Masma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλημερα σας θα ηθελα τη βοηθεια σας καθως εχω τιο εξης προβλημα :Το κινητο ειχε μια πτωση πριν απο 2 μερες. Σημερα ξαφνικα η οθονη δεν ανταποκρινεται σε τιποτα. Τι μπορω να κανω? Και κυριως που να το παω για να μου το φτιαξουν που να ειναι εμπιστα και σε λογικες τιμες.
Masma Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Kαμια απαντηση? Παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε. Η αφη στο κινητο μια ποιανει και μια οχι. Η οθονη οπως την βλεπω δεν εχει παθει κατι. Τι μπορει να φταιει?
sil_unique Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μπορεί να θέλει να κουμπωθεί ξανά το βύσμα του touch
Masma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ελπίζω να θελει απλα κούμπωμα. Μπορει να τύχει για 2 ωρες να λετουργει κανονικα και μετα για λιγο να μην μου δουλεύει
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πρέπει ή να το ανοίξεις μόνος σου προσεκτικά ή να το πας κάπου να το δουν. Όπως είπανε και τα παιδιά, στην καλύτερη θέλει κούμπωμα και στη χειρότερη αλλαγή οθόνης. Υπάρχει περίπτωση να έχει εγγύηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα