BACK12345 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, Ξερετε καμια καλλη εφαρμογη για κατεβασμα ταινιων και τραγουδιων που να ειναι ασφαλης και αξιοπιστη; Και δωρεαν βεβαια
vchristod84 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, Ξερετε καμια καλλη εφαρμογη για κατεβασμα ταινιων και τραγουδιων που να ειναι ασφαλης και αξιοπιστη; Και δωρεαν βεβαια Ogyoutube. Αυτή χρησιμοποιώ εγώ
BACK12345 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Aυτο κατεβαζει μονο απο το yt σωστα; Οποτε θα εχει τη μουσικη αλλα θα δυσκολευτω να βρω ταινιες... Ξερεις μηπως καμια που να μπορω να κατεβασω και ταινιες;
L0k0p0k013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Andstream και μετά μπαίνεις σε διάφορα site online ταινιων.
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 TubeMate οτι εχει σχεσει με το yt(και ταινιες απο yt). Μετα πας σε κανενα tTorrent,μTorrent κτλ. Και φυσικα σε παρανομα site με online movies.
BACK12345 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Mε το ogyoutube και το tubemate γινεται να κατεβασεις μονο ηχο για να πιανουν λιγοτερο χωρο τα τραγουδια πχ; Απο που μπορω να τα κατεβασω ασφαλη αυτα γιατι στο google εχει διαφορες σελιδες με download και δεν ξερω αν ειναι ολες αξιοπιστες
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Mε το ogyoutube και το tubemate γινεται να κατεβασεις μονο ηχο για να πιανουν λιγοτερο χωρο τα τραγουδια πχ; Απο που μπορω να τα κατεβασω ασφαλη αυτα γιατι στο google εχει διαφορες σελιδες με download και δεν ξερω αν ειναι ολες αξιοπιστες Αν θες μπορεις να κατεβασεις εναν μετατροπεα και απο βιντεο να τα κανεις mp3.Η αλλιος κατεβασε το Videoder http://www.doctorandroid.gr/2016/02/videoder-youtube.html?m=1 και το Peggo http://www.doctorandroid.gr/2015/11/youtube-mp3-peggo.html?m=1 που τα κανουν αυτοματα αλλα να ξερεις οτι δεν τα εχω δοκιμασει.
BACK12345 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 τωρα εχω κατεβασει με torent μια ταινια στο pc, μαζι με υποτιτλους, γινεται να την στειλω καπως στο smartphone? αμα τη στειλω με dropbox μετα θα μπορει να παιξει στο τηλεφωνο; εντιτ: δεν ξερω αμα εχει σημασια αλλα η ταινια ειναι ΜΡ4 και οι υποτιτλοι SRT
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Πιστευω θα παιξει. Οι υποτιτλη με την ταινια να εχουν το ιδιο ονομα και στο τελος να λενε SRT. Αναλογα τη player εχεις. Στειλε ξεχωριστα την ταινια και τους υποτιτλους. Ο MX Player Pro θα σου κανει την δουλεια. Οσο για να το στειλεις ενας γρηγορος τροπος ειναι το SHAREit: File Transfer,Sharing
BACK12345 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Πιστευω θα παιξει. Οι υποτιτλη με την ταινια να εχουν το ιδιο ονομα και στο τελος να λενε SRT. Αναλογα τη player εχεις. Στειλε ξεχωριστα την ταινια και τους υποτιτλους. Ο MX Player Pro θα σου κανει την δουλεια. Οσο για να το στειλεις ενας γρηγορος τροπος ειναι το SHAREit: File Transfer,Sharing Eυχαριστω πολυ Οι υποτιτλοι εχουν ιδιο ονομα με srt στο τελος οπως λες,και θα κανω οσα μου ειπες και ελπιζω να παιζει
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ετσι εκανα και εγω και παιζανε. Αν και εδω που τα λεμε οταν ειχα και γω το pc ετσι ηταν,οποτε δεν εχει αλλαξει και τιποτα. Αν βρεις θεμα εδω ειμαστε.
BACK12345 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το εστειλα απο ενα account στο dropbox σε ενα δευτερο account στο κινητο, οι υποτιτλοι ειναι κομπλε, αλλα ο ηχος εχει ξεσυγχρονιστει Με τον mx player το παιζω αλλα με τον απλο οχι τον προ
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το pro δεν εχει διαφημισεις. Μηπως δεν ειναι οι σωστοι υποτιτλοι,γιατι βγαζουν αρκετους και καμια φορα δεν συγχρονιζονται αν δεν ταιριαζουν ητε με τους υποτιτλους ή με τον ηχο. Καλα γιατι δεν τα βλεπεις Online? Εγω τα παρατησα και τα βλεπω ετσι τωρα.
BACK12345 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το pro δεν εχει διαφημισεις. Μηπως δεν ειναι οι σωστοι υποτιτλοι,γιατι βγαζουν αρκετους και καμια φορα δεν συγχρονιζονται αν δεν ταιριαζουν ητε με τους υποτιτλους ή με τον ηχο. Καλα γιατι δεν τα βλεπεις Online? Εγω τα παρατησα και τα βλεπω ετσι τωρα. Θελω να τα κατεβαζω για να μπορω να βλεπω σε κανα ταξιδι κλπ, και νομιζω κατεβασμενα εχουν και καλυτερη ποιοτητα Οι υποτιτλοι ειναι ενταξει, ο ηχος ακουγεται σε λαθος στιγμη, δηλαδη ακουγεται η ατακα πρωτα και μετα απο 1 δευτερολεπτο βλεπεις τον ηθοποιο να ανοιγωκλεινει το στομα του εντιτ: Καταλαβα τι γινεται, μωλις πρωτοανοιγω την ταινια η εικονα παγωνει για 1 δευτερολεπτο αλλα ο ηχος συνεχιζει κανονικα και ετσι σε ολη την ταινια ο ηχος προειγηται Πως ομως μπορω να το λυσω αυτο; Το κανει με ολα τα βιντεο αυτο, και με αυτα που εχω τραβηξει εγω
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δες αν ο mx player εχει στης ρυθμισεις οταν ανοιγη η ταινια αυτοματα να μπαινουν και η υποτιτλοι. Νομιζω κατι τετοιο εχει. Ψαχτω λιγο γιατι δεν θυμαμε και πολλα. Οπως σου ειπα τα εχω παρατησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα