Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να δούμε πόσο καιρό θα πάρει να εγκαταλείψουν το curve...

Επειδή έχω τοποθετήσει curved τηλεοράσεις σε διάφορα σπίτια έχω να πω τα εξής. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ για δύο λόγους:

Πρώτον το καλύτερο σημείο για να βλέπεις είναι ακριβώς στο κέντρο και αυτό ακόμη δεν είναι τέλειο (κατά την προσωπική μου άποψη η διάσταση της εικόνας είναι περίεργη) και δεύτερο και σημαντικότερο είναι αδύνατο να ελέγξεις τις αντανακλάσεις στην οθόνη κυρίως αν έχεις παράθυρα από πίσω ή στο πλάι. Για κάποιο ηλίθιο λόγο οι κατασκευαστές φτιάχνουν τις οθόνες γυαλιστερές με αποτέλεσμα να λειτουργούν σαν ένα κοίλο κάτοπτρο που μεγεθύνει τα πάντα.

ΜΑΤ ρε παιδιά ήμαρτον, σε καθιστικό της βάζουμε και βλέπουμε και με φως όχι σε κινηματογράφο με απόλυτο σκοτάδι.

Δημοσ.
Έχει και χειρότερα φίλε, 1995 Philips Matchline 25άρα, 100 Hz, IDTV, 330,000 δρχ. προσφορά, επίσημα είχε 400,000!

Να το τερματίσω;

1980

80.000 Δραχμές το Video(vhs)

79.000 Δραχμές οικόπεδο στην Σαλαμίνα

• Like 4
Δημοσ.

Ρε αδερφια του insomnia πως θα γινει να την φερουμε. Ελλαδα???? Αντεε τα κινητά βρήκαμε τον τροπο με το τελωνειο...με την tv Όμως???? Όποιος ξέρει ας με απαντήσει....please......!!!!

Δημοσ.

Να το τερματίσω; 1980 80.000 Δραχμές το Video(vhs) 79.000 Δραχμές οικόπεδο στην Σαλαμίνα

"Να σου καεί το video"...βαριά κατάρα/βρισιά!

• Like 2
Δημοσ.

To πάνελ η Samsung και κατά τα άλλα είναι Xiaomi, δε μας χέζεις βρε κινέζε...

χαιρομαι που ξερεις πως δουλευει η αγορα.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε αδερφια του insomnia πως θα γινει να την φερουμε. Ελλαδα???? Αντεε τα κινητά βρήκαμε τον τροπο με το τελωνειο...με την tv Όμως???? Όποιος ξέρει ας με απαντήσει....please......!!!!

Περιμένω τα foldable panels που θα χωράνε σε κουτί 20Χ30cm ! :-)

Στα σοβαρά τώρα, νομίζω δεν συμφέρει.

Τα μεταφορικά θα είναι πολλά (όγκος - εύθραστο), δεν ρισκάρεις να τη φέρεις με απλό ταχυδρομείο, το τελωνείο θα σου βγει λίγο πιο πάνω από το να πλήρωνες ΦΠΑ εδώ,

συν ότι θα ταλαιπωρηθείς αν πάθει κάτι.

Δημοσ.

Για να δούμε πόσο καιρό θα πάρει να εγκαταλείψουν το curve...

Στοίχημα ότι αργότερα θα βγει η ανάποδα καμπυλωτή τηλεόραση,και θα λένε τα καλύτερα λόγια;

• Like 1
Δημοσ.
σε τι ειναι χρησιμη μια οθονη κυρτη απο μια επιπεδη;

Σε τι είναι χρήσιμο το lg flex από ένα άλλο επίπεδο τηλέφωνο;

Δημοσ.

Ενω οταν βλεπουμε ειδησεις για τη Nasa,ενδιαφερεσαι αμεσα γτ ετοιμαζεις ταξιδι για το διαστημα?

Πολυ χρησιμη ειδηση προφανως!

Βέβαια απ την άλλη όταν και εσύ για να πεις αυτό που θες, συγκρίνεις μια είδηση για την επιστήμη με μια είδηση για ένα καταναλωτικό προϊόν, δεν πας καθόλου πίσω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...