Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε συ φίλος,ωραία δεν θα ξανά κάνουμε την ίδια συζήτηση αφού και σε εσένα τα έχω ξαναπει και πάλι λες τα ίδια οποτε μυαλό δεν...μου λες γιατί σε κάθε θέμα που έχει στον τίτλο playstation xbox κτλ βγαζετε τόσο κόμπλεξ;δεν μπορείτε αν σας ενδιαφέρει το θέμα να κατσετε και απλά να δείτε τι γράφεται και αν έχετε κάτι να πείτε πάνω στο θέμα να το πείτε;πρέπει να περνάτε τα άσχετα σας;

Δημοσ.

Βρε συ φίλος,ωραία δεν θα ξανά κάνουμε την ίδια συζήτηση αφού και σε εσένα τα έχω ξαναπει και πάλι λες τα ίδια οποτε μυαλό δεν...μου λες γιατί σε κάθε θέμα που έχει στον τίτλο playstation xbox κτλ βγαζετε τόσο κόμπλεξ;δεν μπορείτε αν σας ενδιαφέρει το θέμα να κατσετε και απλά να δείτε τι γράφεται και αν έχετε κάτι να πείτε πάνω στο θέμα να το πείτε;πρέπει να περνάτε τα άσχετα σας;

Εισαι σοβαρος τωρα? ΕΣΥ ησουν ο πρωτος και μοναδικος που μιλησε για PC στο θεμα αυτο, και πηγες τη συζητηση εκει. Με το σχολιο σου αυτο: http://www.insomnia.gr/topic/604265-η-sony-φέρνει-το-playstation-gaming-στο-ios-και-το-android/?p=54743481

Κανεις δεν μιλησε για PC πριν απο εσενα, και ουτε θα ειχα αναφερθει σε PC αν δεν ειχες αναφερθει και γυρισει τη σηζητηση εκει με το ακυρο σχολιο σου. Και αναμενομενο να γυρισει στη συνεχεια η συζητηση εκει που την εστρεψες.

Και μιλας και περι κομπλεξ...  :P

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ αισιόδοξος είσαι.... :)

Βασικά αυτό προκύπτει με βάση όσα έχω διαβάσει. Αύριο θα ανεβάσω ένα σχετικό θέμα στο blog μου, αν θέλεις μπες και διάβασε το. Όπως θα δεις έχω τις επιφυλάξεις μου αλλά οι κινήσεις είναι θετικές. Με την δικιά μου ματιά η Sony είναι που τρέχει να προλάβει, ακόμα και η MS έχει κάνει τελευταία αρκετές κινήσεις σε αυτό το πεδίο.

Αμφισβητεις τις προφητιες του γεροντα mansa2k? Θα ξεπουλησει zelda-hunting the naked princess. Αλλα μεχρι να κυκλοφορησει το naked princess ειναι τα δυσκολα.

Καλοδεχούμενη η αντίθεση σου αλλά δεν υπάρχει ανάγκη για ειρωνεία.

• Like 1
Δημοσ.

Cowboy εθελοτυφλεις...την παράθεση μου την ειδες; του φίλου πιο πάνω;(αληθεια αν μου πεις οτι δεν πηγαινει εκει οκ κοροιδευομαστε)αν δεν είχε μιλήσει δεν θα είχα πει κάτι...Κομπλεξικος θα ήμουν αν σε κάθε τοπικ εδώ που έλεγε για οποιοδήποτε παρτ για πι σι πεταγομουν και έλεγα τα δικά μου...όπως κάνετε εσείς διλαδι..

Δημοσ.

δεν θα με χαλαγε καθολου να εβγαζε remasters απο παλιες κονσολες της στο android και με ενα αναλογο κοντρολλακι σαν του ps1 σε μικρογραφια να μην παιζουμε με αφη.να παιζουμε <<γυαλισμενα>> τα resident evil,ta crash bandcoot κλπ κλπ.

Δημοσ.

Δεν αξίζουν πια οι κονσόλες εκτος του οτι ειναι ακριβες ειναι και τα παιχνιδια ακριβα .Εγω ως κάτοχος playstation 3 και 2 αλλα και gaming pc θεωρώ αυτό.

Δημοσ.

Αμφισβητεις κατι απο οτι λεει ο φιλος?

Επισης που ξερεις ποσα λεφτα εχει σκασει? Μπορει να εχει PC των 300 ευρω ο φιλος και να μην εχει δωσει ποτε του πανω απο 20 ευρω για παιχνιδι, οπως σπανια θυμαμαι να εχω δωσει και εγω. Η πληοψηφεια των PC gamers δεν εχουν ακριβα PC.

Στο PC γενικα χαλας λιγοτερα λευτα απο οτι σε μια κονσολα ps4/xbone επειδη δεν εχει συνδρομες και επειδη τα παιχνιδια κοστιζουν πολυ λιγοτερα λεφτα, και επειδη μπορεις να στησεις PC για παιχνιδια με οσα χρηματα διαθετεις απο 200 εως 1500+ ευρω. Και υπαρχουν και οι αναβαθμησεις, οι οποιος το καθιστουν αθανατο.

Και τα μεταχειρισμενα κομματια... με 50 ευρω παιρνεις καρτα γραφικων που παιζει τα παντα (π.χ. GTX560).

Αλλα και 1500 ευρω να εχει δωσει γιατι να τον βασανιζει κατι? Επιλογη του ειναι, αν ηθελε να χαλασει λιγοτερα θα επερνε ενα με λιγοτερα. Και εγω τοσα εχω δωσει γιατι θελω ποιοτητα, οτι πληρωνεις παιρνεις. Παιζω τα παιχνιδια μου σε 2560x1440 60fps σε τερμα γραφικα, αυτο ηθελα και αυτο πληρωσα. Επισης αν ειχα ps4 θα μου ειχε κοστισει πολυυυυ περισσοτερο συνολικα με τοσα παιχνιδια που εχω, οποτε και οικονομικα κερδισμενος βγαινω.

Σωστός ο φίλος .Παρομοίως και εδώ για τα χρηματα.Οσο αναφορα για τον ανθρωπο που εδωσε 1500 ευρω για το pc του και παλι αυτο προς οφελος του ειναι γτ δεν θα χρειαστει να κανει αναβάθμιση για περισσότερα χρόνια απο αυτα εαν έδινε 1400 π.χ.

Δημοσ.

Cowboy εθελοτυφλεις...την παράθεση μου την ειδες; του φίλου πιο πάνω;(αληθεια αν μου πεις οτι δεν πηγαινει εκει οκ κοροιδευομαστε)αν δεν είχε μιλήσει δεν θα είχα πει κάτι...Κομπλεξικος θα ήμουν αν σε κάθε τοπικ εδώ που έλεγε για οποιοδήποτε παρτ για πι σι πεταγομουν και έλεγα τα δικά μου...όπως κάνετε εσείς διλαδι..

Δεν αναφέρθηκε καθολου σε PC ο φιλος στον οποιο απαντησες, για PS4 μιλαει και μονο.

http://www.insomnia.gr/topic/604265-η-sony-φέρνει-το-playstation-gaming-στο-ios-και-το-android/?p=54743440

Και μιλαει ειρωνικα για παιχνιδια που περιμενουν πολλοι απο τη Sony για PS4 και δεν εχουν δει ακομα, κατι το οποιο ειναι εντελως on-topic σε ενα Νεο που γραφει για παιχνιδια απο τη Sony για Android και iOS.

Εσυ μαλλον εθελοτυφλεις. Πριν απο εσενα κανεις δεν εχει μιλησει για PC σε αυτο το topic, εσυ γυρισες το θεμα PC και κοστος PC.

Δημοσ.

Ok αφού θες να κοροϊδεύομαστε υγεια πανω απο ολα ,αν πιστεύεις ότι δεν το πήγαινε εκεί....Αστο έχω δει και εσένα και τον παραπάνω φίλο σε άλλα τοπικ...

Δημοσ.

Ok αφού θες να κοροϊδεύομαστε υγεια πανω απο ολα ,αν πιστεύεις ότι δεν το πήγαινε εκεί....Αστο έχω δει και εσένα και τον παραπάνω φίλο σε άλλα τοπικ...

Καλα ενταξει τωρα αν θελεις να μου πεις οτι ΔΕΝ γυρισες ΕΣΥ το θεμα σε PC και κοστος PC σηκωνω τα χερια και δεν ασχολουμε αλλο.

Και οχι δεν το πηγε εκει ο φιλος, ειρωνευτηκε την Sony χωρις να κανει καμια αναφορα σε PC. Εσυ ξεκαθαρα ανοιξες το θεμα "κοστος PC" που συνεχιστηκε μετα.

Και εσενα σε εχω δει σε αλλα topic να λες τα ιδια... και τι με αυτο?

Δημοσ.

Χαχα εμένα ένα παιδί χθες το βράδυ μου είπε ότι πήρε γκειμι πι σι 1500€ χαχαχα ακόμα γελαω

Με ένα 600άρι... και παίζω άψογα το Witcher3 στο PC!

Τόσα καταδέχτηκα να δώσω... Παραπάνω, δεν...!

Δημοσ.

Με ένα 600άρι... και παίζω άψογα το Witcher3 στο PC!

Τόσα καταδέχτηκα να δώσω... Παραπάνω, δεν...!

Αν μιλαμε για σημερινες τιμες τα 600 για σημερα δεν ειναι και λιγα, και με τα μισα παιρνεις PC που παιζει τα παντα.

Προσφατα πηραμε με τον αδερφο μου gaming pc απο eshop με 450 ευρω συναρμολογημενο ετοιμο και στην πορτα μας, και παιζουμε τα παντα σε 1080p 30-60+fps σε High, Very High ή και Ultra γραφικα και παει σφαιρα γενικα και εκτoς gaming. Παιζω Witcher 3, GTA 5, Battlefield 4, Division, Fallout 4 κτλ. Επισης και στα 350 ευρω μας το βγαζανε τα παιδια στο eshop με AMD αντιστοιχα που και παλι θα επαιζε τα παντα κομπλε.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου, το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει πάνω απο 24fps στα 900p, τι το ήθελε το γκειμι πισι, τα ultra low γραφικά του ps4 δεν του έφταναν; Πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η sony/Microsoft για να κρατάνε το gaming 5 χρόνια πίσω, να αρμεγουν τους άσχετους που αγοράζουν τις κονσόλες τους (70€ το game, την στιγμή που κάνει 20-30€ στο g2a ΧΩΡΙΣ να πληρωνεις για το online), να εκμεταλλεύονται τους developers και να έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω στο σύστημα. Φυσικά ο μέσος κονσολακιας δεν ενδιαφέρεται για αυτά, αφού τρέχει το FIFA και το cod είναι ικανοποιημένος. Στην πυρά οι next gen κονσόλες και οι υποστηρικτές τους, καταστρέφουν το gaming με κάθε τρόπο.

Ολοι (οσοι δεν ειναι κολλημενοι) παραδεχομαστε την ανωτεροτητα του υπολογιστη στα γραφικα κλπ σε σχεση με μια κονσολα, ομως εμενα με αυτη την απολυτη αποψη σου με προσβαλεις σαν κατοχο κονσολας και φανταζομαι και αρκετους αλλους. Εμενα με νοιαζει να παιζω ενα παιχνιδι χωρις να κοιταζω τα fps και τα ultra high κλπ, ουτε να παιζω σουπερ ατου για τις επιδοσεις του μηχανηματος μου με τους υπολοιπους. Παλιοτερα επαιζα σε υπολογιστη και τωρα σε κονσολα. Θελω απλα να ειναι αξιοπρεπες σε αυτο που βλεπω, χωρις να καθομαι να μετραω πολυγωνα σε καθε βημα που κανω μεσα στο game.

Το gaming δε το κραταει καμια εταιρια πισω, το gaming το κραταει πισω ο πελατης της εταιριας, δηλαδη μαντεψε ποιος. Ο gamer! Οταν η εταιρια αναπτυξης βλεπει οτι ενα ποσοστο των υπολογιστακιδων θα "αγορασει" το παιχνιδακι της απο τα γνωστα-αγνωστα μαγαζακια, το οποιο σημαινει διαφυγοντα εσοδα για την ιδια, ξερεις που θα στραφει ε; Θα στραφει σε αυτον που υποτιθεται οτι κραταει το gaming "πισω 5 χρονια" γιατι αν θελει να παιξει κατι θα το πληρωσει οπως και να'χει. Τα λεφτα μιλανε, για αυτο πριν στραφεις στον "αντιπαλο κονσολακια" κοιταξε πρωτα αναμεσα στους "δικους σου" (εσυ και ο καθε εσυ, δεν ειναι προσωπικο το ζητημα). 

Φιλικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...