Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηρεμια πεδες ειμαι σε χωριο η ποιοτητα του ρευματος ειναι **βρομικη**(υπερτασης-υποτασης-χοληστερινη ολα)για να ειμαι καλημενος κατεληξα στο eaton του φιλου blue 660w παρεχει απο οτι λεει για να σηκωσει και την οθονη

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει ανεμιστήρα όμως και αν ακούγεται θα σε ενοχλεί.  Βρες το τηλ. της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και ρώτα τους από Δευτέρα.

Αν εισαι σε τέτοια περιοχή καλά κάνεις και παίρνεις UPS.

Δημοσ.

πεδες μολις παρελαβα το eaton εχει δυο καλωδια για να τα συνδέεις στις συσκευες αλλα δεν εχει το καλωδιο που παει απο το ups   στην πριζα τι κανω? βαζω το καλωδιο του τροφοδοτικου για το ups να παρει ρευμα απο τον τοιχο και μετα απο ups στο πισι απο τα καλωδια που ηδη ειχε μεσα? εχω καλωδια τετοια παντος απο το παλιο μου πισι κανουνε η ειναι για αλλες τασεις?

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωσηπου δεν έχει τέτοιο καλώδιο μέσα. Λογικά δεν έχεις θέμα αλλά αν τα καλώδια είναι παλιά καλό θα ήταν να έπαιρνες κάποιο καινούργιο. Δεν είναι και ακριβό άλλωστε.

Δημοσ.

ελπιζω να μην εκανα βλακεια γιατι το εβαλα η αληθεια ειναι οτι ειναι παλια του 2007 αλλα απο εξωτερικη κατασταση ειναι πολη καλη

Δημοσ.

Εξωτερικά τα καλώδια δεν παθαίνουν κάτι. Εσωτερικά πως είναι? Πάρε ένα καινούργιο από βδομάδα αν και αυτά τα καλώδια ρεύματος δύσκολα χαλάνε.

Δημοσ.

Α δεν το έβαλες ακόμα?

Πες ας και αν ακούγεται το fan.

Επίσης έχει και λογισμικό που μπορείς να κατεβάσεις αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να κάνεις Registration.

http://powerquality.eaton.com/Products-services/Backup-Power-UPS/5E.aspx#documentationtab

Δημοσ.

δεν κανει πολυ φασαρια σχεδον οση κανει και το pc αν δεν σταματαει μετα την φορτιση απλα θα το κλεινω πριν κοιμηθω

επισης δεν εχω το καλώδιο για να συνδεσω ups-pc αλλιος το προγραμμα δεν δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...