TonyMetalizer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ηρεμια πεδες ειμαι σε χωριο η ποιοτητα του ρευματος ειναι **βρομικη**(υπερτασης-υποτασης-χοληστερινη ολα)για να ειμαι καλημενος κατεληξα στο eaton του φιλου blue 660w παρεχει απο οτι λεει για να σηκωσει και την οθονη
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Έχει ανεμιστήρα όμως και αν ακούγεται θα σε ενοχλεί. Βρες το τηλ. της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και ρώτα τους από Δευτέρα. Αν εισαι σε τέτοια περιοχή καλά κάνεις και παίρνεις UPS.
TonyMetalizer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 θα ρωτησω blue αν και απο οτι ειδα στο μανουαλ 45 db εκει πεζει μακαρι να ειναι μονο οταν φορτιζει
life is music Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα πηρα 800 ups kai στο pc exω 750 watt τροφοδοτικό μ φτάνει?
TonyMetalizer Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 πεδες μολις παρελαβα το eaton εχει δυο καλωδια για να τα συνδέεις στις συσκευες αλλα δεν εχει το καλωδιο που παει απο το ups στην πριζα τι κανω? βαζω το καλωδιο του τροφοδοτικου για το ups να παρει ρευμα απο τον τοιχο και μετα απο ups στο πισι απο τα καλωδια που ηδη ειχε μεσα? εχω καλωδια τετοια παντος απο το παλιο μου πισι κανουνε η ειναι για αλλες τασεις?
TonyMetalizer Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 μια χαρα οποτε οτι καλωδια και αν ειναι αμα εχουν τα απαραιτητα αρσενικα-θηλυκα χρησιμοποιούνται αφοβα?
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μου κάνει εντύπωσηπου δεν έχει τέτοιο καλώδιο μέσα. Λογικά δεν έχεις θέμα αλλά αν τα καλώδια είναι παλιά καλό θα ήταν να έπαιρνες κάποιο καινούργιο. Δεν είναι και ακριβό άλλωστε.
TonyMetalizer Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ελπιζω να μην εκανα βλακεια γιατι το εβαλα η αληθεια ειναι οτι ειναι παλια του 2007 αλλα απο εξωτερικη κατασταση ειναι πολη καλη
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εξωτερικά τα καλώδια δεν παθαίνουν κάτι. Εσωτερικά πως είναι? Πάρε ένα καινούργιο από βδομάδα αν και αυτά τα καλώδια ρεύματος δύσκολα χαλάνε.
TonyMetalizer Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 τωρα ειναι αργα δυστυχως γιατι κανω την πρωτη φορτιση
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Α δεν το έβαλες ακόμα? Πες ας και αν ακούγεται το fan. Επίσης έχει και λογισμικό που μπορείς να κατεβάσεις αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να κάνεις Registration. http://powerquality.eaton.com/Products-services/Backup-Power-UPS/5E.aspx#documentationtab
TonyMetalizer Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 δεν κανει πολυ φασαρια σχεδον οση κανει και το pc αν δεν σταματαει μετα την φορτιση απλα θα το κλεινω πριν κοιμηθω επισης δεν εχω το καλώδιο για να συνδεσω ups-pc αλλιος το προγραμμα δεν δουλευει
yiannis71 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Λογικά είναι αυτός ο τύπος καλωδίου https://www.skroutz.gr/s/4250900/TrustWire-USB-Cable-USB-A-male-USB-B-male-2m-16194.html Αν έχεις κάποιο καλώδιο που σου περισσεύει από εκτυπωτή κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα