Thanos233 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, έχω το lg g3 και μου έχει έρθει η αναβάθμιση για mm. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να την κάνω? Πρώτα hard reset και μετά αναβάθμιση ή το αντίστροφο? Να προτιμήσω μέσω OTA ή μέσω lg pc suite? Κάτι άλλο που θα έπρεπε να γνωρίζω? Ευχαριστώ
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πρωτον να εχεις αρκετη μπαταρια...60-70% τουλαχιστον.. Δεν θες να σβησει την ωρα που κανει την αναβαθμιση. Δευτερον,αφου εχεις ota update, κανε αυτο. Επισης πριν και μετα απο αναβαθμιση σε αλλη εκδοση,καλο ειναι να κανεις φακτορυ ρεσετ,για να "κατσει" καλα η ρομ και να μην εχεις κολληματα και προβληματα μετα. Γι'αυτο,πριν ξεκινησεις ,παρε μπακαπ στο pc. Θα πρεπει να ξαναπερασεις ολες τις εφαρμογες...
GianniSM Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγώ την πέρασα χωρίς να κάνω τίποτα από όλα αυτά και μια χαρά δουλεύει.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πασο.... http://www.insomnia.gr/topic/604162-lg-g3-android-marshmallow-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/?do=findComment&comment=54742335
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα