PanagiotisPC Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παίδες ψάχνω ένα προγραμματάκι για αλλαγή-τροποποίηση της φωνής (free εννοείται). Έχετε να μου προτείνετε κάτι;
White_Cat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα ! Αν θέλεις δες αυτό εδώ το video στο Youtube.Παρουσιάζει τις δυνατότητες ενός τέτοιου προγράμματος και απαντάει ακριβώς σ' αυτό που θέλεις : Το πρόγραμμα το κατεβάζεις ελεύθερα απ' το δίκτυο, αλλά αν πληρώσεις για την πλήρη έκδοση, αποκτάς λίγες επιπλέον δυνατότητες. Καλές φάρσες, Ο Άσπρος Γάτος 1
isay Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Live ή ετεροχρονισμένο; Με τι έξοδο; Σε skype; Σε μεγάφωνο; Τι αλλαγή φωνής; Γυναικεία; αντρική; δεινόσαυρου; Αν σου κάνει αυτό που θες ευκολα και γρήγορα και εχει χαμηλή τιμή, δεν θα το αγοράσεις; Το θες για λίγο διάστημα ή για μονιμη-βαριά χρήση; Π.χ. trial δε σου κάνει;
PanagiotisPC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Live ή ετεροχρονισμένο; Με τι έξοδο; Σε skype; Σε μεγάφωνο; Τι αλλαγή φωνής; Γυναικεία; αντρική; δεινόσαυρου; Αν σου κάνει αυτό που θες ευκολα και γρήγορα και εχει χαμηλή τιμή, δεν θα το αγοράσεις; Το θες για λίγο διάστημα ή για μονιμη-βαριά χρήση; Π.χ. trial δε σου κάνει; Θέλω προγραμματάκι free και όχι trial γιατί δεν θα το χρειαστώ μια ή δυο φορές, θα το χρησιμοποιώ συχνά για φαρσούλες κλπ, οπότε το χρειάζομαι για μόνιμη βάση. Θέλω για αποκλειστικά αλλαγή φωνής άνδρα & γυναίκας (αν έχει ποικιλία πολύ καλύτερα ). Έχεις να μου προτείνεις κάποιο; Θα ήθελα πχ. να ηχογραφούμε με ένα μικρόφωνο και μετέπειτα να αλλάζουμε τις φωνές...
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 To clownfish μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα