tsofras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Θαυμάζω όλα τα παιδιά που συνεχίζουν την προσπάθεια. Φίλε μου καλή αγορά με το pc σου, δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις ότι όλοι για το καλό σου προσπαθούν να σου αλλάξουν γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μία ερώτηση σε ένα φορουμ αν δεν δέχεσαι καμία πρόταση 1
ChaniaExpress Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γεια σας εχω 1000 ευρω και θα επιθυμουσα να τα ξοδεψω ολα σε εναν ετοιμο υπολογιστη απο τον στεφανη που μου κανει και καλες τιμες αυτο το post ειναι για να δειξω ποσο σωστος ειμαι και για κανεναν αλλο λογο.Ειμαι σιγουρος οτι αυτο το pc θα τρεχει gta v στα high http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand+Theft+Auto+V&p_make=Intel&p_deriv=Core+i7-4790S+4-Core+3.2GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GT+730+v3+Asus+4GB+Edition&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements και το black ops 3 ειδικα http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=23183&game=Call+of+Duty%3A+Black+Ops+3&p_make=Intel&p_deriv=Core+i7-4790S+4-Core+3.2GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GT+730+v3+Asus+4GB+Edition&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements Με την εγγυηση του στεφανη αγοραζουμε εξυπνα και σε καλες τιμες.Ειδικα αυτη η gt 730 4gb ΠΑΡΑΚΑΛΩ θα μπορει να maxαρει witcher 3 1080p τι να λεμε τωρα....Βασικα με αυτο το συστημα ουτε το CALL OF DUTY 4 για να ξερειςδεν maxαρεις 60 fps...Εισαι ελευθερος να σπαταλησεις τα λεφτα σου(με την εγγυηση του στεφανη φυσικα ) οπου και οπως θες αλλα εγω δεν καταλαβα τον λογο που ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ τα παιδια και το forum εφοσον δεν λες να καταλαβεις.
Alex21121988 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ο λόγος που ανοίγετε topic και στο τέλος κάνετε του κεφαλιού σας είναι κάτι που με ξεπερνά κάθε φορά.. Σου έχουν προτείνει τα παιδιά λύσεις και το μόνο που διαβάζω είναι ότι δεν σκοπεύεις τελικά να το πάρεις άμεσα κτλ. Μέχρι να το πάρεις δηλαδή θα έχει βγει άλλη γενιά gpu ή και CPU οπότε θα μιλάμε φτου και από την αρχή; Τώρα να σου προτείνω και εγώ είναι ανούσιο αφού δεν βλέπω στο τέλος να ακούς κανέναν και να πετάξεις τελικώς το 1000αρι. Δικό σου είναι στην μπάλα μου, απλά μπήκα στον κόπο να γράψω στο topic για να κράξω.. Δηλαδή έλεος, εν έτη 2016 να βλέπω να γλυκοκοιτάζει κάποιος συστήματα με i7 και την 730 με 4Gb vram(τυράκι). Βαριέσαι να στήνεις PC; Πολύ ωραία.. Δώσε μου ένα 100αρι (Αντε και 80 γιατί σε πάω) εμένα και μέσα σε μια μέρα το έχεις έτοιμο το πυργακι και με το GTA V έτοιμο να παίξει...
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλημερα παιδια και καλο σαββατοκυριακο ευχομαι αφου μ αρεσουν τα ετοιμα συστηματα ας το παρω αυτο το HP που θελω και τελος αφου πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη και με καλυπτει ο επεξεργαστης του επειδη σε αυτον ποντάρω περισσοτερο τα γραφικα δεν με νοιαζουν καθολου σχεδον αφου δεν θα παιζω ολη μερα το gta v. Αντε οκ μπορει να παω και σε αυτον εδω: http://www.eshopcy.com.cy/innovator-7-advanced-4790k-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912847 τα γραφικα του τουχαλιστον θα ναι καλα: VGA ASUS RADEON R7 250 R7250-OC-2GD3 2GB DDR3 PCI-E RETAIL ; ή παλι κρασιμο θα ακουσω και στην τελικη δεν ειμαι φυν των παιχνιδιων οπως παλια τωρα και να παει χρεισιμοποιηω photoshop και HandBrake ουτε autocad ουτε corel drea.
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλημερα παιδια και καλο σαββατοκυριακο ευχομαι αφου μ αρεσουν τα ετοιμα συστηματα ας το παρω αυτο το HP που θελω και τελος αφου πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη και με καλυπτει ο επεξεργαστης του επειδη σε αυτον ποντάρω περισσοτερο τα γραφικα δεν με νοιαζουν καθολου σχεδον αφου δεν θα παιζω ολη μερα το gta v. Αντε οκ μπορει να παω και σε αυτον εδω: http://www.eshopcy.com.cy/innovator-7-advanced-4790k-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912847 τα γραφικα του τουχαλιστον θα ναι καλα: VGA ASUS RADEON R7 250 R7250-OC-2GD3 2GB DDR3 PCI-E RETAIL ; ή παλι κρασιμο θα ακουσω και στην τελικη δεν ειμαι φυν των παιχνιδιων οπως παλια τωρα και να παει χρεισιμοποιηω photoshop και HandBrake ουτε autocad ουτε corel drea. φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα και στο ξαναειπα... δε θα ακουσεις κανεναν μα κανεναν εδω μεσα να σου πει οτι ειναι οκ να παρεις οποιοδηποτε κουτι ετοιμο βρεις στην αγορα... κανενα ... γιατι ολα μα ολα εχουν εξαρτηματα τα οποια δεν ειναι ποιοτικα και σε τιμες που με παρομοιες περνεις σαφως καλυτερα πραγματα ξεχωριστα... οποτε η ακους προτασεις για κομματια .. η μην ρωτας καν αν ειναι καλο αυτο η εκεινο η το αλλο διοτι θα παρεις την ιδια απαντηση σε ολα.. οχι.... αν θες να παρεις ετοιμο πηγαινε και παρε οποιο αγαπας ... (συμπληρωνω ...αντε ας πουμε οτι αυτο δεν ειναι και το χειροτερο που εχεις βρει..καπως παλευεται αλλα και παλι εχει της σαβουρες του πανω...)
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για να μην χρειαζεται να ποσταρεις ερωτησεις εδω και να μας ανεβαζεις την πιεση υπαρχει ενας πολυ ευκολος τροπος να δεις αν το συστημα σου ειναι καταληλλο για να παιξεις οποιοδηποτε παιχνιδι. Επειδη μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχει σημασια ποση ωρα (θα ηθελες να) παιζεις παιχνιδια. Απο τη στιγμη που θες εστω και να ανοιγουν πρεπει να εχεις υπολογιστη που να καλυπτει τουλαχιστον τα minimum requirements διαφορετικα το ιδιο το παιχνιδι δεν θα σε αφηνει να μπεις. Και φυσικα δεν μιλαμε για να παιξεις να ευχαριστηθεις, μιλαμε απλα για να παιζεις σε low settings. Για να παιζεις ανετα θες τα recommended requirements. Μην ρωτας εδω λοιπον. Πηγαινε εδω http://www.game-debate.com/ βαλε στο search ενα παιχνιδι που θες να παιξεις για να περασει η ωρα σου, και δεν αν ο υπολογιστης σου καλυπτει τα minimum requirements και τι χρειαζεται να εχεις για να εισαι με τα recommended. Ενδεικτικα το Site: Witcher-3 με το HP που ποσταρες πιο πανω. 1
Whitefanged Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Έλα, πες μας την αλήθεια. Είναι θείος σου ο Κυρ Στεφανής. 1
zacharis1955 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ακουσε τι σου λένε και μην πετάς τα λευτά σου!
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Έλα, πες μας την αλήθεια. Είναι θείος σου ο Κυρ Στεφανής. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι φυν του στεφανη κι δεν ειπα οτι θα το παρω απλος συζητησεις κανω ωραια. Αν το θελω θα το παρω αν οχι τοτε απλα δεν θα το παρω και να ξερετε τωρα στον i7 870 + nvidia 460gtx που εχω παιζει ανετα το gta v αν θελετε να μαθετε εστο και με μινι απαιτησεις και δεν θα το παιζει η nvidia 7300 ; http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand+Theft+Auto+V&p_make=Intel&p_deriv=Core+i7-870+Quad+2.93GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GTX+460+MSI+OC+v1+1GB+Edition&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements Μην τρελαθουμε τωρα.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι ειμαι φυν του στεφανη κι δεν ειπα οτι θα το παρω απλος συζητησεις κανω ωραια. Αν το θελω θα το παρω αν οχι τοτε απλα δεν θα το παρω και να ξερετε τωρα στον i7 870 + nvidia 460gtx που εχω παιζει ανετα το gta v αν θελετε να μαθετε εστο και με μινι απαιτησεις και δεν θα το παιζει η nvidia 7300 ; http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand+Theft+Auto+V&p_make=Intel&p_deriv=Core+i7-870+Quad+2.93GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GTX+460+MSI+OC+v1+1GB+Edition&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements Μην τρελαθουμε τωρα. minimum απαιτησεις ειναι χειροτερη εμπειρια απο το να το παιζεις σε Ps4 και παιζει να ειναι ελαχιστα καλυτερα απο την ps3 εκδοση. Αν θες υπολογιστη μονο για GTA V τοτε καλυτερα αγορασε ενα ps4 και με τα ρεστα ενα υπολογιστη να εχεις κιολας. Αν θες υπολογιστη για ολα τα συγχρονα παιχνιδια και δινεις 1000ευρω και εξακολουθεις να μου σκεφτεσαι για ετοιμο υπολογιστη με καρτα γραφικων των 50ευρω και τροφοδοτικο μαιμου,τοτε ας κλεισει το θεμα να μην χανουμε και τσαμπα χρονο. Οπως και να εχει περιμενουμε φωτογραφιες απο το νεο σου Pc. To gta v το εχεις τρεξει στον υπολογιστη που εχεις τωρα????Αν ναι ανεβασε screenshot να δουμε πως τρεχει το παιχνιδι.Το game debate ειναι οτι να ναι site,γιαυτο βλεπεις και απο κατω στα σχολια να ρωτανε πως θα τους τρεχει περιπου το παιχνιδι,γιατι το site ειναι οτι να ναι.
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Παλι αν παω σε ετοιμο pc απο το eshop θα το παιζει σφαιρα το gta v http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand+Theft+Auto+V&popSysReqRAM=8&p_make=Intel&p_deriv=Core+i7-870+Quad+2.93GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+R7+250+v2+MSI+OC+2GB+%2B+Radeon+R7+7870K+Dual&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.513674 Και ΑΝ το παρω αυτο του στεφανη τοτε δεν θα χω θεμα επειδη στο μελλον θα του αλλαξω την καρτα με αυτην εδω: http://bionic.com.cy/products/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-970 και ενα καλο τροφοδοτικο να τελιωνει ιστορια εξαλλου ρε παλλικαρια μου δεν θα μαι συνεχεια στο gta v ελεος δεν εχω τοση μανια ποια με το gta v που θα θελω τοσο δυνατο μηχανημα για να βλεπω την νασα που λεει ο λογος. Ας δωσετε βαση στο HandBrake που το χρεισιμοποιηω περισσοτερες ωρες. minimum απαιτησεις ειναι χειροτερη εμπειρια απο το να το παιζεις σε Ps4 και παιζει να ειναι ελαχιστα καλυτερα απο την ps3 εκδοση. Αν θες υπολογιστη μονο για GTA V τοτε καλυτερα αγορασε ενα ps4 και με τα ρεστα ενα υπολογιστη να εχεις κιολας. Αν θες υπολογιστη για ολα τα συγχρονα παιχνιδια και δινεις 1000ευρω και εξακολουθεις να μου σκεφτεσαι για ετοιμο υπολογιστη με καρτα γραφικων των 50ευρω και τροφοδοτικο μαιμου,τοτε ας κλεισει το θεμα να μην χανουμε και τσαμπα χρονο. Οπως και να εχει περιμενουμε φωτογραφιες απο το νεο σου Pc. To gta v το εχεις τρεξει στον υπολογιστη που εχεις τωρα????Αν ναι ανεβασε screenshot να δουμε πως τρεχει το παιχνιδι.Το game debate ειναι οτι να ναι site,γιαυτο βλεπεις και απο κατω στα σχολια να ρωτανε πως θα τους τρεχει περιπου το παιχνιδι,γιατι το site ειναι οτι να ναι.
Virus200 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα λένε στο χωριό μου 2
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα λένε στο χωριό μου Σωφη παροιμια φιλε μου θα το σκεφτω το θεμα και θα αποφαφησω εξαλλου ειναι δικα μ χρηματα ουτε δανικα θα τα ζητησω απο κανεναν ουτε τιποτα αρα εχω το περιφορειο απεριοριστο να κανω οτι γουσταρω το οτι ρωταω γνωμες δεν σημενει οτι θα τις υπακουσω σαν κανονες απλος ρωταω για περισσοτερη ενημερωση. Και ενας αλλος φιλος μου στο φακεβοοκ προσπαθησε να με πιση να αλλαξω γνωμη και να παω σε προσαρμογμενο υπολογιστη αλλα βγαινει πανω πανω το ποσο ενω με 850ευρω ή 950ευρω σωζομαι πιο ευκολα παρα να δωσω 1000 και πανω ακομη.
thor777 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οσο αναφορά το καπέλο που θα φας πιστεύω να το κατάλαβες απο τα τόσα μυνήματα. Κοιτα για ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και αν είνα να πας σε καρτα γραφικών τυπου gt 730 καλύτερα μην πάρεις καθόλου και να μείνεις με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή. Βλέπω πολλά ποστ που κάνουν αναφορά στα games. Ο φίλος απο οτι κατάλαβα δεν πολυενδιαφέρεται για gaming αλλά για photoshop και video editing. Ενα παιχνιδάκι θέλει να παίζει μία στις τόσες και μπορεί να τον καλύπτουν και τα γραφικά του ps3. Το οτι δίνει βάση στον επεξεργαστή είναι λογικό όπως επίσης πρέπει να πάρει και μια καλή οθόνη. Επίσης αν πάει για ξεχωριστή κάρτα γραφικών καλύτερα να πάει σε nvidia λογο cuda, το πόσο αξίζει μια σχετικά ακριβή κάρτα γραφικών για την δουλειά που κάνει (προφανώς οχι σε επαγγελματικό επίπεδο φαντάζομαι) ας απαντήσει κάποιος που ασχολείται με τέτοια προγράμματα. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σωφη παροιμια φιλε μου θα το σκεφτω το θεμα και θα αποφαφησω εξαλλου ειναι δικα μ χρηματα ουτε δανικα θα τα ζητησω απο κανεναν ουτε τιποτα αρα εχω το περιφορειο απεριοριστο να κανω οτι γουσταρω το οτι ρωταω γνωμες δεν σημενει οτι θα τις υπακουσω σαν κανονες απλος ρωταω για περισσοτερη ενημερωση. Και ενας αλλος φιλος μου στο φακεβοοκ προσπαθησε να με πιση να αλλαξω γνωμη και να παω σε προσαρμογμενο υπολογιστη αλλα βγαινει πανω πανω το ποσο ενω με 850ευρω ή 950ευρω σωζομαι πιο ευκολα παρα να δωσω 1000 και πανω ακομη. Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Τον ετοιμο υπολογιστη που βρισκεις με 850 η 950 ευρω αν τον φιαξεις μονος σου κομματι κομματι ιδιο ακριβως θα σου στοιχισει λιγοτερο. Το θεμα δεν ειναι ομως να φτιαξεις τον ιδιο ακριβως γιατι πολυ απλα ΔΕΝ εχει καλη συνθεση κομματιων. Το θεμα λοιπον ειναι με τα ιδια χρηματα να φτιαξεις κατι που να αποδιδει καλυτερα λογω καλυτερης επιλογης κομματιων. Εδω ενα παραδειγμα με πολυ καλυτερη επιλογη κομματιων, με καλο τροφοδοτικο, με i7, με 8GB RAM και με καρτα γραφικων που τουλαχιστον να παιζει καλυτερα απο αυτη που εχεις τωρα γιατι η 730 και η R7 250 που εχουν αυτα τα ετοιμα ειναι κατα πολυ χειροτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα