Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατι το pc μου,παρουσιάζει ένα πρόβλημα και δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ,οπότε δεν ξέρω και τι να κάνω.Συνήθως όταν το αφήσω για πολλές ώρες ανοιχτό(πχ όταν λείπω στο πανεπιστήμιο ή όταν κοιμάμαι),υπάρχουν φορές που όταν γυρναω,το βλέπω μεν ανοιχτό,όλα τα περιφερειακά του,δε,είναι σβησμένα(οθόνη πληκτρολόγιο,ποντίκι,ακουστικα).Το pc το έχω 2 χρόνια,ξεκίνησε να μου το κάνει μετά τα χριστούγεννα μια φορά στο τόσο,μετα πέρασε μια περίοδος που μου το έκανε 2/3 φορές την μέρα,ακόμα και όταν το χρησιμοποιούσα,μετά σταμάτησε να το κάνει για μερικές εβδομάδες,και σήμερα το πρωί άρχισε πάλι.έχετε καμια ιδέα?

Υγ:Τα event logs δεν λένε τίποτα,τα έχω χτενίσει 

Δημοσ.

Πρέπει να μας δώσεις και ακριβώς τα χαρακτηριστικά του η/υ σου. Ειδικά της μητρικής σου κάρτας. Αυτό μου ακούγεται κάτι σαν "Wakeon Lan" ή κάτι παρόμοιο

Δημοσ.

CPU:A10-7700K Amd

M/b:Asrock FM2A88M Extreme4+

PSU:Thermaltake smart 530w sps-530Mp

Θα γραψω και την κάρτα wifi μου γιατι νομίζω οτι αυτή κάτι κάνει > Tp link TL-WN751ND

Δημοσ.

Όταν λες σβησμένα;

Δεν δουλεύουν καθόλου;

Ή οθόνη ας πούμε σε αναμονή;

Το πληκτρολόγιο/ποντίκι δε δουλεύουν μετά; Ούτε ο ήχος; Γιατί αυτά ξέρεις δε σβήνουν...

Αυτό μου ακούγεται κάτι σαν "Wakeon Lan" ή κάτι παρόμοιο

Αυτό είναι για να ανάβουν όχι να σβήνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες σβησμένα;

Δεν δουλεύουν καθόλου;

Ή οθόνη ας πούμε σε αναμονή;

Το πληκτρολόγιο/ποντίκι δε δουλεύουν μετά; Ούτε ο ήχος; Γιατί αυτά ξέρεις δε σβήνουν...

Αυτό είναι για να ανάβουν όχι να σβήνουν.

Oταν λεω σβησμένα εννοώ σαν το pc να ναι σβησμένο.Είναι ραζερ οποτε έχουν φωτάκια όσο το pc δουλέυει.όταν το κάνει αυτό,τα φωτάκια σβήνουν.

Μήπως έχεις πειράξει τίποτα απ' τα power options;

Δεν νομίζω γιατί δεν μου το κάνει συνέχεια.

Αν πατήσεις κάνα κουμπί ανάβει μετά; Αν ναι, μπαίνει σε sleep mode.

Το μόνο κουμπί που κάνει κάτι αν το πατήσω είναι το power,όπου μου σβήνει το pc και το ξαναανοίγω κανονικά.

Επεξ/σία από Blein

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...