Whitefanged Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Όχι ρε αδερφάκι, καλή καρδιά. Είναι που, ντε και καλά, άμα κάποιος μας τα λέει περιέργα πρέπει να είναι troll. Καμμιά φορά δεν είναι έτσι όμως. Συγγνώμη απο μένα πάντως. Υπολογιστή να πάρεις όποιον σου κάνει κέφι και γουστάρεις. Αν θες πάντως λάβε υπ'όψην τις προτάσεις των συμφορουμιτών και δεν θα χάσεις. 5
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Όχι ρε αδερφάκι, καλή καρδιά. Είναι που, ντε και καλά, άμα κάποιος μας τα λέει περιέργα πρέπει να είναι troll. Καμμιά φορά δεν είναι έτσι όμως. Συγγνώμη απο μένα πάντως. Υπολογιστή να πάρεις όποιον σου κάνει κέφι και γουστάρεις. Αν θες πάντως λάβε υπ'όψην τις προτάσεις των συμφορουμιτών και δεν θα χάσεις. Εγινε φιλε μου να σαι καλα θα σκεφτω σοβαρα και τις προτασεις σας και θα επιλεξω αναλογα με το τι θελω. 5
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εγινε φιλε μου να σαι καλα θα σκεφτω σοβαρα και τις προτασεις σας και θα επιλεξω αναλογα με το τι θελω. Δηλ. το 1ο που σου είπε ο καθηγητής ή το 2ο?
Virus200 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Τοτε μου λες για ποιο λογο ανοιξες το θεμα???Μαρεσει που μου ηθελες και προτασεις απο Amazon οταν ουτε απο το Eshop της Κυπρου δεν σε ενδιαφερει να αγορασεις υπολογιστη κομματι κομματι και να στον συναρμολογησουν αυτοι. Θα ελεγα τωρα τιποτα και για τις σπουδες και το επιπεδο γνωσεων αλλα τελος παντων. Ερχεται ενας ο οποιος δεν γνωριζει απο υπολογιστες να ζητησει γνωμη απο αλλους μονο και μονο για να καταληξει οτι θα παρει το Pc το οποιο του λενε ολοι να μην παρει και κοιταζε εξ αρχης. Και δεν ειναι το θεμα να τρεχει το GTA.Θα το παιξεις το παιχνιδακι σου με χαλια γραφικα. Το θεμα ειναι οτι για 1000ευρω παιρνεις υπολογιστη με χαλια ποιοτητα κατασκευης κουτιου,χωρις ψυξη επεξεργαστη,με τροφοδοτικο ανωνυμο της πλακας,χωρις SSD,και με μητρικη που ουτε καν αναγραφονται τα στοιχεια της. Και μαρεσει που γραφεις κιολας '' οτι ρωταω γνωμες δεν σημενει οτι θα τις υπακουσω σαν κανονες απλος ρωταω για περισσοτερη ενημερωση.'' Και ολοι σου λενε το ιδιο πραγμα και παρολο που πρεπει να ακουσεις τις γνωμες τριτων επειδη ακριβως δεν γνωριζεις οπως λες,και επειδη ακριβως επιμενεις κιολας για τα ετοιμα κουτια ή βαλτος/τρολλ εισαι και το κανεις επιτηδες ή μια αλλη κατηγορια που δεν θελω να μπω σε χαρακτηρισμους γιατι θα φαω(και με το δικιο τους)ban στο forum. Παρε οτι σε ευχαριστει η ψυχη σου και ας κλεισει το θεμα γιατι παρατραβηξε το κακο. Δηλαδη θα πληρωσεις ενα επεξεργαστη 300ευρω στην ουσια 1000ευρω(αντε πες και 100-150 ευρω και τα υπολοιπα του υπολογιστη γιατι παραπανω δεν πιανουν στου κουφού την πόρτα παρτην πόρτα και φύγε λένε επίσης στο χωριό μου. απορώ με την υπομονή σας παιδιά
thelos257 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δηλ. το 1ο που σου είπε ο καθηγητής ή το 2ο? Καλημερααααααααααααααα bLUE το πρωτο ειναι καλυτερο απο το δευτερο μου ειπε κανει για ηχογραφησεις encoding.
turbat0s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μάριε καλημέρα! Οι συμφορουμίτες προσπαθούν να σου πούν ότι ναι μεν το pc κάνει τη δουλειά που το θες, αλλά πρόκειται για γίγαντα με πήλινα πόδια. Μην ψαρώνεις από τον επεξεργαστή, τα υπόλοιπα parts είναι του κιλού. Καλές αγορές!
Kris_Lyn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό που σου λένε όλοι είναι ότι αυτό το pc που σκέφτεσαι να αγοράσεις, εκτός από πολύ κακό συνδυασμό κομματιών, είναι και άδικα υπερκοστολογημένο! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα κι αν θέλεις αυτά τα συγκεκριμένα κομμάτια που έχει αυτό το πισί, μπορείς να τα πάρεις πολύ πιο φθηνά, επιλέγοντάς τα ξεχωριστά από κάποιο κατάστημα, χωρίς να χρειαστεί να το συναρμολογήσεις. Ορίστε ένα παράδειγμα: http://i.snag.gy/T4bdR.jpg (Οι τιμές είναι από e-shop Κύπρου). Η συναρμολόγηση είναι δωρεάν, αλλά ακόμα κι αν κόστιζε όπως λες αυτά τα έξτρα 30€, πάλι θα έβγαινε πιο φθηνά συνολικά. Εν ολίγοις γλιτώνεις κοντά στα 200€, απλά και μόνο επιλέγοντας τα ίδια κομμάτια χωριστά και ζητώντας δωρεάν συναρμολόγηση. Φυσικά αν επιλέξεις τα κομμάτια ξεχωριστά, δεν αξίζει να βάλεις αυτά που έβαλα στη φωτογραφία, έχουν αναφερθεί συνθέσεις που θα σε καλύψουν. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από Kris_Lyn
thelos257 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Παιδια σας καταλαβενω αλλα εχω εμπιστοσυνη στα ετοιμα pc πλεον ηδη εκανα το λαθος μια φορα το 2009 και παραγγιλα προσαρμορμενο υπολογιστη και ολο προβλημα ειχε ας μην το κουραζουμε το θεμα αλλο και ας κλεισει το θεμα εδω αφου πειρα την αποφαφη μου και ειμαι κεφαλι αγυριστο που λεμεν δεν θα αλλαξω γνωμη δεν μετανιωνω για την αγορα μου που θελω να κανω και θα το αγορασω την τριτη ή την τεταρτη να τελιωνει ιστορια αφου το θελω τοσο πολυ χαλαδι τα 1000 ευρω δεν με νοιαζει αυτο που ξερω ειναι οτι θα ναι HP θα κανω την δουλεια μου ανετα χωρις προβλημα θα χει recovery partition οπως ολα τα ετοιμα pc με προγραμματα κλπ ολα κομπλε για μενα απο πλευρας μου το εκτιμω αλλα η αποφαφη παρτηκε ηδη δεν υποχωρω. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλευες σας στο μελλον ισως σας ακουσω. 1
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Παιδια σας καταλαβενω αλλα εχω εμπιστοσυνη στα ετοιμα pc πλεον ηδη εκανα το λαθος μια φορα το 2009 και παραγγιλα προσαρμορμενο υπολογιστη και ολο προβλημα ειχε ας μην το κουραζουμε το θεμα αλλο και ας κλεισει το θεμα εδω αφου πειρα την αποφαφη μου και ειμαι κεφαλι αγυριστο που λεμεν δεν θα αλλαξω γνωμη δεν μετανιωνω για την αγορα μου που θελω να κανω και θα το αγορασω την τριτη ή την τεταρτη να τελιωνει ιστορια αφου το θελω τοσο πολυ χαλαδι τα 1000 ευρω δεν με νοιαζει αυτο που ξερω ειναι οτι θα ναι HP θα κανω την δουλεια μου ανετα χωρις προβλημα θα χει recovery partition οπως ολα τα ετοιμα pc με προγραμματα κλπ ολα κομπλε για μενα απο πλευρας μου το εκτιμω αλλα η αποφαφη παρτηκε ηδη δεν υποχωρω. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλευες σας στο μελλον ισως σας ακουσω. Αυτό δεν μπορούσες να το πείς απο την αρχή? Θα σου έλεγαν όλοι μεγεια και δεν θα πρότειναν κάτι άλλο ..... 2
turbat0s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 χαλαδι τα 1000 ευρω δεν με νοιαζει αυτο που ξερω ειναι οτι θα ναι HP θα κανω την δουλεια μου ανετα χωρις προβλημα θα χει recovery partition οπως ολα τα ετοιμα pc με προγραμματα κλπ ολα κομπλε για μενα Μάριε καλοδούλευτο το μηχανάκι σου. Η συγκεκριμένη αγοραστική νοοτροπία, συνήθως, υποδηλώνει καταναλωτή που δεν πολυκατέχει το αντικείμενο και απλά ψωνίζει ό,τι του πασάρουν. Από το αντικείμενο των σπουδών σου, θεωρούσα ότι έχεις ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Όπως και να ΄χει μεγειά και περιμένουμε φώτος από το νέο σου μηχανάκι! 2
zacharis1955 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αυτό δεν μπορούσες να το πείς απο την αρχή? Θα σου έλεγαν όλοι μεγεια και δεν θα πρότειναν κάτι άλλο ..... Ετσι αρέσει στον Μάριο, να ρωτάει αφού έχει αποφασίσει, γούστο του θα γίνουμε? 6
thelos257 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Να στε καλα παιδια να δουμε ποτε θα το αποτκησω ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα