djuan1988 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μου αρέσει που κάποιοι έχουν το κουράγιο και απαντούν ακόμη σε κάποιον που κατά 99, 9 % είναι τρολ. 2
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μου αρέσει που κάποιοι έχουν το κουράγιο και απαντούν ακόμη σε κάποιον που κατά 99, 9 % είναι τρολ. τρολ ; δεν το καταλαβα αυτο για ξανα πες το.
zacharis1955 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 τρολ ; δεν το καταλαβα αυτο για ξανα πες το. Ρε Μάριε, όλοι προσπαθούν εδώ και τρείς μέρες να σου εξηγήσουν ότι θα πετάξεις τα λευτά σου με αυτά που προτίθεσαι ν' αγοράσεις αυτό είναι όλο, δέξου ότι υπάρχουν και κάποιοι που γνωρίζουν καλύτερα το θέμα και όλα θα πάνε καλά! Φιλικά, Ζαχαρίας... 2
thor777 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Απο οτι εχω καταλάβει πιστεύεις οτι αξίζει να δώσεις 250-300 ευρώ για να έχεις ένα κουτάκι που θα έχει πάνω το σήμα HP, προσάθησε να το βγάλεις αυτό απο το μυαλό σου. Κάνε μια σύνθεση απο το eshop οπου η συναρμολόγιση είναι δωρεάν και θα έχεις ενα καλύτερο μηχάνημα με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα. Σαν βάση το Innovator δεν είναι κακό αν εξαιρέσουμε το τροφοδοτικό και την κάρτα γραφικών που θέλουν αλλαγή, οπως χρειαζεται και μια προσθήκη ssd. Οπως και να έχει πες ενα ευχαριστώ τα παιδια που προσπαθούν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς και οποιο μηχάνημα και να πάρεις καλοδούλευτο 1
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Να και η απαντηση του καθηγητη του πανεπιστιμειου μου: Εγω θα επερνα το 1ο ... Γενικώς εχει καλύτερα χαρακτηριστικά ... Παρότι το 2ο εχει λιγο πιο γρήγορο επεξεργαστή το 1ο εχει καλύτερη κάρτα γραφικών όπου εσένα σε ενδιαφέρει επειδη κανείς ηχογραφήσεις και μοντάζ (δεν ειναι μονο για παιχνίδια η κάρτα γραφικών) Με αφού εσυ δεν το θέλεις για το GTAV ... Αλλα με έτσι χαρακτηριστικά που εχει μια χαρα θα παίζει και το GTAV Καθαρη και απλη χωρις πολλα πολλα. Με ενδιαφερουν ηχογραφησεις και μονταζ περισσοτερο και δεν ειναι μονο για παιχνιδια οι καρτες γραφικων που ανοιγετε το στομα σας εδω μεσα και λετε οτι να ναι και μια χαρα θα τρεχει το GTA V.
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 αυτό με το πανεπιστίμιο και την ορθογραφία με ξεπερνάει... 1
turbat0s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σε ποιά σχολή είσαι φίλε Μάριε? Τί μάθημα διδάσκει ο καθηγητής?
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σε ποιά σχολή είσαι φίλε Μάριε? Τί μάθημα διδάσκει ο καθηγητής? Κυπριακο πανεπιστιμειο. Διδασκει απο λειτουργικα συστηματα μεχρι και δικτυα και εποικοινωνιες. Ειναι τεχνικος η/υ και δικτυων οπως και εμενα με το καλο τον μαιο περνω το διπλωμα
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πλεον δεν ξερω αν ειναι ''περιπτωση '' η τρολ. well played φτανεις σε επιπεδα οροκου σακι ( βασικα τον ξεπερασες ουτε αυτος δεν θα ελεγε τετοια ) Καλα ρε φιλε εσυ τι προβλημα εχεις ; Δικια μου επιλογη ειναι οχι δικια σου αντε και σε μια ωρα αν θελησω να παρω αυτα που μ προτινατε ο ανθρωπος θα με βοηθησει να τον στησω κιολας αλλα αλλη η χαρη του εργοστασιακου. Μεχρι να τον αγορασω με το καλο ειτε τον HP ειτε τον αλλον απο το eshop cy ξανα μιλαμε εδω θα μαστε δεν θα χαθουμε αντε καλη βραδια μεχρι τοτεεεεεεεεεεε που ισως παρω τον HP αφου τον θελω τοσο πολυ και μπηκε μεσα μου.
Alex21121988 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αφήστε το ρε να πάει στην ευχή..(για να μην πω και τίποτα άλλο) Αφήστε το thread να πεθάνει από μόνο του με την ησυχία του.. 2
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τελευταία φορά που πέρασα απέξω από πανεπιστήμιο δεν λειτουργούσαν ακριβώς έτσι οι έδρες των σχολών. Βέβαια υπάρχουν και Κυπριακά Ιδρύματα που στέλνεις φώτο και απολυτήριο λυκείου παρέα με ένα έμβασμα και σου στέλνουν τον τίτλο σπίτι. Εκτός αν νιώθει άσχημα ο μπαμπάς και σε βάλει να πάς με το ζόρι. Αυτό ή μπερδεύεις την γαλακτοκομική σχολή Αγίας Νάπας με πανεπιστήμιο. Επί του θέματος, pc μη πάρεις, είσαι αρκετά έξυπνος να κάνεις όλους τους υπολογιμούς μόνος σου. Να το λαβω σαν ειρωνικο σχολιο αυτο που ειπες εσυ ; Δεν καταλαβα ρε φιλε στην τελικη εγω θα βγω χαμενος αφου το θες ετσι θα το πω ετσι προβλημα μου καθαρο τοτε ας χτυπαω που δεν θα το χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο μετα δικο μ κεφαλι ειναι οποτε αντε γειαααααααααααααααα. και ναι θα πονταρω για ακομα μια φορα στον HP οτι και αν λετε δεν αλλαζω γνωμη με την καμιαν ομως και θα δειτε που θα παιζει το GTA V μια χαρα χωρις προβλημα. εδω το παιζω σε αυτο που εχω τωρα μια χαρα με χαμηλη αναλυση αν και δεν με χαλαει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα