Χρήστος15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εε τότε δεν με συμφέρει. 60 την πήρα. Θα δω μήπως μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου. Αφού κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά δεν καίγομαι και τόσο. Κάτι ακόμα. Όποιος την έχει μήπως έχουν κοπεί τα λαστιχάκια στην άκρη της σωλήνας που πιάνει στην αντλία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 αφου εχεις αποδειξη γιατι δεν την πας στο μαγαζι που ειναι αγορασμενη και να την στειλουν εκεινοι για rma στην corsair να μην πληρωνεις μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Προσεχε μην βάφτισεις το pc.....αν εχει ρωγμες στο λάστιχο ειναι για rma full του άσσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Κάτι τέτοιο θα κάνω μάλλον. Αν και για το πρόβλημα ευθύνομαι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Από ποιο κατάστημα είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Απο vision studio είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αν είσαι κοντά πήγαινε τη εκεί. Αν και προσωπικά θα ξανά προσπαθούσα με Corsair. Κάνε άλλο λογαριασμό με άλλο όνομα συγγενικό. Και σβήσε από την απόδειξη τα στοιχεία που δεν είναι δικά σου (φωτογραφία και σβήσιμο στο paint). Αν δεν ξέρεις Αγγλικά ζήτα βοήθεια από κάποιον που ξέρει. Και για την αποστολή αυτά τα νούμερα που ακούω είναι κουφά. Ζητάς pre paied label (δηλ. προπληρωμένο κόστος αποστολής). Πας το πακέτο εσύ στο courier (DHL αυτή την εποχή) και με αυτό το νούμερο που θα σου δώσουν δεν πληρώνεις τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Προσεχε μην βάφτισεις το pc.....αν εχει ρωγμες στο λάστιχο ειναι για rma full του άσσου. Aν εννοεις τα λαστιχακια στις ακρες,και οχι τους σωληνες,τοτε δεν ειναι για rma(δε το δεχονται),καθως ειναι ''αισθητικο'' το θεμα. Δε δημιουργει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Με αυτό "Προσπαθώ να τα ξανά συνδέσω και το καλώδιο που είναι για τους ανεμιστήρες δεν μπορούσα να το βάλω. Μάλλον το πίεσα λίγο παραπάνω και χάλασε η φύσα. Λέω ας την ανοίξω χωρίς αυτό και πέταξε σπίθες η πλακέτα(της Η110i) και μύριζε καμένο¨" Και έχει κάποιος και απαίτηση για RMA, και επειδή τον γείωσαν όπως έπρεπε απο την corsair του δίνεται συμβουλές πως να τους κοροιδέψει στέλνοντας πίσω την διαλυμένη H100, όταν δηλαδη έστειλε αίτημα την πρώτη φορά για RMA δεν δήλωσε τον σειριακό αριθμό, ΤΟΣΟ μαλάκες είναι που δεν θα δούν οτι έχει ξαναγίνει αίτημα, και οταν την παραλάβουν δεν θα διαπιστώσουν κακή χρήση και θα του στείλουν μια καινούρια έτσι για το γαμώτο μαζί με ένα κιλό μπάφο απο coffee shop της Ολλανδίας Υ.Γ. Πραγματικά με ξεπερνά, ήμουν σε μεγάλη αλυσίδα κάποτε τεχνικός αλλά και τώρα να ήμουν και μου έφερναν ενα οποιοδήποτε κομμάτι hardware έτσι κανιβαλισμένο, απο εμένα θα ήταν εκτός εγγύησης λόγω κακής χρήσης απο εκεί και πέρα αν ήθελε ας δοκίμαζε την τύχη του κάνοντας λαμογιά στην κατασκευάστρια εταιρία..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 1 δεν έχω απαίτηση για Rma απλα προσπάθησα και ζήτησα κι ολας αν γίνετε να μου στείλουν μόνο αυτό το κομμάτι και αν θέλουν τους είπα να το πληρώσω. 2 δεν δίνει κανείς συμβουλές για να κοροϊδέψω κάποιον. Απλός επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ σωστά και τους εξήγησα λάθος την πρώτη φορά και υπήρχε πρόβλημα με το ότι η απόδειξη είναι σε άλλο όνομα είπαν τα παιδιά να μου βρουν κάποιες λύσεις. 3 αν θεωρείτε αυτό κανιβαλισμος έχεις λάθος άποψη. 4 κράτα τον μπάφο για σένα να χαλαρώσεις λίγο γιατί πολλά νεύρα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Με αυτό "Προσπαθώ να τα ξανά συνδέσω και το καλώδιο που είναι για τους ανεμιστήρες δεν μπορούσα να το βάλω. Μάλλον το πίεσα λίγο παραπάνω και χάλασε η φύσα. Λέω ας την ανοίξω χωρίς αυτό και πέταξε σπίθες η πλακέτα(της Η110i) και μύριζε καμένο¨" Και έχει κάποιος και απαίτηση για RMA, και επειδή τον γείωσαν όπως έπρεπε απο την corsair του δίνεται συμβουλές πως να τους κοροιδέψει στέλνοντας πίσω την διαλυμένη H100, όταν δηλαδη έστειλε αίτημα την πρώτη φορά για RMA δεν δήλωσε τον σειριακό αριθμό, ΤΟΣΟ μαλάκες είναι που δεν θα δούν οτι έχει ξαναγίνει αίτημα, και οταν την παραλάβουν δεν θα διαπιστώσουν κακή χρήση και θα του στείλουν μια καινούρια έτσι για το γαμώτο μαζί με ένα κιλό μπάφο απο coffee shop της Ολλανδίας Υ.Γ. Πραγματικά με ξεπερνά, ήμουν σε μεγάλη αλυσίδα κάποτε τεχνικός αλλά και τώρα να ήμουν και μου έφερναν ενα οποιοδήποτε κομμάτι hardware έτσι κανιβαλισμένο, απο εμένα θα ήταν εκτός εγγύησης λόγω κακής χρήσης απο εκεί και πέρα αν ήθελε ας δοκίμαζε την τύχη του κάνοντας λαμογιά στην κατασκευάστρια εταιρία..... Ποιός έδωσε οδηγίες να τους κοροϊδέψει ? Αν κατάλαβες (γιατί εγώ και οι περισσότεροι αυτό κατάλαβαν) έφαγε άκυρο γιατί έδωσε απόδειξη με άλλα στοιχεία από αυτά που έχει κάνει λογαριασμό και έχει και δυσκολία στην επικοινωνία. Με το τεχνικό κομμάτι δεν ασχολήθηκαν. Α και που είσαι τεχνικέ μεγάλης αλυσίδας (στο Πλαίσιο γαλουχήθηκες ?... ) όταν κάνεις RMA στην Corsair δίνεις number (ανάλογα με την κατηγορία ανοίγεις combobox) προιόντος και όχι συγκεκριμένο serial. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικες φορες αλλα μελη μιλανε με ειρωνικο τροπο σε αλλους. Ενταξει εκανε λαθος και το εκαψε,δεν νομιζω οτι εχει μια εταιρια σαν την corsair θεμα να του απανταγε θα κανω μια εξαιρεση. Δεν προσπαθησε να της ανοίξει τους σωληνες η να τους αλαξει, η πρωτη σκεψη ειπε θα προσπαθησω να το φτιαξω,οκ λαθος. Αλλα οταν η corsair κανει μαλακιες με τα προιοντα της και κανει βαφτισια σε πολλα pc,και ξενα φορουμ εχουν δεκαδες θεματα....δεν εγεινε και τιποτα..κανε αιτηση rma λενε. Τελος ο καθενας πισω απο την οθονουλα του και τα κουμπακια που παταει...μπορει να βριζει να κραζει και να λεει οτθ θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 @RigasGR Άσε βλακείες λες. Ο πρώην τεχνικός μεγάλης αλυσίδας είναι σωστός. Γιατί να ζημιωθεί η κακομοίρα η Corsair ? Έτσι θα αλλάζουμε τα προϊόντα. Στο ελλάντα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Λες και αυτός στην μεγάλη αλυσίδα δεν είχε κάνει λαμογιές βάζοντας εκθεσιακά ή επισκευασμένα κομμάτια για καινούργια. Πάντως με κάτι τέτοιους "τεχνικούς μεγάλης αλυσίδας" ΄ ένα μεγάλο ποσοστό ψωνίζει από έξω και απευθύνεται για υποστήριξη στις μαμά εταιρείες και οι μεγάλες αλυσίδες έχουν γίνει πλέον αλυσιδίτσες όπου ανάμεσα στα είδη πληροφορικής (από τα ελάχιστα που έχουν πια) βρίσκεις από μέλι (γιατί οι κομπιουτεράδες δεν έχουν λιγούρες ? ) μέχρι απορρυπαντικά και πάνες για μωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελικά δεν δέχτηκαν να γίνει Rma. Είναι και λίγο χάλια τα αγγλικά μου οπότε δεν τους τα έλεγα και πολύ καλά. Θα ξανά προσπαθήσω αν είναι. 1 δεν έχω απαίτηση για Rma απλα προσπάθησα και ζήτησα κι ολας αν γίνετε να μου στείλουν μόνο αυτό το κομμάτι και αν θέλουν τους είπα να το πληρώσω. 2 δεν δίνει κανείς συμβουλές για να κοροϊδέψω κάποιον. Απλός επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ σωστά και τους εξήγησα λάθος την πρώτη φορά και υπήρχε πρόβλημα με το ότι η απόδειξη είναι σε άλλο όνομα είπαν τα παιδιά να μου βρουν κάποιες λύσεις. 3 αν θεωρείτε αυτό κανιβαλισμος έχεις λάθος άποψη. 4 κράτα τον μπάφο για σένα να χαλαρώσεις λίγο γιατί πολλά νεύρα έχεις. Επειδή μας τα λες λίγο μπερδεμένα και στα Ελληνικά. Από το πρώτο post συμπεραίνει κανείς ότι αιτήθηκες rma. Από το δεύτερο, ότι τους ζήταγες ιστορίες για χιονάνθρωπους. Ειλικρινά φίλε μου, εδώ δεν μπορείς να κουμπώσεις μια φύσα, την πλακέτα που ήθελες να σου στείλουν, τι ακριβώς είχες στο μυαλό σου να την κάνεις? Υγ. Όπως μας τα λέει ο ts, δεν μπορώ να συμπεράνω με σιγουριά, ούτε τι ζήτησε από το service της corsair, ούτε για ποιο λόγο απορρίφθηκε. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2016 από Whitefanged 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ok επειδή ζητάω ιστορίες για χιονάνθρωπους και μάλλον δεν ξέρω να κουμπώνω ουτε μια φύσα και πάω να ξεγελάσω και την corsair καλύτερα να κλειδώσει το θέμα! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Τόσα χρόνια στο φόρουμ, αυτό που γίνετε τον τελευταίο καιρό που κάποιος θέλει μια άποψη σε κάποιο ερώτημα του και φοβάται να ανοίξει θέμα γιατί ποιος ξέρει τι θα ακούσει ,δεν το έχω ξανά δει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα