leon777 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Θελω να μου προτεινετε κατι οικονομικο για χρονια ειχα το logitech g4000 καο ηταν πολυ καλο για τα λεφτα του τωρα ομως εχει καποια προβληματα και λεω να το αλλαξω το ιδιο δεν μπορω να το βρω πουθενα.. Για πληκτρολογιο και το πιο απλο τυπου microsoft δεν με πειραζει μεχρι στιγμης αρκςι να ειναι οικονομικο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 το Budget περιπου?φανταζομαι η χρηση ειναι απλη καθημερινη?η παιζεις και κανα παιχνιδι?
bandicoot92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Φίλε μου εγω πήρα το CM octane και είναι τούμπανο.Πανέμορφο με 7 χρώματα φωτισμού ( και το πόντικι) και αξιόπιστο,μπορεις να διαβάσεις και τα reviews του.Πρόσεχε μην πας στο devastator γιατι έχει θέμα το ποντίκι του,χαλάει η ροδέλα.
leon777 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Η χρηση θα ειναι απλη και απο παιχνιδια μην φανταστεις fps ποιο πολυ mmo αντε και assassin creed Το cm octane ακριβο πιστευω ελεγα μηπως με κανα 30αρι βολευτω και με τα 2
jokerakias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Sharkoon skiller Sharkoon shark force Το μπελά μου δε γράφω greeklish
bandicoot92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Η χρηση θα ειναι απλη και απο παιχνιδια μην φανταστεις fps ποιο πολυ mmo αντε και assassin creed Το cm octane ακριβο πιστευω ελεγα μηπως με κανα 30αρι βολευτω και με τα 2 Γνωμη μου καλυτερα να βάλεις ενα 20 αρικο παραπάνο και να σου κρατησει παραπάνο,και εγω για 30αρι πήγαινα αλλα ολα τα reviews με βγαλαν στο octane.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα