Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορω να βρω μια γραφικων για ενα fujitsu amilo xi 2528 γιατι η παλαι τα εφτυσε? Μπορουμε απο καπου στην Ελλαδα? Διοτι απο εξωτερικο μου ειναι δυσκολο.

Δημοσ.

Για εμένα πάρε απλά άλλο λάπτοπ η κάρτα από μια χρονιά και μετά είναι κολημένη πάνω στι μιτρική τώρα αν δεν είναι κολλημένη πάνω η κάρτα θα είναι πανάκριβη και με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω θα πάρεις ένα πιο ντούκι λαπτοπ

Δημοσ.

Εξωτερικη ειναι βγαινει δεν ειναι onboard. ΟΤι θα ειναι ακριβγη το ξερω και πιστευω και εγω οτι δεν αξιζει. Ισως με ενα reballing να εδινα μια επεκταση ζωης. Απλα ελεγα μηπως βρισκαμε μια φθηνη απο Ελλαδα. Ειναι κριμα μωρε να καθεται στην ακρη το ειχα παρατημενο και ξεχασμενο.

Δημοσ.

Που μπορω να βρω μια γραφικων για ενα fujitsu amilo xi 2528 γιατι η παλαι τα εφτυσε? Μπορουμε απο καπου στην Ελλαδα? Διοτι απο εξωτερικο μου ειναι δυσκολο.

η τιμή είναι αλμυρή,για αυτήν την gpu 100-150 ευρώ

αν έχεις κάποιον γνωστό ηλεκτρονικό,μπορείς να κάνεις αυτό

Δημοσ.

Εχω κανει reflow πολλεσ φορες με επιτυχια και με flux παντα. Οποτε την ξεχναμε την γραφικων, κανουμε reflow και οσο αντεξει.

Δημοσ.

Εκτός αυτου μπορεί να βάλεις την κάρτα επάνω και να μην ειναι συμβατή για χ ψ λόγους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...