Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γραμμή hol και το ΖΤΕ ZXHN H108N V2.3 ανέκαθεν είχα πρόβλημα με το δίκτυο και το ping και το έκανα σε fast path άλλα πάλι η γραμμή έχει σκαμπανεβάσματα όλα αυτά τα χρόνια τσεκάρα καλώδια κτλ άλλο όλα κομπλε..

δοκίμασα και με wifi να μπω άλλα πάλι τα ίδια μου κάνει.. μήπως τελικά είναι θέμα ρούτερ τόσο καιρό και εγώ τσάμπα τυραννιέμαι?

Να πάω σε κάτι τέτοιο αξίζει η μπα? http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8960n-300n-wireless-n-adsl2-router-over-pstn-p-PER.612412

Δημοσ.

καλησπερα δεν πιστευω οτι παιζει αυτο ρολο, δεν πρεπει να φταει το ρουτερ , εγω στην θεση σου θα εβρισκα ενα αλλο παλιο ρουτερ και θα το εβαζα ή θα επαιρνα απο εναν γειτονα γνωστο ή καποιον αλλον που τυχον εχει παλιο ρουτερ να το δοκιμασω . Παντως ειναι λογικο να μην βλεπεις τον ιδιο συνχρονισμο αλλα μικροτερο με αλλο ρουτερ οποτε μην σε προβληματισει αυτο . 

Με wifi εχεις θεματα; Γενικα το πρωι συνχρονιζεις καλυτερα ή το βραδυ πεφτει ο συνχρονισμος; . 

Δημοσ.

καλησπερα δεν πιστευω οτι παιζει αυτο ρολο, δεν πρεπει να φταει το ρουτερ , εγω στην θεση σου θα εβρισκα ενα αλλο παλιο ρουτερ και θα το εβαζα ή θα επαιρνα απο εναν γειτονα γνωστο ή καποιον αλλον που τυχον εχει παλιο ρουτερ να το δοκιμασω . Παντως ειναι λογικο να μην βλεπεις τον ιδιο συνχρονισμο αλλα μικροτερο με αλλο ρουτερ οποτε μην σε προβληματισει αυτο . 

Με wifi εχεις θεματα; Γενικα το πρωι συνχρονιζεις καλυτερα ή το βραδυ πεφτει ο συνχρονισμος; . 

Νομίζω πιο πολύ το βράδυ πέφτει και η ταχύτητα από 11 σε 2-3 και δε μπορώ να βρω το λόγο... δεν έχω και άλλο ρουτερ να δοκιμάσω... αν πάρω και τους πω να μου στείλουν άλλο δύσκολα ε?

Δημοσ.

εχει αναφερθει και σε αλλους ο λογος που πεφτει το ιντερνετ το βραδυ ειναι τα φωτα του δρομου . κουλο αλλα το διαβασα που το εγραψαν και αλλα ατομα . 

Δημοσ.

εχει αναφερθει και σε αλλους ο λογος που πεφτει το ιντερνετ το βραδυ ειναι τα φωτα του δρομου . κουλο αλλα το διαβασα που το εγραψαν και αλλα ατομα . 

αχαχαχα έλεος εμένα με νευριάζει πιο πολύ που κάνει 500 ώρες να φορτώσει σελίδες και φωτογραφίες είναι τόσο μα τόσο σπαστικο.... δλδ δε γίνεται άλλο αυτο το πράγμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...