kataramenos32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ετοιματζιδικες καρκινιες και υποτιθεμενη αξιοπιστια. Αν τα κομματια ειναι ποιοτικα και το pc στημμενο απο ανθρωπο που ξερει προβληματα δεν θα βγαλει εκτος της περιπτωσης ελλατωματος απο το εργοστασιο. Θα το σκεφτεις και θα το σκεφτεις... Τιποτα δεν θα σκεφτεις γιατι απο την αρχη ειχες αποφασισει τι θα παρεις. Το καλο της υποθεσης σε περιπτωσεις σαν εσας ειναι οτι μας προσφερετε και λιγο θεαμα . Ευχομαι να μπορουσα να ερθω εκει που βρισκεσαι με ενα pc φτιαγμενο κομματι κομματι και να δω τον hp σου να ξεφτιλιζεται. Καλοριζικο και καλοδουλευτο οτι και να παρεις 2
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 εκατσα και διαβασα τα παντα. εχω εναν κολλητό που ειναι ιδιος με εσενα. του λεω, τσαλου, μην παρεις λαπτοπ, θα κλαις τα λεφτα σου. 1000 ευρω πεταμα, 2μιση χρονια μετα καπουτ. τωρα του λεω μην παρεις smartphone με 4gb usable μνημη, παει και παιρνει με 4gb. περναει 2 games, καπουτ η μνημη. το σπαστικο ποιο ειναι στην ιστορια και ηθελα να του ριξω μπουνια στο στομαχι και τις δυο φορες; με ρωτησε και τις δυο φορες τι να παρει, και τελικα εκανε του κεφαλιου του. πραγματικα δεν καταλαβαινω ουτε εσενα, αλλα ουτε και τον φιλο μου. αυτο απο μενα, 2
Virus200 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ετοιματζιδικες καρκινιες και υποτιθεμενη αξιοπιστια. Αν τα κομματια ειναι ποιοτικα και το pc στημμενο απο ανθρωπο που ξερει προβληματα δεν θα βγαλει εκτος της περιπτωσης ελλατωματος απο το εργοστασιο. Θα το σκεφτεις και θα το σκεφτεις... Τιποτα δεν θα σκεφτεις γιατι απο την αρχη ειχες αποφασισει τι θα παρεις. Το καλο της υποθεσης σε περιπτωσεις σαν εσας ειναι οτι μας προσφερετε και λιγο θεαμα . Ευχομαι να μπορουσα να ερθω εκει που βρισκεσαι με ενα pc φτιαγμενο κομματι κομματι και να δω τον hp σου να ξεφτιλιζεται. Καλοριζικο και καλοδουλευτο οτι και να παρεις το οξύμωρο της υπόθεσης είναι γιατί συνεχίζεται thread 8 σελίδων για κάτι που έχει ήδη αποφασίσει από την αρχή διότι όταν σου προσφερονται στα λεφτά που ζητάς 3 φόρες καλύτερες συνθέσεις σε ότι ζητάει και πάλι κάτι φταίει κτ δεν πάει καλά λολ
alexisgav Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια γιατι δεν εχει κλεισει το θρεντ ακομα?Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ts εχει κατασταλαξει ηδη για το τι θα κανει.Δεν καταννοω καν την υπαρξει του αφου δεν δεχεται καν της προτασεις των συμφορουμιτων!
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια γιατι δεν εχει κλεισει το θρεντ ακομα?Ειναι ξεκαθαρο οτι ο ts εχει κατασταλαξει ηδη για το τι θα κανει.Δεν καταννοω καν την υπαρξει του αφου δεν δεχεται καν της προτασεις των συμφορουμιτων! Λέγοντας "να κλεισει" εννοείς να κλειδώσει? Τα θέματα δεν κλειδώνουν παρά μόνο λογω ειδικών συνθηκών. 1
alexisgav Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Οταν λεω κλεισει εννοω να σταματησουν οι απαντησεις... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από alexisgav 2
Χρήστος15 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Τσάμπαν κόπος. Αφού το παιδί είναι φυν της φίρμας.
thelos257 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τσάμπαν κόπος. Αφού το παιδί είναι φυν της φίρμας. Καλημερα της φιρμας ειστε εσεις που κανετε τους εξυπνακες. Η αποφαση μου μενει σταθερη και αν το αγορασω σημερα αυριο η τελος του αλλου μηνα θα το αγορασω.
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλημερα της φιρμας ειστε εσεις που κανετε τους εξυπνακες. Η αποφαση μου μενει σταθερη και αν το αγορασω σημερα αυριο η τελος του αλλου μηνα θα το αγορασω. Κανενας δεν εκανε τον εξυπνακα,οτι και αν σημαινει αυτο.Το οτι ξερουμε 5 πραγματα παραπανω για τα pc δεν μπορεις να το αμφισβητησεις ουτε εσυ ουτε κανενας.Εσυ μας κανεις τον εξυπνο που ενω εχει καταλαβει ολο το φορουμ οτι δεν εχεις ιδεα εσυ παλι προσπαθεις να πεισεις οτι ξερεις
thelos257 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κανενας δεν εκανε τον εξυπνακα,οτι και αν σημαινει αυτο.Το οτι ξερουμε 5 πραγματα παραπανω για τα pc δεν μπορεις να το αμφισβητησεις ουτε εσυ ουτε κανενας.Εσυ μας κανεις τον εξυπνο που ενω εχει καταλαβει ολο το φορουμ οτι δεν εχεις ιδεα εσυ παλι προσπαθεις να πεισεις οτι ξερεις @kataramene δεν το ειπα για ολους απλος για τον αποπανω μιλησα που μου την εσπασε και εξαλλου εφοσον με βολευει εμενα προσωπικα αυτο το pc εσεις τι προβλημα εχετε θα το χρεισιμοποιηειται εσεις τιποτε για καθημερινες εργασιες σας ή θα παιζετε παιχνιδια πανω του ή ξερω γω τι αλλο ; Αφου το αποφαφησα θα το παρω σημερα το απογευμα ή αυριο το πρωι και θα ανεβασω και φωτογραφιες κλπ απο το κουτι τον πυργο το πως ειναι απο μεσα του και ολα και αν ειστε ετσι θα δειτε οτι θα τραβα και το gta v οπως και αν το τραβα με χαλια γραφικα δεν με χαλαει καθολου αλλα ειναι απαραδεχτο για μενα με 4GB που εχει αυτη η καρτα να μην το παιζει ετσι θα το κοτσαρω για να δω. 1
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αφού είχες πάρει την απόφαση σου από την αρχή γιατί ρώτησες στο forum;
alexisgav Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αγορι μου παρε το pc της αρεσκειας σου,εξαλλου ισως και να καλυπτει τις αναγκες που εχεις,εμεις το μονο που θελουμε να σου τονισουμε ειναι οτι θα μπορουσες να στησεις μηχανημα εφαμιλης δυναμης με πολυ λιγοτερα λεφτα! 2
thelos257 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αγορι μου παρε το pc της αρεσκειας σου,εξαλλου ισως και να καλυπτει τις αναγκες που εχεις,εμεις το μονο που θελουμε να σου τονισουμε ειναι οτι θα μπορουσες να στησεις μηχανημα εφαμιλης δυναμης με πολυ λιγοτερα λεφτα! Το γνωριζω παιδια και σας ευχαριστω και για τον χρονο σας και για ΟΛΑ. Το εχω γορασει ηδη θα το κατεβασω απο το αυτοκινητο να κανω unboxing video images και ολα. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το γνωριζω παιδια και σας ευχαριστω και για τον χρονο σας και για ΟΛΑ. Το εχω γορασει ηδη θα το κατεβασω απο το αυτοκινητο να κανω unboxing video images και ολα. Να μας στειλεις το λινκ να το δουμε κι εμεις μολις το ανεβασεις καλοριζικο. 2
thelos257 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Να μας στειλεις το λινκ να το δουμε κι εμεις μολις το ανεβασεις καλοριζικο. Οι φωτο και περιγραφη θα ανεβουν Σπυρο μου σε ξεχωριστο θεμα εδω οπως επισης και το βιντεο στο φακεβοοκ μου αλλα και youtube. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα