Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με H100i

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Έχω την H100i δούλευε μια χαρά μέχρι που ήθελα λίγο να μαζέψω τα καλώδια και τα έβγαλα όλα απο πάνω της! Προσπαθώ να τα ξανά συνδέσω και το καλώδιο που είναι για τους ανεμιστήρες δεν μπορούσα να το βάλω. Μάλλον το πίεσα λίγο παραπάνω και χάλασε η φύσα. Λέω ας την ανοίξω χωρίς αυτό και πέταξε σπίθες η πλακέτα(της Η110i) και μύριζε καμένο. 

Για να καταλάβετε τι χάλασα είναι το κομμάτι που πάνω συνδέονται οι ανεμιστήρες με Y καλώδιο και το usb για την λειτουργία του corsair link.

Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά η αντλία απλά τώρα τους ανεμιστήρες πρέπει να τους συνδέσω πάνω στην μητρική. 

Το ερώτημα είναι μπορώ να το φτιάξω ( γιατί χωρίς το φωτάκι και το corsair link χάνω την μισή χαρά :P )

Να στείλω στην corsair κάποιο μήνυμα?

post-144296-0-73497000-1458832659_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου ζητησουν απαραιτητα αποδειξη αγορας για να ελεξουν εγγυηση πρωτου εγκρινουν rma....πες τους οτι δεν αναβει το led  και δεν παιζουν οι ανεμιστηρες...

Πρωτου την στειλεις δες τα ποδαρακια των ανεμιστηρων οτι δεν ειναι στραβωμενα... γιατι αν είναι μπορει να την στειλεις και να σου την ξαναστειλουν πισω.... Αν μπορεις να τα φτιαξεις να φαινονται οκ τοτε προχωρα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Τους έστειλα την απόδειξη αλλά μου λένε για ποιο λόγο είναι σε άλλο όνομα! την υδρόψυξη την πήρα απο εδώ μέσο αγγελίας

Εγώ που τους έστειλα κάτι μνήμες που βγάλανε πρόβλημα τις προάλλες και που τις είχα πάρει απο αγγελία εδώ στο insomnia (είχα την απόδειξη αλλά σε άλλο όνομα), δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δε με ρώτησαν γιατί είναι σε άλλο όνομα αν και το είχα σκεφτεί και σκόπευα να τους απαντήσω ότι μου τις είχαν κάνει δώρο.

Μου τις αντικατέστησαν χωρίς πρόβλημα.

Τελικά δεν δέχτηκαν να γίνει Rma.

Είναι και λίγο χάλια τα αγγλικά μου οπότε δεν τους τα έλεγα και πολύ καλά.

Θα ξανά προσπαθήσω αν είναι.

Πως εγινε αυτό ρε παιδιά? Εδώ για να καταλάβετε.... πριν καιρό χάλασε ξαφνικά ένα dimm ddr3 απο μνήμη Dominator που είχα πάρει απο ebay αρκετά παλιότερα. Εννοείται ούτε απόδειξη είχα ούτε τίποτα.

Δέχτηκαν να μου την αντικαταστήσουν ακόμα και χωρίς απόδειξη μόνο με την προϋπόθεση ότι για τις καινούργιες που θα παραλάμβανα, δεν θα είχα εγγύηση λόγω του ότι δεν είχα την απόδειξη....

Ανοιξε ticket με διαφορετικό username, και διαλεξε οτι δεν ειναι listed.

Κοστος για Ολλανδία αποστολή δεματος με αεροπλανο να υπολογιζεις 38-42 ευρω.

Εφοσον σου γραψουν στο ticket κατασταση εγκρίνετε, σου βγαζει εκτυπωση τα στοιχεια αποστολης και παραληπτη εσενα. Εγγύηση μετα εχεις αππ αυτους το οποιο σημαίνει αποστολη ξανα με κανα 40αρι αν ξαναπαθει κατι.

Ανοιξε ticket με διαφορετικό username, και διαλεξε οτι δεν ειναι listed.

Κοστος για Ολλανδία αποστολή δεματος με αεροπλανο να υπολογιζεις 38-42 ευρω.

Εφοσον σου γραψουν στο ticket κατασταση εγκρίνετε, σου βγαζει εκτυπωση τα στοιχεια αποστολης και παραληπτη εσενα. Εγγύηση μετα εχεις αππ αυτους το οποιο σημαίνει αποστολη ξανα με κανα 40αρι αν ξαναπαθει κατι.

38-42 ευρω? Μήπως λές πολλά?

Εντάξει δεν έχουν το ίδιο βάρος οι μνήμες που έστειλα εγώ με την Η100i, αλλά εμένα πήγε 6 ευρώ συστημένο με tracking number.

Εγω παντως για ακριβως το ιδιο Η100 με το κουτι της και ολα τα παρελκόμενα + εξωτερικη συσκευασια χαρτι-φενιζολ μιας και τα ΕΛΤΑ δεν αναγνωριζουν οτι εσπασε τοσα βγαινει στα 4.5-5 κιλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...