spacemonkey Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σας, μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει (απ οσο ξερω οχι) / θα βγει κανενα παιχνιδι τενις για το ps4 τυπου virtua tennis/wimbledon ? Τhanks!
spacemonkey Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν μπορω να βρω καποιο απο τα 2 στο psn. Aν βρεις τιποτα στειλε μου ενα λινκ Ευχαριστω!!!
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 δεν υπάρχει τιποτα και δεν εχει ανακοινωθει τιποτα! η ελπιδα πεθαινει τελευταια! 1
dimyok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ναι τιποτα .Κατι ειδα για grand slam 2 σε κανα χρονο , να υποθεσω οτι ιαπωνες και αμερικανοι δεν γουσταρουν καθολου το τεννις στο PS4 .
spacemonkey Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ουτε καν φιλος του αθληματος δεν ειμαι αλλα κριμα γιατι εχουν πολυ πλακα...αυτο και ενα παιχνιδι με snowboarding περιμενω ποσο καιρο....ααα ρε φουστη, τα ειχαμε με τη σεσουλα σε Ps2 (+ps3) και τωρα κανουμε κρα...
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 εγω θυμαμαι το smash court tennis στο psone που ειχε κατι ωραια mini games οπως ενα που επαιζες με εναν φιλο και ειχατε βομβα αντι για μπαλάκι (η οποια εσκαγε βεβαια σε καποιον ατυχο ). δεν πονταρε βεβαια στον ρεαλισμο το παιχνιδι αλλα ηταν ενα απο τα πιο εθιστικα τοτε (πονταρε βεβαια και στο ονομα της Anna Kournikova που ειχε στο εξωφυλλο!). πραγματικα αξιζε τα λεφτα του γιατι ειχε πολλες επιλογες και ηταν προσεγμενος τιτλος. από εκεί και μετα εχω παιξει ενα virtua tennis και ενα top spin! snowboard ναι και εγω θα ηθελα. αλλά όχι sim. κατι σε ssx. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα