Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σχεδον το ποντικι 3,5 χρονια κ εδω κ 4 μηνες σχεδον αντιμετωπιζω προβλημα με τις μπαταριες εκει δηλαδη που κραταγαν αρκετες ωρες χρησης τωρα ζητημα να κρατανε 30-45 λεπτα κ το ασχημο στο ολο θεμα ειναι πως δεν μπορω να βρω μπαταριες για το συγεκριμενο προιον....

Επικοινωνησα με σκρουτζομαγαζα κ το μονο που μου ειπαν ειναι πως δεν τους προμηθευει η εταιρια κ δυσκολα θα βρω....δηλαδη με λιγα λογια εκανα Μ@#$%^&κια που αγορασα το συγκεμριμενο ποντικι  σαν να πεταξα τοτε 125 ευρο .....το ποντικι παντως κατα τα αλλα ειναι αψογο απλα  οποιος σκεφτεται να αγορασει αυτο το mouse  ας το σκεφτει καλυτερα!

Δημοσ.

Βάλε το καλώδιο και μία χαρά είσαι μετά από 4 χρόνια.

Τι να πουν και τα Razer δηλαδή που αν φτάσεις στην εγγύηση (ΑΝ) από εκεί και πέρα λαμπάδα αναβεις μην χαλάσει

Δημοσ.

Βάλε το καλώδιο και μία χαρά είσαι μετά από 4 χρόνια.

Τι να πουν και τα Razer δηλαδή που αν φτάσεις στην εγγύηση (ΑΝ) από εκεί και πέρα λαμπάδα αναβεις μην χαλάσει

Δεν εχει καλωδιο δυστυχως...Αστα να πανε δεν ξανα αγοραζω περιφεριακα τοσο ακριβα οσο για τα ραζερ ποτε δεν με συγκινησαν!

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι και ενσύρματο; Έχω το 7 και από όσο είχα δει τότε που το πήρα η μόνη διαφορά ήταν αυτή :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...