Δημοφιλής ανάρτηση KosD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δωρεάν για πάντα το Medal of Honor Pacific Assault για το PC μέσω του Origin, αρκεί να το ενεργοποιήσετε στον λογαριασμό σας τώρα που είναι στο "ON THE HOUSE"https://www.origin.com/en-ie/store/buy/medal-of-honor-pacific-assault/pc-download/base-game/standard-edition 38
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Θελει κι εγκατασταση???καρκινος η ΕΑ ,δε βγαινει σερι η χειροτερη εταιρεια τοσες χρονιες στις ΗΠΑ τυχαια.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αφότου το κατεβάσεις η εγκατάσταση παίρνει μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα παίζεις κανονικά.
tehyoda Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν χρειαζετε εγκατασταση απλως να το κανεις add στο account σου!
orck Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πρεπει να κανεις εγγραφη στην EA, να κατεβασεις το origin, να κατεβασεις το παιχνιδι μεσα απο το origin, να γινει εγκατασταση και μετα να παιξει. Οκ δεν ειναι τεραστιο παιχνιδι ερχεται γρηγορα.Ποια χρονια ειχε βγει αυτο το παιχνιδι;
iakoboss7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 εγω απλα εκανα login, πατησα download μετα μου εβγαλε να το τρεξω με τον origin launcher (που δεν εχω) και μου ηρθε email επιβεβαίωσης αγορας στο mail. κομπλε.
christs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ευχαριστουμε πολυ , ts. Θελει κι εγκατασταση???καρκινος η ΕΑ ,δε βγαινει σερι η χειροτερη εταιρεια τοσες χρονιες στις ΗΠΑ τυχαια. οπως ειπαν και τα υπολοιπα παιδια, δε χρειαζεται εγκατασταση για να το καβατζωσεις, το επιλεγεις και αμεσως μπαινει "στα παιχνιδια μου" . Ποια χρονια ειχε βγει αυτο το παιχνιδι; Release Date: 4 November 2004 1
zorans Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ KosD. Πλάκα Πλάκα μόνο έτσι θυμάμαι ότι έχω λογαριασμό στο origin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα