Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mου παρουσίασε το pc ένα πρόβλημα κ ζήταγε reboot..ενώ έχω τα windows περασμένα στον ssd κ στο bios τον βρίσκει,δεν άλλαζε κάτι!Το πήγα στο πλαίσιο κ μου λέει δεν έχει θέμα ο ssd απλά πρέπει να ξανά περάσω τα windows απο την αρχή γιατί κάτι έχεις τέλος πάντων.Όμως δεν έχω το κλεδί των windows πιά για διάφορους λόγους κ έχω φάει πακέτο...πήρα τηλ την microsoft κ μ λένε δεν γίνεται κάτι άμα δεν έχω τον κωδικό στο κουτί.Έστειλα κ ένα email σε μία σελίδα της microsoft που διάβασα μήπως μου τον στείλουν στο email.Πραγματικά δεν αξίζει να τα ξανά πάρω είναι πολλά τα λεφτά παιδιά κ αφού τα έχω!

Τα windows 7 είχα κ τα έκανα win 10 πρίν κάτι μήνες αν έχει σημασία αυτό..

Επιπλέον ξεκίνησαν όλα όταν έβγαλα απο το pc έναν hdd άδειο που δεν χρησιμοποιούσα για να τον δώσω,εκείνη την στιγμή το pc δούλευε αλλά την επόμενη μέρα όταν τον άνοιξα έλεγε για reboot.Πρίν καιρό είχε χαλάσει ο ssd μου κ τα είχαμε περάσει εκεί,όταν ξανά πήρα ssd τα έβαλα στον καινούριο αλλά ίσως να είχε μείνει κάτι μεσα η ξέρω γω αφού ήταν άδειος!

Τι να κάνω??

Δημοσ.

Αν δεν εχεις το αυτοκολλητο με τον κωδικο ακομα και σε φωτογραφια η την αποδειξη αγορας ναι οντως εχεις φαει πακετο. Μετα παμε σε άλλες λυσεις που εχουν και το ρισκο τους.

Δημοσ.

πως δηλαδή το κάνουμε;δεν χρειάζεται κωδικός;στο μαγαζί που το εχω μου ζητάει κωδικό για να τα βάλουν ξανά αλλιώς θα το είχαμε λύσει το θέμα.

Δημοσ.

στα 10αρια δεν χρειάζεται κωδικός,πατάς παραλειψη για τώρα και οταν το σύστημα συνδεθεί στο ίντερνετ(εφόσον δεν έχει γίνει αλλαγή μητρικής)

ενεργοποιούνται αυτόματα.

επίσης για ενα απλό φορμάτ δεν χρειάζεται να το έχεις σε κατάστημα.

Εαν δεν έχει αλλο πρόβλημα πηγαινε πάρτο και σε καθοδηγούμε απο εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

δεν το πήγα για φορματ απλα να δω τι παίζει γτ δεν με έβαζε ενώ είχα επιλεγμένο απο το bios τον ssd.τον πήρα πίσω αφού δεν βρέθηκε λύση μαζί τους πέρα απο το να έπαιρνα καινούργια φαντάζομαι που δεν παίζει!

τώρα πως θα εγκαταστήσω τα 10 με usb?δεν το εχω ξανακάνει κ είμαστε σίγουροι ότι θα πιάσει γτ εκεί δεν ήταν σίγουροι που τους ρώτησα κ κατέληξαν σε όχι.

Δημοσ.

Κατέβασε τα windows 10 με το εργαλείο από εδώ.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Μπορεί είτε να τα γράψει σε usb/dvd αμέσως ή να τα κάνει σε ISO το οποίο αργότερα γράφεις όπου θες.

Προτείνω να τα κατεβάσεις σαν ISO ώστε να τα έχεις και για μελλοντική χρήση.

Έπειτα θα τα γράψεις σε ένα usb stick με το rufus.

https://rufus.akeo.ie/

Σου είπαν πως δεν γίνεται install από usb; Πέφτω από τα σύννεφα. :P

• Like 1
Δημοσ.

τι είναι το Rufus ακριβώς;μου είπαν πως δεν μπορώ να το κάνω γτ ζητάει κωδικό για την εγκατάσταση.

το rufus είναι πρόγραμμα για να φτιάξεις εκκινήσιμα usb.

• Like 1
Δημοσ.

οπότε δεν περνάω απλά στο usb τα win 10 κ βάζω το φλασάκι στο pc μου για να τα περάσω?πρέπει να κάνω κάτι με το rufus για να μπορεί να το διαβάσει ο υπολογιστής μου?θα ήθελα μία μικρή καθοδήγηση αν σας είναι εύκολο..

Δημοσ.

τα πέρασα σε φλασάκι κ έκανα την εγκατάσταση σύμφωνα με βίντεο στο youtube..με μπέρδεψε μόνο στην custom επιλογή γτ δεν διάβαζε τον ssd αφού ειχα μόνο το usb περασμένο κ τελικά το έφτιαξα.

απλά δεν μου διαβάζει τώρα το καλώδιο Ethernet για να κάνω ενημερώσεις κ η ανάλυση δεν είναι σωστά.τι φταίει;

Δημοσ.

απλά δεν μου διαβάζει τώρα το καλώδιο Ethernet για να κάνω ενημερώσεις κ η ανάλυση δεν είναι σωστά.τι φταίει;

Τι να φταίει;

δεν υπάρχουν drivers.

εαν δεν έχεις αλλο μέσο ώστε να κατεβάσεις,βάλε το cd τη μητρικής για lan drivers και τα υπόλοιπα κατέβασέ τα.

Δημοσ.

νόμιζα τους είχε μαζί..δεν παίρνει cd το pc μου.απο που θα βρω τους drivers για να τους περάσω κ πως;ακόμα η σωστή ανάλυση ποια είναι η θα φτιάξει μόνη;

Δημοσ.

μαζί κανένα λειτουργικό δεν έχει drivers πλην τους generic που είναι για ενα σχετικά μικρό ποσοστό συσκευών κ απ οτι φαίνεται η δική σου κάρτα δικτυου δεν υπάρχει.

Θα πρέπει τότε να τους κατεβάσεις απο άλλο μηχάνημα και να τους περάσεις

στο site του κατασκευαστή της μητρικής θα μπεις,θα βρεις το μοντέλο,το rev(ενδεχομένως) και το λειτουργικό και ξεκινάς κατέβασμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...