιδιο συστημα και ξερει?

Ακομα και απο το Πλαισιο αν αγοραζες με δοσεις(ή αν κανει και το eshop πχ)μια χαρα Pc με καρτα γραφικων τουμπανη εφτιαξες που κολλανε τα παραπανω που γραφεις??? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...