SpirosZ68 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ο Θεματοθετης φιλε μου δεν εχει ορεξη να φτιαχνει pc και να δωσει 30ευρω επιπλεον στο e-shop cyprus για να του το στησουνε επειδη ειναι καθαρο περιπεζιμον να το πω ετσι κυπριακα κατευθειας θα παω στον HP των 950ευρω αλλα ως τοτεεεεεεεεεεεεε αξιος που θα ζησει βλεπουμε ως τον Μαιο μπορει να βγει κατι καλυτερο επισης μπορει να ακουσω και τις προτασεις σας και να φτιαξω ενα εγω ή να μ τον φτιαξει ενας φιλος. Αφου προτιμας να παρεις ενα ετοιμο PC που δεν κανει για τη χρηση που θες (ετοιμα Gaming PC υπαρχουν αλλα δεν ειναι αυτα που προτεινες) και να πεταξεις 950 ευρω αντι να δωσεις 30 ευρω να σου στησουν ενα PC που θα εχει αυτα που πρεπει για τη χρηση που θες, καλη τυχη. Οι τιμες στην Κυπρο ειναι εξωφρενικα ακριβες αλλα εστω και ετσι κατι μπορει να γινει καλυτερο απο το ετοιμο innovator (τρομαρα του) Και θελει και εναν HDD ακομα http://www.eshopcy.com.cy/hdd-toshiba-dt01aca100-1tb-35-sata3-p-PER.333560 Αν θες μπορεις να βαλεις και φτηνοτερο i5 και να γλυτωσεις αλλα 60 ευρω και να μην βγει πανω απο 1000 μαζι με τον δισκο. 1
thelos257 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αφου προτιμας να παρεις ενα ετοιμο PC που δεν κανει για τη χρηση που θες (ετοιμα Gaming PC υπαρχουν αλλα δεν ειναι αυτα που προτεινες) και να πεταξεις 950 ευρω αντι να δωσεις 30 ευρω να σου στησουν ενα PC που θα εχει αυτα που πρεπει για τη χρηση που θες, καλη τυχη. Οι τιμες στην Κυπρο ειναι εξωφρενικα ακριβες αλλα εστω και ετσι κατι μπορει να γινει καλυτερο απο το ετοιμο innovator (τρομαρα του) Cyprus eshop PC.jpg Και θελει και εναν HDD ακομα http://www.eshopcy.com.cy/hdd-toshiba-dt01aca100-1tb-35-sata3-p-PER.333560 Αν θες μπορεις να βαλεις και φτηνοτερο i5 και να γλυτωσεις αλλα 60 ευρω και να μην βγει πανω απο 1000 μαζι με τον δισκο. Καλημερα και χρονια πολλα σε ολο τον ελληνισμο μας. Δεν ειπα οτι θα το αγορασω αυριο και κανετε ολοι ετσι να με φατε ρε παιδια. Ειπα οτι θα το αγορασω απριλιο-Μαιο αλλα για την ωρα επιλεγω αφου πηγα στο καταστημα και το ειδα απο κοντα σημερα το πρωι και εχουν 14 κομματια συνολικα σε ολη την Κυπρο δεν πιστευω πως θα διαθετουν πολλοι 1000ευρω για να τα αγορασουν και τα 14 κομματια οποτε θα περιμενω να τα μαζευω τα χρηματα και θα παω να το αγορασω αυτο εδω: Και δεν θα το μετανιωσω δεν ειναι ρε παιδια τιποτα i3 pentium που θα παρω και κανετε ολοι ετσι χαλαρα οποτε χαλαρα και στο μελλον μετα απο δυο χρονακια του κανω και αναβαθμιση καρτα γραφικων αν δω οτι δεν τραβαει αλλο. Αλλα μου αρεσουν τα εργοστασιακα και ετοιμα pc εμενα. Οταν πηρα το Dell studio xps 8100 κοντα στα 999ευρω παλι το 2011 δεν το μετανιωσα και μου βγηκε ακομα ως τωρα με: 4GB RAM 1TB HDD 220GT ΓΡΑΦΙΚΑ I7 870 CPU και ηταν το τελευταιο κομματι ισια σια που το προλαβα.
noFEARgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Mε την 730 gt μονο lol θα μπορεσεις να παιξεις εντωμεταξυ τι τροφοδοτικο ειναι αυτο ; 180w AC Με αυτο το τροφοδοτικο δεν μπορεις να παρεις καμια αλλη καρτα στο μελλον . Παντως εφοσον εισαι αποφασισμενος να πεταξεις τα λεφτα σου και δεν ακους κανεναν απορω γιατι ανοιγεις θεμα Σκεψου λογικα και παρε αυτο που προτεινει ο Σπυρος απο πανω . Τα ιδια χρηματα σου βγαινει και ειναι 10 φορες καλυτερο κυριολεκτικα.
SpirosZ68 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημερα και χρονια πολλα σε ολο τον ελληνισμο μας. Δεν ειπα οτι θα το αγορασω αυριο και κανετε ολοι ετσι να με φατε ρε παιδια. Ειπα οτι θα το αγορασω απριλιο-Μαιο αλλα για την ωρα επιλεγω αφου πηγα στο καταστημα και το ειδα απο κοντα σημερα το πρωι και εχουν 14 κομματια συνολικα σε ολη την Κυπρο δεν πιστευω πως θα διαθετουν πολλοι 1000ευρω για να τα αγορασουν και τα 14 κομματια οποτε θα περιμενω να τα μαζευω τα χρηματα και θα παω να το αγορασω αυτο εδω: Και δεν θα το μετανιωσω δεν ειναι ρε παιδια τιποτα i3 pentium που θα παρω και κανετε ολοι ετσι χαλαρα οποτε χαλαρα και στο μελλον μετα απο δυο χρονακια του κανω και αναβαθμιση καρτα γραφικων αν δω οτι δεν τραβαει αλλο. Αλλα μου αρεσουν τα εργοστασιακα και ετοιμα pc εμενα. Οταν πηρα το Dell studio xps 8100 κοντα στα 999ευρω παλι το 2011 δεν το μετανιωσα και μου βγηκε ακομα ως τωρα με: 4GB RAM 1TB HDD 220GT ΓΡΑΦΙΚΑ I7 870 CPU και ηταν το τελευταιο κομματι ισια σια που το προλαβα. Το συστημα ειναι απλα τραγικο. Αλλα μαλλον πως δεν θες να το καταλαβεις. Η καρτα γραφικων ειναι μονο για να βλεπεις ταινιες και να παιζεις LOL. Αν αποφασισεις να αλλαξεις καρτα γραφικων θα διαπισωσεις οτι πρεπει να αλλαξεις και τροφοδοτικο οποτε υπολογισε 355ευρω για καρτα γραφικων οπως αυτη που σου προτεινα και 105 για τροφοδοτικο συνολο 460 ευρω επιπλεον για να κανεις τη δουλεια που θα εκανες με 1000. Αν δεν θες να το καταλαβεις που στο λεμε εδω μεσα, μπες και διαβασε καπου αλλου τουλαχιστον να δεις τι εχει σημασια σε ενα gaming PC και τι οχι. Μπες εδω: http://www.game-debate.com/search/games?search=Grand%20Theft%20Auto πληκτρολογησε ενα οποιοδηποτε παιχνιδι θες στην αναζητηση, βρες το και μετα πατα "can I run it?" και βαλε τα χαρακτηριστικα του HP που θες να αγορασεις να δεις οτι δεν θα μπορεις να παιξεις ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι. Αν δεν εχεις τα χρηματα να το παρεις τωρα προσεξε πολυ καλα αυτο που θα σου πω και ισως να γλυτωσεις πολλα λεφτα η εστω να κανεις τη δουλεια σου μεχρι να μαζεψεις τα υπολοιπα. Αν αυτη τη στιγμη εχεις το Dell XPS 8100, με i7 870, τοτε μπορεις να το κρατησεις σαν βαση για αρχη και να του αλλαξεις την καρτα γραφικων, και το τροφοδοτικο που σου προτεινα και να του προσθεσεις και αλλα 4GB μνημη (συνολο 500 ευρω περιπου) και να εχεις ενα PC ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερο απο το τραγικο HP που θες να αγορασεις. Edit: τωρα ειδα οτι ηδη εχεις αλλαξει τροφοδοτικο και καρτα (εκει να δεις γελια που με αυτο το σεταπ, ο καινουριος υπολογιστης ειναι πλεον υποδεεστερος του παλιου) και εχεις βαλει και 8GB μνημη οποτε μπορεις να αλλαξεις μονο καρτα γραφικων. Και για να στο εξηγησω καλυτερα, ο HP που θες να παρεις αν και εχει απαραδεκτη διαχειριση πορων για οποιαδηποτε χρηση (συνθεση επι μερους κομματιων για το διαθεσιμο budget σε συναρτηση με τη χρηση για την οποια προοριζεται) θα ηταν μια χαρα σαν υπολογιστης γραφειου. Ακριβος για αυτη τη χρηση μια που για εναν υπολογιστη γραφειου και ενας i5 θα ηταν υπεραρκετος αλλα ΟΚ πες πως ειναι για δουλεια και δεν τρεχει τιποτα. Αλλα για παιχνιδια, οχι απλα ειναι ακαταλληλος, οχι απλα ειναι ακριβος χωρις να προσφερει αποτελεσμα, ειναι Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Σ Πρακτικα ειναι μια λιγο πιο νεα εκδοση του υπολογιστη που ηδη εχεις και αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι θα μυριζει καινουριο και δεν θα εχει σκονες, σε παιχνιδια θα εχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αποδοση με αυτον που εχεις τωρα. Γιατι στα παιχνιδια δεν εχει σημασια αν εχεις i3, i5 η i7. Αν δεν εχεις καλη καρτα γραφικων απλα ΔΕΝ παιζεις και το προβλημα τοσο με αυτον που εχεις τωρα οσο και με τον ΗΡ που θες να αγορασεις ειναι ακριβως το ιδιο. Εχουν καρτες γραφικων που ΔΕΝ κανουν για παιχνιδια. Απλα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από SpirosZ68 1
thelos257 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το συστημα ειναι απλα τραγικο. Αλλα μαλλον πως δεν θες να το καταλαβεις. Η καρτα γραφικων ειναι μονο για να βλεπεις ταινιες και να παιζεις LOL. Αν αποφασισεις να αλλαξεις καρτα γραφικων θα διαπισωσεις οτι πρεπει να αλλαξεις και τροφοδοτικο οποτε υπολογισε 355ευρω για καρτα γραφικων οπως αυτη που σου προτεινα και 105 για τροφοδοτικο συνολο 460 ευρω επιπλεον για να κανεις τη δουλεια που θα εκανες με 1000. Αν δεν θες να το καταλαβεις που στο λεμε εδω μεσα, μπες και διαβασε καπου αλλου τουλαχιστον να δεις τι εχει σημασια σε ενα gaming PC και τι οχι. Μπες εδω: http://www.game-debate.com/search/games?search=Grand%20Theft%20Auto πληκτρολογησε ενα οποιοδηποτε παιχνιδι θες στην αναζητηση, βρες το και μετα πατα "can I run it?" και βαλε τα χαρακτηριστικα του HP που θες να αγορασεις να δεις οτι δεν θα μπορεις να παιξεις ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι. Φιλε μου αν ερχομουν πριν απο 7 χρονια και σου ελεγα οτι θα αγοραζα το Dell studio xps 8100 με τα χαρακτηριστικα nvidia 220gt 1tb hdd intel core i7 870 4gb ram θα με αφηνες ; Εξαλλου δεν παιζω 24ωρες το GTA θα ναι μονο οι λιγες ωρες 2 ωρες καθε τοσο που θα το παιζω το θεμα ; Τα ιδια ακριβως που εκανα σε αυτο που εχω τωρα που για 3 χρονια δεν του αλλαξω καρτα γραφικων και τροφοδοτικο που ηταν στα 350Wait και ολα ετρεχαν ομαλα αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει το προγραμμα HandBrake και κανενα photoshop οπως ρωτησα εκει μου ειπαν οτι ειναι το ειδανικο για μενα αφου δεν κρατω περισσοτερα για να παω παραπανω δυστοιχως σε αυτα εδω: http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6244&tt=graphic&lang=l1&p_id=330219 LENOVO IdeaCenter H50-50 i7-4790 http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6244&tt=graphic&lang=l1&p_id=330655 HP Envy 750-100nv N8Y82EA
jimakos234 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Φιλε μου αν ερχομουν πριν απο 7 χρονια και σου ελεγα οτι θα αγοραζα το Dell studio xps 8100 με τα χαρακτηριστικα nvidia 220gt 1tb hdd intel core i7 870 4gb ram θα με αφηνες ; Εξαλλου δεν παιζω 24ωρες το GTA θα ναι μονο οι λιγες ωρες 2 ωρες καθε τοσο που θα το παιζω το θεμα ; ρε φίλε, αυτή η κάρτα είναι του πεταματου τελείως, 30-40 ευρο κάνει, δεν κάνει καλα καλα για λολ , το ίδιο και το τροφοδοτικό. δεν θα μπορείς να ανοίξεις καν παιχνιδι, όχι να παίξεις. Επίσης ούτε τότε θα σε άφηνα. 2
thelos257 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ρε φίλε, αυτή η κάρτα είναι του πεταματου τελείως, 30-40 ευρο κάνει, δεν κάνει καλα καλα για λολ , το ίδιο και το τροφοδοτικό. δεν θα μπορείς να ανοίξεις καν παιχνιδι, όχι να παίξεις. Επίσης ούτε τότε θα σε άφηνα. Οκ δεν ειμαι και τοσο φυν πλεον τον παιχνιδιον για να δωσω και τοση σημασια οποτε photoshop + HandBrake. Φιλε thelos257 ποιά οθόνη έχεις; HP PAVILION 27ΆΡΑ
SpirosZ68 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Φιλε, καλη τυχη σου ευχομαι κι αερα στα πανια σου και αμα καταφερεις οχι να παιξεις αλλα να ανοιξεις παιχνιδι τυπου GTA με αυτον τον υπολογιστη να μας στειλεις τηλεγραφημα. P.S. ο παλιος σου υπολογιστης σε παιχνιδια τουλαχιστον ειναι σαφως ανωτερος
thelos257 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Φιλε, καλη τυχη σου ευχομαι κι αερα στα πανια σου και αμα καταφερεις οχι να παιξεις αλλα να ανοιξεις παιχνιδι τυπου GTA με αυτον τον υπολογιστη να μας στειλεις τηλεγραφημα. P.S. ο παλιος σου υπολογιστης σε παιχνιδια τουλαχιστον ειναι σαφως ανωτερος Το γνωριζω αυτο που ειπες ηδη φιλε μου Αλλα το dell δεν παει αλλο πρεπει να αγορασω νεο Pc οποτε θα επανερθω νοητερος τον Απριλιο-Μαιο που θα το παρω.
jimakos234 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το γνωριζω αυτο που ειπες ηδη φιλε μου Αλλα το dell δεν παει αλλο πρεπει να αγορασω νεο Pc οποτε θα επανερθω νοητερος τον Απριλιο-Μαιο που θα το παρω. Τελευταία απόπειρα διάσωσης, εντος budget, eshopcy 4
Talixx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Φιλε μου ειμαι στην Κυπρο και μιλαμε με κυπριακα δεδομενα αγορας υπολογιστη. Δεν θελω να στησω μονος μου επειδη θα ναι φασαρια και καμια στραβη θα κανω σιγουρα τον προτιμω ετοιμο απο το εργοστασιο. Γιατι να μην παρω ενα απ τα δυο παραπανω δηλαδη τι εχουνε ; Με ενδιαφερει και πονταρω πανω στον επεξεργαστη περισσοτερο. έχεις επιλογές.. διάλεξε ένα κατάστημα και μετα τα κομμάτια για το pc και ρωτα τους αν μπορουνε να το στησουνε και ποσο θα πάει, είμαι σίγουρος οτι πανω απο 50 euro δεν θα ζητούσουν. εγώ πάντως συμφωνώ απολυτά με τα παιδιά άλλα εαν τόσο πολύ επιμένεις οριστε και ενα απο amazon http://www.amazon.de/gp/product/B0088E1G2G/ref=s9_dcbhz_bw_g147_i3_sh
SpirosZ68 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δωρεαν τα στηνουν , τουλαχιστον στο e-shop και δεν χρειαζονται παρακαλια. Παραγγελνεις το συστημα, τσεκαρεις το κουτακι που λεει "θελω να συναρμολογηθει απο το καταστημα" και στο φερνουν ετοιμο,
thelos257 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τελευταία απόπειρα διάσωσης, εντος budget, eshopcy cy.png Εγινε φιλε μου να σαι καλα θα σκεφτω και θα δω ως τοτεεεεεεεε τι θα κανω 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ελα γιατι ασχολειστε ακομα, αφου μπηκε το παλικαρι να ρωτησει αν αυτα που λεει ειναι σωστα η σωστα. Ποιοι ειστε εσεις να του πειτε τι αξιζει και τι οχι. Ο κ. Στεφανης αλλωστε τον κραταει σε επαφη που λεει και το σλογκαν του ...το κωλοπιασιμο εννοει, ακομα και στο σλογκαν τρολαρει το μαγαζι νουμπακια! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα