Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι εισπραξεις θα ειναι της πλακας σε σχεση με τις κονσολες. Στα κινητα δυσκολα βγαινει ευρω απο την τσεπη, βλεπεις αξιολογα παιχνιδια επι πληρωμη να εχουν 10 χιλιαδες downloads μονο επειδη στοιχιζουν πχ 2,99. Ουτε τα σαντουιτς δεν θα βγαλουν. Ισως παει λιγο καλυτερα στο IOS.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι? Παλι το πισι στην απ' εξω?

Ωχ, χωχωχωχω.

Ο αλλος πηρε υπερ-τουμπανο πισι με 4 κατοσταρικα. Ωχ, χωχωχω.

Σιγα ρε πισαδες. Θα ξεκολλησετε κανα πυκνωτη απ τη δυναμη.

(Σας πειραζω ρε. Δε το εννοω. Εχω κι εγω πισι με λινουξ. Τουμπανακι.)

• Like 3
Δημοσ.

Η Nintendo είναι μπροστά σε σχέση με την Sony στο θέμα του οικοσυστήματος. Αυτό θα γίνει καλύτερα αντιληπτό με την έλευση του NX.

Δημοσ.

Εμενα μου ειπε να παιδι οτι η sony θα βγαλει ps4.5 με πιο δυνατο cpu και αναπαραγωγη 4κ.ετσι θα παιξει και το vr πιο καλα.αρχιστε να πουλατε οσο προλαβαινετε....

Sent from my iPad using Insomnia

Εμενα μου ειπε ενα παιδι οτι η sony θα βγαλει ps4.5 με πιο δυνατο cpu και αναπαραγωγη 4κ.ετσι θα παιξει και το vr πιο καλα.αρχιστε να πουλατε οσο προλαβαινετε....<br><br>

Εμενα μου ειπε ενα παιδι οτι η sony θα βγαλει ps4.5 με πιο δυνατο cpu και αναπαραγωγη 4κ.ετσι θα παιξει και το vr πιο καλα.αρχιστε να πουλατε οσο προλαβαινετε...

Δημοσ.
Χαχα εμένα ένα παιδί χθες το βράδυ μου είπε ότι πήρε γκειμι πι σι 1500€ χαχαχα ακόμα γελαω

Συμφωνώ μαζί σου, το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει πάνω απο 24fps στα 900p, τι το ήθελε το γκειμι πισι, τα ultra low γραφικά του ps4 δεν του έφταναν; Πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η sony/Microsoft για να κρατάνε το gaming 5 χρόνια πίσω, να αρμεγουν τους άσχετους που αγοράζουν τις κονσόλες τους (70€ το game, την στιγμή που κάνει 20-30€ στο g2a ΧΩΡΙΣ να πληρωνεις για το online), να εκμεταλλεύονται τους developers και να έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω στο σύστημα. Φυσικά ο μέσος κονσολακιας δεν ενδιαφέρεται για αυτά, αφού τρέχει το FIFA και το cod είναι ικανοποιημένος. Στην πυρά οι next gen κονσόλες και οι υποστηρικτές τους, καταστρέφουν το gaming με κάθε τρόπο.

• Like 8
Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου, το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει πάνω απο 24fps στα 900p, τι το ήθελε το γκειμι πισι, τα ultra low γραφικά του ps4 δεν του έφταναν; Πάλι καλά που υπάρχει και αυτή η sony/Microsoft για να κρατάνε το gaming 5 χρόνια πίσω, να αρμεγουν τους άσχετους που αγοράζουν τις κονσόλες τους (70€ το game, την στιγμή που κάνει 20-30€ στο g2a ΧΩΡΙΣ να πληρωνεις για το online), να εκμεταλλεύονται τους developers και να έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω στο σύστημα. Φυσικά ο μέσος κονσολακιας δεν ενδιαφέρεται για αυτά, αφού τρέχει το FIFA και το cod είναι ικανοποιημένος. Στην πυρά οι next gen κονσόλες και οι υποστηρικτές τους, καταστρέφουν το gaming με κάθε τρόπο.

Ευγε MekaCorn. Πραγματικα αυτο το σχολιο ειναι να το κανεις copy paste στα μουτρα ολων των κονσολακιδων. 1000 μπραβο

• Like 1
Δημοσ.

Η Nintendo είναι μπροστά σε σχέση με την Sony στο θέμα του οικοσυστήματος. Αυτό θα γίνει καλύτερα αντιληπτό με την έλευση του NX.

Πολύ αισιόδοξος είσαι....:)

Δημοσ.
Πολύ αισιόδοξος είσαι....:)

Αμφισβητεις τις προφητιες του γεροντα mansa2k?

Θα ξεπουλησει zelda-hunting the naked princess. Αλλα μεχρι να κυκλοφορησει το naked princess ειναι τα δυσκολα.

Δημοσ.

Το casual gaming για τίποτα παιδάκια ναι, αλλά μέχρι εκεί.

Ναι..παιχνιδάκια casual παίζει και η τελευταία θείτσα με ταμπλετάκι.

Αν δεν την θεωρείς εσύ gamer,την θεωρούν οι εταιρείες,που έχουν καταλάβει πως έχει ζουμί η αγορά.

Φθηνά παιχνίδια,γραφικά αμίγκα και ΑΑΑ τίτλους μόνο για το πρεστίζ πλέον.

Να σου φαίνεται γνωστό το όνομα της εταιρείας δίπλα στο παιχνίδι στο playstore, που θα κατεβάσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το τελος του κοσμου θα ερθει οταν βγει itunes για android

Δημοσ.

Φαντάζομαι κόμπλεξ που έχετε για να μπαινετε σε κάθε τοπικ που γράφει playstation και λέτε πάλι τα ίδια χαχα σας βασανίζει που σκασατε τόσα λεφτά και θέλετε κάπως να τα δικαιολογήσετε ε;μπράβο τέκνα μου...

• Like 3
Δημοσ.
Ευγε MekaCorn. Πραγματικα αυτο το σχολιο ειναι να το κανεις copy paste στα μουτρα ολων των κονσολακιδων. 1000 μπραβο

Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κόπι πεϊστ σαν αντίλογο για πολλές σαχλαμάρες που λέτε αλλά δεν το κάνω εσείς πάλι;;Τα λέτε μπας και πεισθειτε και οι ίδιοι...

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάζομαι κόμπλεξ που έχετε για να μπαινετε σε κάθε τοπικ που γράφει playstation και λέτε πάλι τα ίδια χαχα σας βασανίζει που σκασατε τόσα λεφτά και θέλετε κάπως να τα δικαιολογήσετε ε;μπράβο τέκνα μου...

Αμφισβητεις κατι απο οτι λεει ο φιλος?

Επισης που ξερεις ποσα λεφτα εχει σκασει? Μπορει να εχει PC των 300 ευρω ο φιλος και να μην εχει δωσει ποτε του πανω απο 20 ευρω για παιχνιδι, οπως σπανια θυμαμαι να εχω δωσει και εγω. Η πληοψηφεια των PC gamers δεν εχουν ακριβα PC.

Στο PC γενικα χαλας λιγοτερα λευτα απο οτι σε μια κονσολα ps4/xbone επειδη δεν εχει συνδρομες και επειδη τα παιχνιδια κοστιζουν πολυ λιγοτερα λεφτα, και επειδη μπορεις να στησεις PC για παιχνιδια με οσα χρηματα διαθετεις απο 200 εως 1500+ ευρω. Και υπαρχουν και οι αναβαθμησεις, οι οποιος το καθιστουν αθανατο.

Και τα μεταχειρισμενα κομματια... με 50 ευρω παιρνεις καρτα γραφικων που παιζει τα παντα (π.χ. GTX560).

Αλλα και 1500 ευρω να εχει δωσει γιατι να τον βασανιζει κατι? Επιλογη του ειναι, αν ηθελε να χαλασει λιγοτερα θα επερνε ενα με λιγοτερα. Και εγω τοσα εχω δωσει γιατι θελω ποιοτητα, οτι πληρωνεις παιρνεις. Παιζω τα παιχνιδια μου σε 2560x1440 60fps σε τερμα γραφικα, αυτο ηθελα και αυτο πληρωσα. Επισης αν ειχα ps4 θα μου ειχε κοστισει πολυυυυ περισσοτερο συνολικα με τοσα παιχνιδια που εχω, οποτε και οικονομικα κερδισμενος βγαινω.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...