Nikolaosx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αν κατεβάσω την 9.3 σε iPhone 4s θα λαγκάρει;Ευχαριστώ.
UncleKim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ναι, αλλά το χειρότερο είναι οτι θα θέλεις 4 φορτίσεις την ημέρα (υπερβολή, αλλά κατάλαβες τι εννοώ) λόγω άθλιας διαχείρισης μπαταρίας. Γνώμη μου : ΜΗΝ το κάνεις.
Nikolaosx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και πότε θα σβηστεί η ένδειξη για αναβάθμιση;
UncleKim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω οτι θα σβηστεί. Καλύτερα να ζήσεις με αυτό, παρά να κάνεις την αναβάθμιση
SaFiS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αν είσαι ήδη σε 9.x κάντην μιας και θα βελτιωθεί λίγο η χάλια συμπεριφορά του 4s. Αν είσαι σε παλιότερη έκδοση, μείνε εκεί...
constanina ts Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγώ που την έκανα την αναβάθμιση σε 4s και την πάτησα -πραγματικά, θέλει δυο φορτίσεις τη μέρα!- τι κάνω; Μπορώ να κάνω downgrade;
dimips Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγώ που την έκανα την αναβάθμιση σε 4s και την πάτησα -πραγματικά, θέλει δυο φορτίσεις τη μέρα!- τι κάνω; Μπορώ να κάνω downgrade; Μάλλον χρειάζεται μέσω itunes να κάνεις upgrate and restore το 4s σου. Αυτό κατεβάσει εκ νέου την έκδοση 9.3 και στη περνάει στο κινητό σου. Θα χάσεις τα πάντα απ το κινητό σου σώσε στο pc ή σε cloud ότι σου χρειάζεται ή κάνε backup. Αρχικά βέβαια, προσπάθησε επίσης να το κάνεις κι ένα απλό reset τη συσκευή μήπως και στρώσει αλλά δύσκολα. Αυτό το κάνεις πατώντας τα εξής: Press and hold the Sleep/Wake button Press and hold on the Home button Keep holding both buttons until the display turns off and back on with Apple logo on it
Nikolaosx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Έχω την 9.2Διάβασα στο άρθρο που έχει στην αρχική σελίδα πως μπορούμε να την κατεβάσουμε μέσο iTunes. Πάλι θα κολλάει;
mobile_32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 μένα που μου λέει οτι έχει γίνει λήψη του και με ρωτάει συνέχεια αν θέλω να κάνω εγκατάσταση??????
dimips Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Θα κάνει νεο update σύντομα η Apple. Αναγνώρισε το πρόβλημα σε συσκευές 4s και 5. Υπομονή.
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ενδεχομενως και τωρα να γινεται να γυρισεις σε 9.2.1 πρεπει να την υπογραφει ακομα η Apple. Αλλα για να γινει αυτο πρεπει να κατεβασετε χειροκινητα το ispw της 9.2.1 που αντιστοιχει στην συσκευη σας, και να το περασετε μεσω restore (itunes).
constanina ts Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Dimips, σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Έκανα restore και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Τώρα όντως υπομονή για καινούριο update!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα