Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες θα ηθελα αποψεις απο κατοχους του g4 σκεφτομαι να αγορασω κινητο σε λιγους μηνες το g4 αξιζει ακομη?η μηπως να παω σε κατι φετινο ? η χρηση που το θελω ειναι απλη θα ελεγα ιντερνετ chatting στο vider και στο messenger videakia sto youtube wifi ktl...επισης θα ηθελαναμου πειτε γιατη δειαρκεια της μπαταριας του βγαζει μια μερα χρησης ?η εισαι συνεχεια με το φορτιστη στο χερι γιαμενααυτο ειναι πολυ σπαστικο..ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Δημοσ.

Το viber και το messenger μόνο απλά δεν τα λες από την μπαταρία και την RAM που τρώνε. Η μη απλη χρήση ποια είναι δλδ? Να στέλνει εδαφους-εδαφους σε στόχους?

Κατά τα λοιπά, δες το budget σου, και σου λέμε και επιλογές.

Δημοσ.

καλησπερα παιδες θα ηθελα αποψεις απο κατοχους του g4 σκεφτομαι να αγορασω κινητο σε λιγους μηνες το g4 αξιζει ακομη?η μηπως να παω σε κατι φετινο ? η χρηση που το θελω ειναι απλη θα ελεγα ιντερνετ chatting στο vider και στο messenger videakia sto youtube wifi ktl...επισης θα ηθελαναμου πειτε γιατη δειαρκεια της μπαταριας του βγαζει μια μερα χρησης ?η εισαι συνεχεια με το φορτιστη στο χερι γιαμενααυτο ειναι πολυ σπαστικο..ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

αν σε ενδιαφερει τοσο η μπαταρια κλτρα μην παρεις το g4

Δημοσ.

κοιταχτε εγω ηθελα να παω σε τοπ κινητο φετινο αλλα εχω για 1 βδομαδα το galaxy s3 (παλιο του πατερα μ) και στη χρηση μ αρεσει δεν εχω τρελα θεματα αρα σκεφτηκαμηπως ναμην εδινα 500 ευρο να επερνα καποιο περσυνο με καμα 300 αφου στη χρηση ικανοποιουμε σχετικα ευκολα απο οτι καταλαβα..βεβαια επειδη θα δωσω χρηματα θα εχω κ απαιτησεις για αυτο ρωταω για το g4 κραταει ακομα η κανει κολημματα κτλ στη καθημερινη χρηση πως ειναι?επισης η μπαταρια θελω να με βγαζει μια μερα

Δημοσ.

Μπαταρια και θεμα με bootloop αυτα ειναι τα αρνητικα.

Στην τιμη του vfm.

Αλλα αμα κοιτας για μπαταρια και δεν εχεις πολλες απαιτήσεις πηγαινε σε κανενα Κινεζικο.

Πρωην κατοχος S3.

Δημοσ.

Ξαναρωτα σε λιγους μηνες.

Οι τιμες και τα μοντελα αλλαζουν τοσο πολυ σε συντομο χρονικο διαστημα που δεν εχει νοημα να ψαχνεσαι απο τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

κοιταχτε εγω ηθελα να παω σε τοπ κινητο φετινο αλλα εχω για 1 βδομαδα το galaxy s3 (παλιο του πατερα μ) και στη χρηση μ αρεσει δεν εχω τρελα θεματα αρα σκεφτηκαμηπως ναμην εδινα 500 ευρο να επερνα καποιο περσυνο με καμα 300 αφου στη χρηση ικανοποιουμε σχετικα ευκολα απο οτι καταλαβα..βεβαια επειδη θα δωσω χρηματα θα εχω κ απαιτησεις για αυτο ρωταω για το g4 κραταει ακομα η κανει κολημματα κτλ στη καθημερινη χρηση πως ειναι?επισης η μπαταρια θελω να με βγαζει μια μερα

Φιλε εγω θα σου ελεγα να ριξεις κ μια ματια στο Ζ3+ εχει καλη μπαταρια,πολυ καλα χαρακτηριστικα,καλη καμερα,καλο ηχο,ειναι αδιαβροχο..Πιστευω στα λεφτα του αξιζει αλλα δεν παιζουν κ πολλες αναφορες πανω σε αυτο το τηλ για να δουμε αν ειναι ευχαριστημενοι οι κατοχοι..

Δημοσ.

Εμενα το G4 βγαζει 6 ωρες on screen

Και καπου εδω θα αρχισει η ιδια παραθεση σχετικα με την μπαταρια που αρχισε και σε αλλο νημα....

• Like 1
Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/lg_g4-review-1254p3.php

Οπως λενε λοιπον εδω,το προβλημα ειναι οτι πεφτει πολυ η μπαταρια ακομα και οταν δεν χρησιμοποιεις το κινητο πραγμα απαραδεκτο.

Το ιδιο απαραδεκτο ειναι να βλεπεις τοσο χαλια νουμερα στο S7 σε σχεση με το S6 ενω το δευτερο εχει σημαντικα μεγαλυτερη μπαταρια

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-review-1227p3.php

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-review-1408p3.php

Πολυ ενδιαφερον στο παραπανω οτι με Google Chrome στο S7 εβγαλε 1 ωρα παραπανω ιντερνετ σε σχεση με τον browser της samsung.

Δημοσ.

lg g4:

-κορυφαια καμερα μπρος και πισω(ισως η καλυτερη στην αγορα)

-πολυ καλη οθονη

-μετρια κατασκευη(πλαστικο)

-κακη αυτονομια(ειδικα αν βαλεις και πολλες παθητικες εφαρμογες δεν βγαζει μερα ουτε με απλη χρηση)

-σμουθ λειτουργια με καινουρια αντροιντ 6,0 εκδοση

-εξαιρετικο για ελληνικα δεδομενα σερβις

-καλο vfm πλεον στα 300 ναυαρχιδα περσινη

-πιθανο προβλημα στην μητρικη το οποιο φυσικα αλλαζεται μεσω εγγυησης(γνωστο boot loop),παρε νεο μοντελο στα παλια ηταν πιο συχνο το θεμα

Δημοσ.

Εμενα το G4 βγαζει 6 ωρες on screen

ανεβασε κανα screenshot να δουμε τι χρηση του κανεις.. και τι αυτονομια  εχει παντως για g4 6ωρες sot ειναι αρκετα καλα 

Δημοσ.

Ερώτηση σχετικά με το G4 dual SIM ;;; Είναι αρκετά μικρότερη η αυτονομία του σε μπαταρία όπως επίσης γνωρίζετε αν το Dual SIM σε σχέση με το single Sim έχει κάποιο περιορισμό στην επέκταση μνήμης , θα μπορεί μελλοντικά να δει μέχρι και 512 GB σε micro sd ;; Ρωτάω γιατί είδα σε τεχνικά χαρακτηριστικά να λέει για το δίκαρτο up to 128GB ενώ στο μονόκαρτο λέει up to 2 TB

. Όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω τις επόμενες μέρες !!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...