Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κουράσει αυτή η δικαιολογία. Έχεις ζήσει με phablet, να δεις πως είναι; Πραγματικά δεν υπάρχει γυρισμός.

Το δικό μου δεν θεωρείται phablet (Meizu MX4) αν και φλερτάρει με την ταμπέλα και το μέγεθος είναι το μοναδικό ουσιαστικό πράγμα που ακόμα με ενοχλεί 1.5 χρόνο μετά. Ναι μεν το ευχαριστιέμαι στην αναπαραγωγή βίντεο και ανάγνωσης αλλά στην γενικότερη καθημερινή χρήση με ενοχλεί και δεν έχω τίποτα μικρά χέρια. 5.4" όμως είναι 5.4" και συνεπώς υπάρχει μέγεθος. Το επόμενο μου τηλέφωνο όποιο και αν είναι συνειδητά θα το πάρω μικρό ή έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να κρύβει μέγεθος και να είναι πρακτικό. Θα θυσιάσω πολλά για χάρη της γενικότερης πρακτικότητας.  

Δημοσ.

Το δικό μου δεν θεωρείται phablet (Meizu MX4) αν και φλερτάρει με την ταμπέλα και το μέγεθος είναι το μοναδικό ουσιαστικό πράγμα που ακόμα με ενοχλεί 1.5 χρόνο μετά. Ναι μεν το ευχαριστιέμαι στην αναπαραγωγή βίντεο και ανάγνωσης αλλά στην γενικότερη καθημερινή χρήση με ενοχλεί και δεν έχω τίποτα μικρά χέρια. 5.4" όμως είναι 5.4" και συνεπώς υπάρχει μέγεθος. Το επόμενο μου τηλέφωνο όποιο και αν είναι συνειδητά θα το πάρω μικρό ή έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να κρύβει μέγεθος και να είναι πρακτικό. Θα θυσιάσω πολλά για χάρη της γενικότερης πρακτικότητας.  

Για την ιστορια παντως Phablet θεωρειται.Ενταξυ μπορει phablet να λεμε τα περισσοτερα κινητα απο 5.5ιντσες μονο και μονο σαν ποικιλια,αλλα και οι 4 ιντσες ειναι μεγαλες.

Εμενα προσωπικα εχουν περασει απο τα χερια μου το Lumia 1520 που πραγματικα ηταν απολαυση σε internet,video και email,sms κλπ αλλα σκετος μπελας στο να προσπαθησεις να μιλησεις στο τηλεφωνο.Ακομα και η θηκη flip case που του ειχα παρει του εδινε και αλλο ογκο και πραγματικα ενιωθα ενοχληση οταν ηταν να μιλησω πανω απο μισο με 1 λεπτο στο τηλεφωνο. Φυσικα αν δουλευα περισσοτερο το hands free θα βολευε περισσοτερο αλλα για τηλεφωνα απλα δεν.....

Οπως και τα Iphone 4.7ιντσων ειναι αστειο που δεν μπορεις να αξιοποιησεις ολη την οθονη ανετα με το ενα χερι οπως πολλοι κακως λενε λογω των bezzel που εχει το κινητο που στην ουσια μιλαμε για σχεδον ιδιες διαστασεις με το galaxy s6/s7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...