Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμάς να πληρώσεις 1000 ευρώ έναν υπολογιστή που η πραγματική του αξία είναι 700-800;

Αν ειναι να αποφυγω το στισημο του και τα σχετικα τοτε ναι προτιμω να παρω ενα ετοιμο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση αρνιτικοτητα στις δυο μου προτασεις πραγματικα.  Σιγουρα θα ναι νεοτερης γενιας και καλυτερος απο τον ι7 870 που εχω τωρα και με μεγαλα Ghz.

Δημοσ.

και η καρτα γραφικων θα ειναι παναθλια χαλια και γενικα ο ολος πυργος θα κοστιζει καμια 300αρα παραπανω απο αυτα που κανει πραγματικα...αν τωρα εσυ 300 ευρο και χαλια επιδοσεις στα παιχνιδια το λες αρνητικοτητα εγω παω πασο...στο πορτοφολι σου και στο κεφαλι σου δεν ειμαι!καλες αγορες

Δημοσ.

Αν ειναι να αποφυγω το στισημο του και τα σχετικα τοτε ναι προτιμω να παρω ενα ετοιμο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση αρνιτικοτητα στις δυο μου προτασεις πραγματικα.  Σιγουρα θα ναι νεοτερης γενιας και καλυτερος απο τον ι7 870 που εχω τωρα και με μεγαλα Ghz.

Αν έχεις θέμα με το στήσιμο, πήγαινε πάρε τα parts που σου προτείνουμε, και πες σε κάποιον γνωστό σου που ασχολείται να σου το στήσει. έτοιμο με την αντικειμενική αξία δεν θα βρεις, πάντα θα έχουν λειψά κομμάτια και θα πληρώνεις ενα 200 στο νερό.

Κάτσε να σου αναλύσω και τις προτάσεις σου.

eshop

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU     CPU INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ LGA1150 --- ΟΚ
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ         HDD SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 --- ΟΚ
ΜΝΗΜΗ RAM         2 x RAM KINGSTON KVR16N11S8/4 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 --- ΟΧΙ ΟΚ, 8gb ddr3 είναι τσαμπε
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ         VGA ASUS RADEON R7 250 R7250-OC-2GD3 2GB DDR3 PCI-E RETAIL --- Aπαράδεκτη, budget orriented κάρτα με High end cpu
ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ         ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H97M-E RETAIL  --- κακό, Η97, με ξεκλείδωτο επεξεργαστή, που ενδείκνεται για Ζ97
ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ         Realtek 7.1 ---- της μητρικής, showoff
ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ         Gigabit LAN controller Marvell 88E8056 PCIe Gigabit LAN controller featuring AI NET2. ---- της μητρικής, showoff
ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ         SAMSUNG DVD-RW SH-224FB/BEBE SATA BLACK BULK --- οκ
ΚΟΥΤΙΑ - CASES         CASE ZALMAN Z3 PLUS BLACK --- μέτριο για την τιμή του
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ         PSU FORCE FO27XD 600W --- Απαράδεκτο-μαπα-κάκιστο

Στεφανή
Επεξεργαστής: Intel Core i7-4790S 3.2GHz (8MB cache) -- Μετριο
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10 Home 64bit -- ΟΚ
RAM: 8GB (1 x 8GB) DDR3 --  μέτριο
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 730 4GB dedicated -- Απαράδεκτο και κακό, DDR3 είναι
Ήχος: B&O PLAY -- μητρικης
Network: 10/100/1000Mbps Ethernet -- μητρικης
Σκληρός δίσκος: 1TB SSHD, 5400 rpm --- κακός, του eshop είναι πιο ταχύς
Μονάδα οπτικού δίσκου: SuperMulti DVD --οκ
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ   --- άγνωστο και ο θεός βοηθός

Στο παρακάτω, βγάλε την 390 και βάλε την 380, και είσαι στο 1000

post-381096-0-52122800-1458830031_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις θέμα με το στήσιμο, πήγαινε πάρε τα parts που σου προτείνουμε, και πες σε κάποιον γνωστό σου που ασχολείται να σου το στήσει. έτοιμο με την αντικειμενική αξία δεν θα βρεις, πάντα θα έχουν λειψά κομμάτια και θα πληρώνεις ενα 200 στο νερό.

eshop

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ         HDD SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 --- ΟΚ
ΜΝΗΜΗ RAM         2 x RAM KINGSTON KVR16N11S8/4 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 --- ΟΧΙ ΟΚ, 8gb ddr3 είναι τσαμπε
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ         VGA ASUS RADEON R7 250 R7250-OC-2GD3 2GB DDR3 PCI-E RETAIL --- Aπαράδεκτη, budget orriented κάρτα με High end cpu
ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ         ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H97M-E RETAIL  --- κακό, Η97, με ξεκλείδωτο επεξεργαστή, που ενδείκνεται για Ζ97
ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ         Gigabit LAN controller Marvell 88E8056 PCIe Gigabit LAN controller featuring AI NET2. ---- της μητρικής, showoff

Στεφανή
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 730 4GB dedicated -- Απαράδεκτο και κακό, DDR3 είναι

attachicon.gifskxeon.png

χαχαχα μαρεσει η αναλυση σου ...

αυτα ειναι επιστημονικα πραματα..  :P

γιατι οποιοδηποτε ετοιμο κουτι απο οποιοδηποτε καταστημα ειναι φολα

και ακριβη φολα ...

• Like 1
Δημοσ.

eshop

Στεφανή

attachicon.gifskxeon.png

Ναι βαλε και μεταφορικα να ερθη ; Απο eshopcy δεν μπορειτε να μ βρειτε κομματια ; ως τα 1000 αλλιως θα προχωρησω στην αγορα ενος απο τους δυο ή εσηοπ ή στεπηανης

Δημοσ.

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα παιδια προσπαθουν να σε σωσουν αλλα εσυ δεν θες να σωθεις ε?

Στην Κυπρο δεν υπαρχει κατι οπως το δικο μας Skroutz? Η Best Price κτλ? (μηχανη αναζητησης καλυτερης τιμης)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βαλε και μεταφορικα να ερθη ; Απο eshopcy δεν μπορειτε να μ βρειτε κομματια ; ως τα 1000 αλλιως θα προχωρησω στην αγορα ενος απο τους δυο ή εσηοπ ή στεπηανης

Oρίστε από το eshop. xeon 1231 v3 = locked i7 4790 χωρίς igpu (intel hd)

τους λες να το συναρμολογήσουν αυτοί και είσαι κομπλέ

post-381096-0-94629800-1458831714_thumb.png

Δημοσ.

Oρίστε από το eshop. xeon 1231 v3 = locked i7 4790 χωρίς igpu (intel hd)

τους λες να το συναρμολογήσουν αυτοί και είσαι κομπλέ

τι εχετε παθει ολοι τελευταια και βαζεται τον 750 τον evo αντι για τον 850 ? :P

• Like 1
Δημοσ.

τι εχετε παθει ολοι τελευταια και βαζεται τον 750 τον evo αντι για τον 850 ? :P

missclick, είναι και παρόμοια τα ονόματα.... :P

@@thelos257

αυτό καλύτερα, ο ssd είναι λίγο καλύτερος

H tx3 είναι προαιρετική, ο xeon έχει στοκ ψύκτρα

post-381096-0-81652600-1458832507_thumb.png

Δημοσ.

Jimako ωραια τα παραπανω που εκατσες και ανελυσες αλλα γιατι Intel xeon???Η να το πω ακομα πιο ομορφα και απλα.Γιατι σε gaming pc ο επεξεργαστης να ειναι ακριβοτερος απο την καρτα γραφικων??

Επισης η R7 250 δεν ειναι budget oriented καρτα.Καρτες απο 750ti μεχρι 960 θεωρουνται budget καρτες.Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα για την ιστορια που λεμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Jimako ωραια τα παραπανω που εκατσες και ανελυσες αλλα γιατι Intel xeon???Η να το πω ακομα πιο ομορφα και απλα.Γιατι σε gaming pc ο επεξεργαστης να ειναι ακριβοτερος απο την καρτα γραφικων??

Επισης η R7 250 δεν ειναι budget oriented καρτα.Καρτες απο 750ti μεχρι 960 θεωρουνται budget καρτες.Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα για την ιστορια που λεμε :P

Ο θεματοθετης (προφανως επειδη δεν εχιε ιδεα τι του χρειαζεται) ζητησε PC με i7 οποτε αντι να του προτεινει i7 με 350+ ευρω του προτεινε τον Xeon με 300.

Νομιζω οτι και τη θεια μου αν βαλω να διαλεξει κομματια θα φτιαξει PC καλυτερο απο το ετοιμο που ειχε αρχικα στο μυαλο του ο TS αλλα κατι μου λεει οτι οτι παρ ολα αυτα θα παει να παρει την ετοιμη μπουρδα και δεν θα δωσει καμια σημασια στα λεγομενα κανενος απο εμας.

Οσο για την R7 250 ειναι στην κατηγορια Low Budget και αυτο μαλλον ηθελε να πει ;)

• Like 2
Δημοσ.

O xeon 1231 v3 είναι σαν τον ι7 4790 non-k χωρίς igpu και με ECC support( πράγμα αχρηστο για τους πιο πολλούς, αλλα εφώσον υπάρχει, κλαιν). Ο op ήθελε ι7, οπότε xeon 1231 v3 ένα 50 κάτω από τον πιο φτηνό ι7 και ίδιες επιδόσεις. Ξέρω, κανόνικά ενας ι5 + 390 είναι  πιο σωστό, αλλά εφωσον θέλει ι7, περι ορεξεως.... όσο για την 250, οκ , καταλάβατε τι εννoούσα. Είναι τελείως low entry budget καρτα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ο θεματοθετης (προφανως επειδη δεν εχιε ιδεα τι του χρειαζεται) ζητησε PC με i7 οποτε αντι να του προτεινει i7 με 350+ ευρω του προτεινε τον Xeon με 300.

Νομιζω οτι και τη θεια μου αν βαλω να διαλεξει κομματια θα φτιαξει PC καλυτερο απο το ετοιμο που ειχε αρχικα στο μυαλο του ο TS αλλα κατι μου λεει οτι οτι παρ ολα αυτα θα παει να παρει την ετοιμη μπουρδα και δεν θα δωσει καμια σημασια στα λεγομενα κανενος απο εμας.

Οσο για την R7 250 ειναι στην κατηγορια Low Budget και αυτο μαλλον ηθελε να πει ;)

Ο θεματοθετης προφανως ομως και δεν ξερει τι παιζει με τα παιχνιδια αλλα και γενικα με το pc hardware αφου δεν γνωριζει πχ για τα μαιμου τροφοδοτικα ή οτι με 50ευρω καρτα γραφικων παιχνιδια δεν παιζεις.

Αν θελει να παρει ετοιμο pc οπως λεει κανενα προβλημα αρκει να μην απογοητευτει μετα και πει'' γιατι δεν μου το πατε''.

Δημοσ.

Ο θεματοθετης προφανως ομως και δεν ξερει τι παιζει με τα παιχνιδια αλλα και γενικα με το pc hardware αφου δεν γνωριζει πχ για τα μαιμου τροφοδοτικα ή οτι με 50ευρω καρτα γραφικων παιχνιδια δεν παιζεις.

Αν θελει να παρει ετοιμο pc οπως λεει κανενα προβλημα αρκει να μην απογοητευτει μετα και πει'' γιατι δεν μου το πατε''.

Ο Θεματοθετης φιλε μου δεν εχει ορεξη να φτιαχνει pc και να δωσει 30ευρω επιπλεον στο e-shop cyprus για να του το στησουνε επειδη ειναι καθαρο περιπεζιμον να το πω ετσι κυπριακα κατευθειας θα παω στον HP των 950ευρω αλλα ως τοτεεεεεεεεεεεεε αξιος που θα ζησει βλεπουμε ως τον Μαιο μπορει να βγει κατι καλυτερο επισης μπορει να ακουσω και τις προτασεις σας και να φτιαξω ενα εγω ή να μ τον φτιαξει ενας φιλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...